Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

https://www.olx.pl/oferta/claas-dominator-98-vx-88-108-mega-kombajn-zbozowy-sl-classic-class-CID757-IDEfq4w.html#977bb5c82e;promoted

prosze ofera dla wymagajacych.od rolnika nie handlarza to nawazniejsze bo wszystko pewne i przebieg tez.niewazne ze prawie caly malowany (przy 1800 h) lakierem z biedronki wogule niedopasowanym i oklejony naklejkami ze sklemu dzieciecego noi oczywiscie po pelnym remoncie przez serwis no bo po 1800 h to kombajn juz do remontu sie nadawal.

ps. a tak na serjo to nawet niewie czlowiek co sprzedaje ,z jakim silnikiem i jaka moca i wersja.ubaw maj ci kumaci w temacie bo wszyscy wiemy skad ten kombajn  teraz przyjechal i jak wygladal bo 98c jest bardzo rzadkie a ten byl bez sieczki oryginalnie

Opublikowano
39 minut temu, szmergiel napisał:

https://www.olx.pl/oferta/claas-dominator-98-vx-88-108-mega-kombajn-zbozowy-sl-classic-class-CID757-IDEfq4w.html#977bb5c82e;promoted

prosze ofera dla wymagajacych.od rolnika nie handlarza to nawazniejsze bo wszystko pewne i przebieg tez.niewazne ze prawie caly malowany (przy 1800 h) lakierem z biedronki wogule niedopasowanym i oklejony naklejkami ze sklemu dzieciecego noi oczywiscie po pelnym remoncie przez serwis no bo po 1800 h to kombajn juz do remontu sie nadawal.

Panie Handlarzyno już oszukujesz bo w biedronce niema takiego lakieru 😎

Opublikowano (edytowane)

aż tak nic chlopie nie rozumiesz?

wiesz co znaczy powiedzenie że cos jest z biedronki? myślałem że aż tak to nikt nie potrafi być niedomyslny.to tak dla bardzo prostych: zwykły lakier po 30zl za puszkę.mysle że już wyjasnilem

Edytowane przez szmergiel
lit
Opublikowano
9 godzin temu, stempos1980 napisał:

Z ramą 100 za korpus więc cena dobra a czy kupi to już jego wybór 

7 godzin temu, jahooo napisał:

Za 2+1 dałem sąsiadowi 350 zł w dobrym stanie

Muszę się wyzalic.

Kumpel parę razy  dzwonił. No koniec końców ten jego znajomy (jak się później okazalo wujek) wziąłby ten plug, tylko że teraz połowa kasy, a 1szego reszta, bo renta. Mówię ok, jak chce, to 4stowy i może sobie lemieszy nabrać bo dużo tego mi się wala i napewno sporo idzie wybrać. Ok, po południu przyjadą. Przyjechali - jeszcze ten wujek do pługa nie podszedł dobrze, a już marudzi, że drogo ( a miałem pisać temu koledze, że jak ten kupiec to jakiś maruda, to niech go nawet nie przywozi). No nic- mowie, że tak jak stoi, to 3stowy, mniej nie zejdę i jak chce to może brać, jak nie to niech sobie dalej stoi, mi nie przeszkadza. Chodzi, cmoka, marudzi. Potem, że jeszcze śruby nie ma(łącznika centralnego). Mówię, że no nie ma - ten dalej marudzi, że to podstawa jak się kupuje sprzęt, że jak nowe się bierze to zawsze jest...Już chyba mój znajomy widział moje poirytowanie i mu się głupio zrobiło i sam tego wujka trochę naprostowal. No dobra, to on za 3stowy go weźmie. Ok, odstawiliśmy parę balotów, podjechałem ciągnikiem zabrałem stary siewnik i wychodzę do nich, pytam czym go będą zabierać? Myślałem, że ta 60tka, bo to tylko 7km mało uczęszczana droga. Jak się okazało, byłem w błędzie - kumpel przyjechał swoim autem pokazać dla wujka gdzie mieszkam, a ten zamiast ta 60tka od razu przyjechać, to wynajął jakiegoś chłopaka z samochodem i przyczepka...pół godziny pierdolenia się, żeby ten pług jakoś tam załadować. No ok udało się. Ale ciekaw jestem bardzo jak go sobie pod blokiem z tej przyczepki zdjęli.

Pisałem teraz do kolegi czy wie jak go ściągali, to pisał że go przy tym nie było, ale że ciotka opierdolila tego wujka i ma dać 4stowy tak jak się umawialismy 🤣 

Taki cyrk, żeby ojcowy pług za 200zl(jak narazie) sprzedać..masakra.

• Haha 2
Opublikowano

@szmergiel kuźwa sztywny jesteś jak widły w gnoju😝 to było żart i wiem co to znaczy że z biedronki . 

Opublikowano

Dobry czas do kupowania jest. Dzwoniłem do handlarza w sprawie agregatu, pytam czy moge w niedziele byc a on "Panie nawet w nocy jest taka bida w handlu ze o kazdej porze mozna przyjezdzac". Moim zdaniem strzał w kolano takim tekstem. Drogi puste az chce sie jechać, 200 km z przyczepka w 2.5 godziny. 

Opublikowano
1 godzinę temu, szmergiel napisał:

ps. a tak na serjo to nawet niewie czlowiek co sprzedaje ,z jakim silnikiem i jaka moca i wersja.ubaw maj ci kumaci w temacie bo wszyscy wiemy skad ten kombajn  teraz przyjechal i jak wygladal bo 98c jest bardzo rzadkie a ten byl bez sieczki oryginalnie

Widze, że Ci żyła skacze, że można próbować  coś uczciwie sprzedać, nie oszukując kupującego 🤣🤣

Opublikowano

Przecież gość pisze że lakier położony przez byłego serwisanta claasa 🤣. Także nie wiem o co się czepiacie. A tak swoją drogą- kombajn 1800mtg, zawsze garażowany i trzeba było go malować? Niezłe brednie

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, szmergiel napisał:

8 godzin temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Widze, że Ci żyła skacze, że można próbować  coś uczciwie sprzedać, nie oszukując kupującego 🤣🤣

Co jak co ale @szmergiel ma  rację że gość szuka jakiegoś idioty, przejrzałem też inne jego ogłoszenia i same ,,perełki''

Ten Ursus też nieźle podmalowany bo nie uwierzę że ciagnik mający 20 lat nie ma nigdzie rysy, zresztą mocowanie lampy  na dachu jest robione a dziwnym trafem idealnie komponuje się z całym lakierem na kabinie.🤔🤔

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Opublikowano
8 godzin temu, zycietoniejebajka1 napisał:

oferta dla takich jak ty wymagajacych klientów.🤪

Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Co jak co ale @szmergiel ma  rację że gość szuka jakiegoś idioty, przejrzałem też inne jego ogłoszenia i same ,,perełki''

Ten Ursus też nieźle podmalowany bo nie uwierzę że ciagnik mający 20 lat nie ma nigdzie rysy, zresztą mocowanie lampy  na dachu jest robione a dziwnym trafem idealnie komponuje się z całym lakierem na kabinie.🤔🤔

Ursus cały po malowaniu. Który ciągnik po 21 latach ma niezdarą farbę ze schodków czy chociażby mocowanie górnego zaczepu. On nawet metalowe końcówki od węży hydraulicznych ma pomalowane... Jego realny przebieg może zdradzić wydech, bo tak wytartego tłumika to dawno nie widziałem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v