Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

A To tylko dwóch Modów obsługuje całe Af😕

Tak to jest, że naszą pracę publicznie widzicie tylko wtedy, jeśli gdzieś się na czerwono podpiszemy ;)

Potrzebny ładowacz Quicke Q65 lub większy, ewentualnie Trima 7,85 lub większy. Ktokolwiek widział- ktokolwiek wie proszony o kontakt

Opublikowano

@danielhaker a skąd...

Lepiej żebyście podpisywali, a nie udawali kretynów, i nic nie podpisywali. (nie żebym miał coś do ciebie, bo nie mam, ale innym pewnym modom powinno dać to do myślenia.)

Opublikowano
5 godzin temu, stempos1980 napisał:

A co zrobiliście naszemu sołtysowi że go nie widać?

Niedawno był po przyczepę u @bratrolnika ??🙄🤔

Przyznaj się co zrobiłeś @soltys48 ??

Opublikowano
6 godzin temu, sumek666 napisał:

nie. ale nas dwóch najwięcej widać to reszty nie będę sprzedawał ;) 

Wiesz "młody" w każdej robocie ma przesrane i najwięcej zadań ,takie życie

Opublikowano
9 godzin temu, sumek666 napisał:

UWAGA!!!

BĘDZIE OGŁOSZENIE PARAFIALNE :)

MAM OGROMNĄ PROŚBĘ DO WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW

PROSZĘ WSZYSTKICH PRZY WRZUCANIU ZDJĘĆ O WYBRANIE ODPOWIEDNIEJ KATEGORII ZDJĘCIA. 

RAZEM Z @Bartek933 STARAMY SIĘ AKCEPTOWAĆ ZDJĘCIA NA BIEŻĄCO. MYŚLĘ, ŻE ŻADNE NIE WISI DŁUŻEJ JAK 12 GODZIN - A ZNACZNA WIĘKSZOŚĆ JEST AKCEPTOWANA W CIĄGU GODZINY. OCZYWIŚCIE ŻADEN Z NAS NIE JEST PRZYKUTY DO KOMPUTERA, ANI TELEFONU, WIĘC NIE OCZEKUJCIE, ŻE W CIĄGU KILKU MINUT ZDJĘCIE ZOSTANIE ZAAKCEPTOWANE W SYSTEMIE. 

CHCEMY, ABY WSZYSCY MOGLI KORZYSTAĆ W MIŁEJ I PRZYJEMNEJ ATMOSFERZE Z TEGO FORUM, A WRZUCANIE ZDJĘĆ DO "POCZEKALNI" POWODUJE CHAOS I ZBĘDNĄ ROBOTĘ. JEŻELI FAKTYCZNIE KTOŚ NIE WIE DO JAKIEJ KATEGORII PRZYPORZĄDKOWAĆ ZDJĘCIE TO NIECH UMIEŚCI JE W POCZEKALNI. BĘDZIE TO ZAAKCEPTOWANE W UZASADNIONYCH TRUDNYCH PRZYPADKACH.

KONIEC OGŁOSZENIA :)

POZDRAWIAM SUMEK666

FUCHS AGRIFARM STOU MC PRO 10W40 

potrzebuję 60 litrów tej mikstury

gdzie można nabyć w dobrej cenie?

Pima Agro.

Opublikowano
5 godzin temu, farmtrac8244 napisał:

A jak to poznać ,że stary model co szczególnie rzuca się w oczy.

kabina,a w szczegolnosci dach, lampy, kolor oslon hedera,kolor rury.ten kupil za 200zl naklejke "classic" na bok i szuka durnia za 200% wartosci. janusz biznesu

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertb napisał:

lata 60 za 16 tys... no nic tylko brać. Jeśli ktoś mu tyle da to ten 77 przedstawiony wyżej jest w promocji.

Zetory x340 mają synchronizowany tylko 4 i 5 bieg ??

Opublikowano
4 minuty temu, stempos1980 napisał:

A to już jesteś po zakupach?

No gdzie jak zakaz poruszania . pytam tylko 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v