Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam sieczkarnię Minos Agri czyli kopię Mengele 220. Ogólnie maszyna w porządku, jakieś tam niedociągnięcia ma. Więc jeżeli tutaj konstrukcja rozsiewacza jest okej to jak ktoś się zdecyduje to powinien być zadowolony.

Opublikowano
5 godzin temu, BusteR napisał:

Nie chce się ktoś ktoś rozstać ze zgrabiarką 5 gwiazdową Południowo-zachodnia wielkopolska/ południowo-wschodnie lubuskie??

Mam 2 i 1 bym sprzedał. Okolica Jarocin. 

Opublikowano

Zjarała mi się duża kontówka 230 😕 może mi ktoś polecić jakiego Chińczyka coś nie zbyt drogiego ale żeby trochę pochodziło 

Opublikowano
43 minuty temu, eMJot87 napisał:

nie lepiej np. makite używkę? W lombardach można trafić. A i papier jakiś będzie 😎

Nie ma czasu na szukanie używek

13 minut temu, matisz napisał:

https://allegro.pl/oferta/makita-szlifierka-katowa-230mm-2200w-ga9020r-9376429635

Mam taka kilka lat,  tony stali już wyciela i polecam,  jak będziesz czegoś szukał to z łagodnym startem. Ewentualnie coś z Hitachi. 

https://allegro.pl/oferta/hikoki-hitachi-szlifierka-230-g23swu2-wolny-start-8086726611

Gdzie takie drogie 😊połowe tego

Opublikowano

kupę czasu już się z nią buja

2 godziny temu, Ursus932 napisał:

Zjarała mi się duża kontówka 230 😕 może mi ktoś polecić jakiego Chińczyka coś nie zbyt drogiego ale żeby trochę pochodziło 

brat ostatnio kupił graphite, też myślał nad czymś markowym ale na amatorskie cięcie podobno wystarcza

SZLIFIERKA KĄTOWA GRAPHITE 59G207 2350W 230mm 8268851508 - Allegro.pl

21 godzin temu, Steyerek8100 napisał:

Przyczepy D47 zazwyczaj na czopach się gną? Bo mam dylemat..

1. wyciąć stare czopy.. Kupić dać nowe (500)zł

2.szukać używanej osi.. w "niby" dobrym stanie (500-700zł)

3.Stara rura od osi też się gnie razem z czopami i wtedy opcja nr. 2

Przerabiał ktoś taki temat?

oś na prasę i wyprostują, nie ma co bawić się w wstawianie nowych bo i tak prędzej czy później się ugnie

Opublikowano
2 godziny temu, Ursus932 napisał:

Ostatnio też miałem ten problem, raptem 100zl drożej od chińczyka wpadła Hikoki z trzyletnią gwarancją

Tu na stronie drugiej zdjęcie

Opublikowano (edytowane)

Tyle że kolega szuka na tarczę 230mm, a Ty podrzucasz 125 mam, a tu różnica w cenach większa. Graphite powinien być ok. Ewentualnie Vander.

Edit: w komentarzu widzę że większą wrzuciłeś, w tej cenie Hikoki na tarczę 230mm są warte uwagi

Edytowane przez MF675ursus
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v