Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ursus932 napisał:

@slawek74ale nasz prawie 100 koni 💪 , czyli słabsze 😋

nie ma sensu bo jak zacznie się psuć to z częściami mogą być problemy a czym więcej jakiegoś modelu wyprodukowano to i części tańsze i bardziej dostępne a te modele raczej mniej popularne i bez sensu jest się do takich ograniczać a i jeszcze maszyny od 60siątki nijak dopasować do nich

Ursus932 napisał:

@bratrolnikajeżeli w oryginalnym stanie od "dziadka" i tanio, dawaj adres na pw, jutro rano jestem 

dziewicy w burdelu szukasz 🤣

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Od samego początku tu o nim mówiłem że takiego szukam, ursus 934 ewentualnie 1134 

szukasz u-1134 ile jesteś w stanie dać akurat mam taki model😁😃

Opublikowano
36 minut temu, slawek74 napisał:

nie ma sensu bo jak zacznie się psuć to z częściami mogą być problemy a czym więcej jakiegoś modelu wyprodukowano to i części tańsze i bardziej dostępne a te modele raczej mniej popularne i bez sensu jest się do takich ograniczać a i jeszcze maszyny od 60siątki nijak dopasować do nich

dziewicy w burdelu szukasz 🤣

Mechanicznie te ciągniki praktycznie nic się nie roznia od ostatniego wydania 914, no mógłbym wziąść 914 ale te kabiny wielkie i słaba widoczność a już mam dość  hałasu j**anych szejsiuntek, w takiej 934 to już trochę cywilizacji 

Musisz maszyny, tak liczę się z tym ale to będzie tylko korekta zmienię pług, zrobię albo kupię gruber i kupię zestaw uprawo siewny, i tyle 

19 minut temu, szczypka napisał:

szukasz u-1134 ile jesteś w stanie dać akurat mam taki model😁😃

Max 60 ale to już musi być igła 😁

Opublikowano
13 minut temu, Uziu92 napisał:

u mnie jeden człowiek ma 934 , coś kiedyś wspominał że może sprzedawał będzie

Dopytaj, jak coś to dawaj tel do gościa 

Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

@bratrolnikajeżeli w oryginalnym stanie od "dziadka" i tanio, dawaj adres na pw, jutro rano jestem 

te 3 warunki sie wykluczja to podobnie jak  kobieta, piekna ,wyjatkowo otwarta na experymenty sexualne w roznych wariantach i wierna.Za h*ja niemozliwe

• Like 1
Opublikowano
9 godzin temu, bratrolnika napisał:

jedyny Favorit na jakiego mnie na daną chwilę stać to Skoda

do szybkiego wyprzedania, nic mnie nie wk***ia bardziej niż to że ktoś wyskoczy na drugi pas popierdółką 1.2-1.4 i wyprzedza przez pół kilometra

Bo lewy pas to nie kółko różańcowe : D

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, TheraRolnik napisał:

Z później tak długo będziesz szukać części do niego 👍

Po czym wnioskujesz ? Do 932 nie mialem żadnego problemu z częściami. 

2 godziny temu, Ursus932 napisał:

Od samego początku tu o nim mówiłem że takiego szukam, ursus 934 ewentualnie 1134 

1044 widzialem na olx ostatnio, bier ta szóstkę co ostatnio sołtys pokazywał, stan bdb jest...

Opublikowano
9 godzin temu, daron64 napisał:

Teraz 1.4 to spora pojemność :) Znajduje my kupił nowke vitare - 110KM, 1L (słownie: jeden litr) pojemności, 3 cylindry

no już się jakiś producent chwialił i to kilka lat temu że z litra 200 kuca wyciągnęli, masakra, ja mam w tico z 800 40 kucy

9 godzin temu, szmergiel napisał:

uwierz to nie od samochodu zalezy takie zachowanie tylko od czlowieka. ile razy wiedzem ze ktos slabym autem bez problemu wypprzedzi,redukcja i gaz konkret i idzie. natomiast sa osoby ja to nazywam "pandziaz albo skodziaz" co jak kupi se to autko przwaznie tych dwoch marek to za h*ja nie przegazuje ,taki typ bojacego sie niezdecydowanego cioty,i to ci tak na piatce z malutkim gazem wyprzedxza zeby czasem nie przekrecic motorka w tej pandzie czy fabi.

prawda to, u mnie nie ma odcinki w erotico i dziś jak z wrocławia wracałem 90 na blacie to się wolno jechało, a najlepsze było zdziwienie gostka w e61 

8 godzin temu, camo napisał:

zapomniał 10 z porzdu dodać, bo się licznik pewnie przekręcił 

• Haha 1
Opublikowano
35 minut temu, szymon09875 napisał:

Po czym wnioskujesz ? Do 932 nie mialem żadnego problemu z częściami. 

1044 widzialem na olx ostatnio, bier ta szóstkę co ostatnio sołtys pokazywał, stan bdb jest...

A jakie części do niego kupowałeś?

One czymś poza kabina i skrzynia(?) się różnią od zwyklaczkow? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v