Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Strongman popieram przedmówce, o ile pojemniki są ok to sama tablica to g....o włożysz do kuwety coś ciężejszego to się wygnie tablica do tego za gęsto te "szyny" co się kuwety wiesza po prostu za ciasno.

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, rafal3939 napisał:

szczerze to jedno i drugie wielkie g..., wszystko sie wygina. jezeli już to z wiekszymi pojemnikami szukaj

Chce takie z NP10, A ten plastik co się przykręca do ściany to w miare to mocne.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, debrzyna napisał:

@pafnucy  jaki to gatonek

nie rozumiem? Koreańczyk.SUV. całkiem dobra firma. miałem kiedyś hyunaia lantrę.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Sołtys jak mnie po tych swoich bezdrożach przewiózł tym hiundajem to się przekonałem że to auto dla rolnika. @debrzyna kupuj taki sam i u ciebie e tym lesie da radę. 🙂

Edytowane przez 6465
Opublikowano

panowie orientuje się ktoś może ile teraz kosztuje biardzki 600 litrów 15 m z podnoszoną hydralicznie belką , hydrauliczną regulacją lanc i pompą 140 litrów ? Może ktos kupował ?

Opublikowano
5 minut temu, debrzyna napisał:

Jaki model

oj nie zauważyłem że nie ma przy zdjęciu. koledzy napisali. Santa Fe.

Opublikowano
59 minut temu, TheraRolnik napisał:

Na łąki za ciężki, do qq za niski 

prawda to ma mase i w miarę mocy, 12stkę obskoczy ale na łąki tragedia, zwrotność na działki 5ha+ ale jak targa to targa, i masakryczny prześwit 

51 minut temu, rafix255 napisał:

NO musiałbym wziść kredyt ale wpuściłbym byki i bym to spłacił bykami tak uwazam ale troche sie boje bo te czasy pojebane

z tymi bykami to tak interesu nie ma, bym się 3 razy zastanowił, z tymi cenami

27 minut temu, rafix255 napisał:

a  no własnie a u mnie na wsi. fakt ze 3,5km do KD 92.

co o nim sadzicie?? warto do rotacyjnej, zgrabiarki, pajaka?? na teraz mam 9ha łąk i byłby fajny skrętny ., kolega naprawia sdf to nie byłoby kłopotu.

https://www.olx.pl/oferta/lamborghini-774-zadbany-egzemplarz-warto-CID757-IDFQiMV.html#6d1c6ff743

jak masz twardo i tura nie potrzebujesz to będzie super, byle ładny stan, a fajny wygodny będzie

25 minut temu, daron64 napisał:

Domek obok mnie podzielony na pół (działka też) Mieszkaly dwie babcie, jedna zmarła, druga zmarła. Po jednej kupił jakiś facet i teraz sprzedał już kolejnemu właścicielowi. Z druga połówka ciężka sprawa bo sporo spadkobierców. Kiedyś o jakiś kultywator pytałem bo stal w krzakach, to nie było nawet rozmowy. Wszyscy tam skonfliktowani. A parę dni temu się dowiedziałem, że za 35k sprzedaja te pół domku z działką. Jakbym wiedział, to bym to kupił, dlatego nowego gościa opierniczyc pół domku, a działkę sobie zostawił. A tak d*pa. Będzie nowy sąsiad zaraz za płotem.

A u nas taki znajomy ponoć będzie sprzedawał całą ziemię ~200ha i ~6baniek

2 km od mojego domu przez pola rsp sprzedaje 220 ha w jedynym kawałku, 7 baniek chcą,  gdybym miał wolne to bym się nie zastanawiał 

25 minut temu, rafix255 napisał:

zapytaj konkretnie ile chce?? ja miałem tak w zniwa zeszłego roku, dowiedziałem si,e ze sprzedaje gość 3ha , pijechałem pytam: słyszałem ze Pan sprzedaje no tak ludzi pytałem ale drogo mowią, pytam ile- 55 za ha- to Pan zaczeka godzine i przyjeżdzam z zadatkiem i umową bez targowania.. finał.. zasiałem pszenicę jarą, teraz rośnie rzepak. musisz działac konkretni bo cie inni zjedza

55 tys za ha, cena niby dobra ale kurde, kiedy to się zwróci? 40 tys to  jeszcze jak młody jesteś to zarobisz na tym,  tato łąki 12  lat temu za 8-10 tys kupował od sąsiadów i teraz żałuje że więcej nie pobrał bo teraz chcą 25-30 tys  

24 minuty temu, Strongman napisał:

Jest tylko jeden sposób aby kupić,zapłacić duzo lub być w takiej sytuacji ze sprzedający wie ze zapłacisz najlepiej,przykładowo po sąsiedzku.

a najlepiej że sprzedający ma nóż na gardle 

Opublikowano
13 minut temu, Strongman napisał:

Chce takie z NP10, A ten plastik co się przykręca do ściany to w miare to mocne.

Nie wiem czy ta tablica utrzyma np10, ja w te najmniejsze wsypałem nakrętki to sie wygina wszystko, 

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Strongman napisał:

Wiosna jakoś kupowałem takie

https://allegro.pl/oferta/zestaw-48p-kuwet-pojemniki-magazynowe-4-tablic-7042677728?snapshot=MjAyMC0wMy0yOVQyMDoxODozNi44MzNaO2J1eWVyOzZmMGIxNmNjYjhiYWUwOTk0OTU3MjJmODZkNGY3MjQ3OWM0YjlkMGE5Y2JjMzk4MGIyMzY2MjAwNjExYTllMWQ%3D

Do tego jeszcze jakieś stare tablice i kuwety miałem i to wszystko wrzuciłem na ścianę. Łącznie 8tablic zawalonych do pełna kuwetami. Tzn na ścianę dałem płytę rozbiórkowa że starej szafy i do tego te tablice. Nie mam żadnego zdjęcia samych kuwet. Ale do tych np8 spokojnie dają radę. Kuwety zawalone były pod korek śrubami, nakrętkami itd i nic się nie wyginalo.

IMG_20200923_161008104_copy_1024x768.jpg

• Like 1
Opublikowano

Po prostu zamiast do ściany to do płyty i płytę można w kilku miejscach przymocować kołkami a w ten plastik nawkencać gipsiaków i będzie mocniej stabilniej bo gipsiaków można dać sporo.

Opublikowano
Strongman napisał:

Tą są jakieś mocniejsze czy przykładowo trzeba półki.

Ja bym szedł teraz w coś takiego bo plastikowe mam i nie kupiłbym więcej https://allegro.pl/oferta/tablica-narzedziowa-do-garazu-warsztatu-metalowa-8262835808?utm_medium=app_share&utm_source=facebook

Opublikowano

Problem jest taki Ja mam SUZUKI VITARA LONG 2.0 V6  ale troche zmęczony życiem i trochę strach ciągnąc żywy towar Żona ma suzuki grand vitare 2,7 ale coraz trudniej ja wyrwać do socjalnych zadań ,więc musze coś kupić

Opublikowano
6 minut temu, Strongman napisał:

Po prostu zamiast do ściany to do płyty i płytę można w kilku miejscach przymocować kołkami a w ten plastik nawkencać gipsiaków i będzie mocniej stabilniej bo gipsiaków można dać sporo.

Ja mam płytę na do ściany na wylot przykręcona a same tablice do płyty na tyle wkrętów, ile było seryjnie otworów. Nic więcej nie dawałem.

3 minuty temu, Grzechooo napisał:

A.co takiego się dzieje? U mnie naprawdę bez problemu. A za 150zl to mam duży zestaw z kuwetami.

Opublikowano

sołtys chyba zadowolony ze swojego, bo jak rozbił, to kupił taki sam model.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v