Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Ktoś się moze orientował w cenach agregatów ostatnio?

Dzwoniłem jakiś czas temu do jednego handlarza z olx (pisałem tu to), to za 2.5m chcieli 6.5k, a teraz cena na olx ponad 9 😳

Opublikowano

Znajomy ma supra 91r na podwoziu rekorda. Kabinę założył później. Pola ma chyba tylko coś z 7ha może ciut więcej z czego zboża to połowa. No ale w rodzinie lekarze i sędziowie. Dziadek mi opowiadał że dom w którym mieszkają to Żydzi kiedyś byli (to może jakieś złoto zostawili i tamci znaleźli-takie opowiadania, różnie w czasie wojny było)

Opublikowano
19 minut temu, jahooo napisał:

Daj info na priv, sprawa nie jest pilna, może razem z turem by to przytargal jak się coś znajdzie.

Przypomnij się później zrobię zdjęcia i wyśle Ci mmsem

Opublikowano
20 minut temu, bartek1992 napisał:

Koledzy jaką pompke do przelewania paliwa polecacie ?

Ręczna czy elektryczna?

11 minut temu, stempos1980 napisał:

@PRIMO jak byś się pobawić i zaczep wymienić to by ta przyczepa niebyła głupia

W zasadzie dużo zabawy by nie było żeby zrobić zaczep z prawdziwego zdarzenia. 

Opublikowano
1 godzinę temu, PRIMO napisał:

Jeśli widzę przerażenie u ciebie to należy od tego trzmać się jak najdalej. 

Kurde, to ja do swoich o połowę mniejszych daje ucho z atestem o uciagu 25t, a tutaj do przyczepy ze stara gość przyspawal kawałek lemiesza z dziurą i chce kogoś w morderstwo wrobic

• Like 1
Opublikowano
17 minut temu, bratrolnika napisał:

Kurde, to ja do swoich o połowę mniejszych daje ucho z atestem o uciagu 25t, a tutaj do przyczepy ze stara gość przyspawal kawałek lemiesza z dziurą i chce kogoś w morderstwo wrobic

Ja w wozie mam mocniejszy zaczep😃

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v