Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

O Boże :D ta by sie darła, juz mnie i tak nie lubi a co dopiero wtedy by bylo :D

Ty się ciesz że się teściowej nie poskarżyła

Opublikowano
6 minut temu, szymon09875 napisał:

A przestan :o dwa razy sie pomyliłem i nie ta siostre z tylu zlapalem i w szyję pocalowalem :D pierwszy raz rzeczywiście przez pomylke i sie smiala ale drugi jak chcialem sprawdzic czy to na pewno nie moja to liscia dostalem 🤣🤣

łe tam, a nasze relacje uległy poprawie :D

4 minuty temu, soltys48 napisał:

dobrze,ze z teściową nie pomyliłeś

kumpel kiedyś teściową zmacał, a ta mu powiedziała że pokoje pomylił. Od razu nie powiedziała, ciekawe czemu 🤔 był tam jeszcze raz tylko po widaku i już więcej nie pojechał

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

ł

kumpel kiedyś teściową zmacał, a ta mu powiedziała że pokoje pomylił. Od razu nie powiedziała, ciekawe czemu 🤔 był tam jeszcze raz tylko po widaku i już więcej nie pojechał

taaaa kumpel🤣

• Haha 5
Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Aż taki perwers z Ciebie???

Nie no proponawaliscie tescia i tesciowa do kompletu dodam babcie :D

Przed chwilą, gregor1284 napisał:

pff przynajmniej pewna

Taaaa siekiere zza lozka by wyjela i bys doslownie z ch*jem w reku został hahaha

• Haha 1
Opublikowano

szanuję takich ludzi. swego czasu jak graliśmy po weselach 🤣 poznałem ładną kobietę, starczyło kilka razy puścić oko i zagrać co chciała ehh... za 4 dni poznałem jej córkę ale ta już taka nie była ładna 🤔 ciekawe co u nich :D

Opublikowano
gregor1284 napisał:

szanuję takich ludzi. swego czasu jak graliśmy po weselach 🤣 poznałem ładną kobietę, starczyło kilka razy puścić oko i zagrać co chciała ehh... za 4 dni poznałem jej córkę ale ta już taka nie była ładna 🤔 ciekawe co u nich :D

jahooo napisał:

Ja jak grałem, to za babami nie latałem, gram do dziś, nikt za mną "tata" nie woła :D po imprezach

Na czym gracie (oprócz butelek) może założy się jakąś forumową łorkiestre?🤔😀

Opublikowano (edytowane)

Same przylazily, po co latać. Raz to zginąłem na 3 godziny, potem mnie z tego zespołu wywaliło. Ale com użył to moje. Lider tego zespołu na jednym z wesel główna uczestniczkę tego cyrku w kiblu posunął 🤣 teraz chłop sławny na całą Polskę w pierwszej dziesiątce z hitami jest w disco polo. Tv

@Sylwekx25 zaraz bym się mógł pakować jakby moja usłyszała 🤣

Edytowane przez gregor1284
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v