Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
konteno napisał:

1 minutę temu, Pafnucy napisał:

Toż zauroczony nią byłeś...

bo za dużo na wiosce się siedzi to za dużego rozeznania nie miał człowiek u płci przeciwnej a teraz jak się w lachonarium pracuje to preferencje się zmieniają na lepsze

dalej mi imponuje i pozostaje autorytetem i wzorem babki dla @Chłoporobotnik ale 

5 minut temu, Pafnucy napisał:

Kozy ma od dawna...

ale konkubenta któremu pasuje taką jaką jest to ze 2 lata dopiero  

Haha dobra dobra. 😂 Te z lachonarium się nie nadają dla rolnika przynajmniej większość. Pokaż swoje foto to ocenim czy Emilka tak "odstaje" od ciebie. 😆

Opublikowano
2 godziny temu, Krzak napisał:

Pokaż swoje foto to ocenim czy Emilka tak "odstaje" od ciebie. 😆

@radekz200 widział nie raz , kiedyś stwierdził że pasowalibyśmy z Emcią do siebie ale jak tak dłużej patrze to konkubentowi nie dorastałbym do pięt

@Paulina1985 Standard Motor Product

2 godziny temu, Krzak napisał:

Te z lachonarium się nie nadają dla rolnika przynajmniej większość.

jakiego rolnika , mieszkam na wsi , hodowli nie mam , ziemi nie uprawiam ani zarobkowo ani hobbystycznie , żaden ze mnie rolnik 

Opublikowano
11 godzin temu, konteno napisał:

@radekz200 połówka jakbyś chciał to się znalazła na hałdzie co @szymon09875 pokazywał

całego jak z linku co podałeś niestety nie było albo pomorzanin był szybszy ode mnie 

IMG_20220924_131451.jpg

A za zderzakiem z uszami nie było? Mi potrzebne z uszami.

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

A za zderzakiem z uszami nie było? Mi potrzebne z uszami.

Jakie dokładnie?

Opublikowano (edytowane)

Wymiar zawsze taki sam?

Coś bym miał 

Daj jeszcze raz adres i kiedyś tam prześlę. Najwyżej z widełkami, bo trzeba by rozbierać 

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

a na co z kołpakiem ? odkręcić kołpak i podejdzie z zatrzaskiem

No ja wiem ale to trzeba końcówki na krzyżakach zmieniać. Mi kosiarka uszy poobrywała.

4 minuty temu, Pafnucy napisał:

Wymiar zawsze taki sam?

Coś bym miał 

Daj jeszcze raz adres i kiedyś tam prześlę. Najwyżej z widełkami, bo trzeba by rozbierać 

Napisz SMS ile będzie kosztować z wysyłką.. Darmo to ja nie chcę 

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

No ja wiem ale to trzeba końcówki na krzyżakach zmieniać. Mi kosiarka uszy poobrywała.

Adres poproszę 

1 minutę temu, 6465 napisał:

Napisz SMS ile będzie kosztować z wysyłką.. Darmo to ja nie chcę 

Jakie darmo...

Kiedyś przyjadę że śfagrem to odrobisz😁

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy napisał:

Ooo.moze być.

Pisz adres, bo mi się zapodział 

Jak będziesz koło bankomatu to zadzwoń , koszt choć wysyłki ci blikiem wypłacę.

Opublikowano
14 godzin temu, Pafnucy napisał:

Baks dam na inaczej

sie tera Genek z Jastrzębiem zajebio żeby temu wszystkie bele postawić do chwytaka... 😄

Następny odcinek będzie miał tytuł: Wizyta straży pożarnej u Andrzeja. Te baloty to on dosusza, że tak porozwalane po całym placu, czy tylko na potrzeby filmu ?

• Haha 1
Opublikowano
25 minut temu, dsbh napisał:

Następny odcinek będzie miał tytuł: Wizyta straży pożarnej u Andrzeja. Te baloty to on dosusza, że tak porozwalane po całym placu, czy tylko na potrzeby filmu ?

Tam to faktycznie przejść się z fajką i plutycze płoną .... 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Przez gregorius
      Tak więc ten temat ma być o ulubionych książkach, które kiedykolwiek czy ostatnio przeczytaliście, podzielcie się tytułami, streszczeniem, lubianymi autorami, tak aby rozpropagować czytanie owych lektur bo "Czytanie jest dla umysłu, tym czym gimnastyka dla ciała". Jakie gatunki u was przodują na półkach, ile czasu dziennie poświęcacie na czytanie i co jest dla was najważniejsze w czytaniu (poznawanie świata, nauka, doświadczenia życiowe)?

Mam nadzieję, że ten temat się przyjmie i będziemy mogli podzielić się spostrzeżeniami

Ja ostatnio przeczytałem "Myśli nowoczesnego endeka" Rafała A. Ziemkiewicza a teraz jestem tak w połowie "Ziele na kraterze" Melchiora Wańkowicza

Pierwsza opowiada o zmianach społecznych po 89 roku, o Polakach, o tradycji endeckiej, o zagrożeniach dla nas Polaków, o sytuacji politycznej obecnie, o tym dlaczego nie możemy podnieść się po upadku komuny i trwamy dalej w poprzednim ustroju...

Druga mówi o rodzinie jej nadrzędnych wartościach, o domu jako wspólnocie, o dorastaniu dzieci, które mimo ciężkich warunków wraz ze wzrostem zamożności rodziców dojrzewają i poznawają nowy świat, akcja toczy się w latach 20 XX wieku wtedy to rodzi się Krysia....

pozdrawiam gregorius
  • Dodaj nową pozycję...
v