Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Nie koniecznie kupił. Tylko zmiana miejsca. Autami też handlarze się wymieniają

Opublikowano (edytowane)

Zbyt wiele nie pociągnie bo brak układu hamulcowego , lichy zaczep. Podnośnik na jednym siłowniku. Ładowacz własnej konstrukcji , ile to wytrzyma ? Jako ciągnik to tylko w pole bo nie zarejestruje tego sprzęta. A z byle czym ciekać przy 150 KM to raczej średnio się opłaca .

Edytowane przez andrzej78
Opublikowano
7 minut temu, andrzej78 napisał:

ile to wytrzyma

wytrzymac pewnie wytrzyma, bo wiele samoróbek jest własnie przewymiarowana

8 minut temu, andrzej78 napisał:

bo nie zarejestruje tego sprzęta

tu jest najwiekszy ból, choć pewnie jeszcze większy jest fakt że nie dostaniesz do niego spisu części co jest od czego, bo skrzynie są dwie, pewnie z jakiejś ciężarówki, mosty itp.

Opublikowano
19 godzin temu, Narko napisał:

Jesli chcesz to mam na zbyciu podwojny spiralny (roboczego 1,60m) oraz kombinacje Cambella+ crosskill, 2,20m.

Wszystko zależy od ceny i lokalizacji. 2.2m to za dużo. Jak z wałem to nawet.myslac przyszłościowo to jakieś 1.6m by mi było potrzebne. Tzn tak myślę, bo pług mam 4x14".

Opublikowano
23 godziny temu, jedrus2020 napisał:

A jak jest z częściami do takich fordow? W jakimś modelu były chyba niewymienne tuleje ?

Z częściami do mojego większych problemów nie mam. Zamawiam i 24 lub 48h i części są, ceny z butów nie wyrywają, więc nie jest źle. Wejdź sobie np. na technikarolna.pl czy jakoś tak i możesz pooglądać ceny części. Np teraz zmieniałem całą podstawe filtra paliwa. 1:1 z Perkinsa 3 i zapłaciłem coś koło 90zł za kompletny z filtrem.

Opublikowano
3 godziny temu, daron64 napisał:

Wszystko zależy od ceny i lokalizacji. 2.2m to za dużo. Jak z wałem to nawet.myslac przyszłościowo to jakieś 1.6m by mi było potrzebne. Tzn tak myślę, bo pług mam 4x14".

1.60m roboczego.

waly spiranle 2.jpg

waly spiranle.jpg

Opublikowano

szmergiel i ty tak potrafisz zarobić? nie masz później wyrzutów sumienia jako przykładny katolik?

Opublikowano (edytowane)

ty a Ty na serio się pytasz czy dla checy?

Agrest, przecież to ten sam pewnie wystawił co ostatnio proxime z turem za 48 koła. ubaw mam bo tu kilku takich kojaze co pewnie kręcą co chwilę hehehe

ps.pafnusy a co ma zarobek do bycia katolikiem? robota jak kazda inna.

Edytowane przez szmergiel
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v