Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

Lada moment beda bo już obiecałem paru osobą (om)

@jahooo twój jak się sprawuje?

ekstra, mimo że używany, pracuje idealnie, cały dzień orki i zero zniekształceń du....

Opublikowano
renpio napisał:

płynu od wspomagania ubywa a nigdzie nie ma wycieku i obstawiam że pompa przepuszcza do silnika

bardzo możliwe u mnie w farmim kiedys pompa hydrauliczna wyciągala olej silnikowy i pompowala do skrzyni biegów

Opublikowano
14 minut temu, soltys48 napisał:

Tomek

Kolega dostał 360 za free po teściu założył nowe buty i blachy na dzień dobry,okazało się że skrzynia nie domaga no to zrobił .....i na koniec niespodzianka pęknięty blok.

Jak dotąd koszta pod 20tysi i do tego doliczyć blok i remont silnika

Stihl'ke mam 2 rok

@szymon09875 flaszkie zarobiłeś 👍👍👍👍👍

Nie ma sprawy :) Wszystkie wziąłeś ?

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Szukam i nie mogę znaleźć, posiada ktoś z was 912 z oryginalnym wspomaganiem na orbitrol ? Albo posiada katalog gdzie jest to pokazane ? Mam katalog od 932-1634 i jest serwo albo półserwo ale orbitrol + siłownik nie ma. Potrzebuje ten wąs a nie moge nigdzie tego znalezc. 

Poczytaj na temacie  ,,C 385 przeróbka  z serwa na orbitrol" Tam  bylo coś  o 902 o wspomaganiu  i tych  wasach chyba 

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
robi57362 napisał:

Witam chodzi mi po głowie zrobienie głębsza i wpadlem na pomysł żeby wykorzystać rame od grubera ventzki mtd  i tu moje pytanie wytrzyma?  Profil 100xo100 ścianki nie znam ale 6 mm jest napewno uchwyt mial być w miejscu białego  kamyczka i z drugiej strony tak samo  mysle ryc max 0.5 m 

20200516_192000.jpg

podbijam

robi57362 napisał:

Witam chodzi mi po głowie zrobienie głębsza i wpadlem na pomysł żeby wykorzystać rame od grubera ventzki mtd  i tu moje pytanie wytrzyma?  Profil 100xo100 ścianki nie znam ale 6 mm jest napewno uchwyt mial być w miejscu białego  kamyczka i z drugiej strony tak samo  mysle ryc max 0.5 m 

20200516_192000.jpg

podbijam

Opublikowano
Baks00 napisał:

15 minut temu, robi57362 napisał:

podbijam

podbijam

To coś  ma wyjść  na  odbiciu

gruber, glebosz Frost  z olx?

nie mysle kupic łapy od uni kret wspawac mocowania te łapy co sa odkręcić zostawic kółka i walek

Opublikowano
3 godziny temu, renpio napisał:

płynu od wspomagania ubywa a nigdzie nie ma wycieku i obstawiam że pompa przepuszcza do silnika

Jak to jest z  Hylmetu to wyślij, zrobią prawie od ręki.

Mi siada pompa która pracuje jako  silnik, jest produkowana  w  Wrocławiu Na ulicy Na Ostatnim Groszu. U mnie to za duże ciśnienie i wywala uszczelniacz i pęka  w środku. Remont 150 zł  z przesyłką. 

Opublikowano
10 minut temu, tomek73 napisał:

Jak to jest z  Hylmetu to wyślij, zrobią prawie od ręki.

Mi siada pompa która pracuje jako  silnik, jest produkowana  w  Wrocławiu Na ulicy Na Ostatnim Groszu. U mnie to za duże ciśnienie i wywala uszczelniacz i pęka  w środku. Remont 150 zł  z przesyłką. 

ta moja to wygląda jak z Hylmetu ale z tyłu jest napisane Agricola i najpierw z nimi się skontaktuję 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v