Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aż tak by nie zakłamywali.

ja jestem przekonany, że to u Nieroba.

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

aż tak by nie zakłamywali.

ja jestem przekonany, że to u Nieroba.

ja tam nie wierze telewizji 🤣 a tym bardziej sponsorowanej 😁😆🤣 

A co to za sklep Pszczółka? 😬 znam biedronke i mrowke, to i pszczolki są? 😬

5 minut temu, TheraRolnik napisał:

Może to u Jarka 🤔

o to to to 😆 kto wie 🤣

Opublikowano
slawek74 napisał:

a tak w ogóle to anżej się trochę spasł 🤭😀

Kurła, Sławek, coś jest w powietrzu. Gadałem dziś z sąsiadem to na moje oko przybrał na objętości, w lustrze też takiego jednego widuję codziennie i też jakby nabrał masy. 😉 Coś jest w powietrzu, mówię Ci.

Paulina1985 napisał:

Nadal uważam, ze to nie u nich.

Raczej u nich. Na jednym z filmów był nawet fragment domu wycięty na okno do łazienki.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Paulina1985 napisał:

🤣😁😆🤣 

A co to za sklep Pszczółka? 😬 znam biedronke i mrowke, to i pszczolki są? 😬 

Jak byłem w Zakopanem to taki sklep znalazłem (zdjęcie z neta) 

Screenshot_20220806-143931.png

Edytowane przez bratrolnika
  • Haha 1
Opublikowano
10 godzin temu, witejus napisał:

Widzę to życie na poziomie, w Ciemnoszyjach, Pokaniewie i innych. Cały rok w gównie, błocie i chlewie🤣Ty też na takim poziomie żyjesz?

Robota jak robota. Są lepsze i gorsze. Też raczej prezesem czy dyrektorem nie jesteś. Robią co lubią i im wychodzi. A skoro im pasuje to mi też pasuje. A ja akurat zwierząt nie mam. Tylko pole obsiewam. I też ktoś powie co za robota w piachu się grzebać chemią się truć. Malkontent wszędzie same negatywne rzeczy wynajdzie. Tym bardziej gdy sam nie robotny to musi się jakoś usprawiedliwić.

9 godzin temu, konteno napisał:

dzieci będą spierdzielać od tego bo dostaną kase na start tzn zdobycie wykształcenia i na jakiś punkt zaczepienia w mieście , z resztą co po babie w takim dużym gospodarstwie , Tomka brat też przy tym nie robi bo ma fuche w ARiMR 

spokojnie , z kosztownymi inwestycjami przystopowali , a jak mleko płaci to kredyty też się spłaci , jak to mówią kołchoźnicy w okolicy "aby zdrowie"

dzieci jak będą nastoletnie zaczną trochę pomagać zanim wyfruną to troche starym bedzie lżej przez chwilę 

chyba żartujesz , znajomy spokojnie chlał do 70ki przepijając ojcowiznę i kasę ze żwirowni 

niejeden młodszy nie miał z nim szans przy kieliszku a jednocześnie zawinął się z tego świata szybciej od niego

przy sprzedaży i podziale majątku to i owszem

Może będą uciekać może któreś zostanie bo to polubi. Nie oszukujmy się takie gospodarstwa zostają tylko u tych co to lubią. Bo wielu właśnie ze zwierząt rezygnuje bo to problemy i dużo roboty.  Brat Tomka nie lubił i poszedł za biurko i ma spokój. Czy ma większy profit może tak może nie.

Oczywiście kto ile ma żyć nie ma na to normy. Dlatego wyśmiewam takie pierdolamento, ze jak mają dużo to poumierają zanim kredyty spłacą. Bo to tylko nieroby se tak tłumaczą lub ludzie co bali się podejmować ryzykowne decyzje i rozwijać na kredyt.

Opublikowano
4 godziny temu, hubertuss napisał:

Też raczej prezesem czy dyrektorem nie jesteś.

kwestia czasu 

8 godzin temu, TheraRolnik napisał:

I pod kosiarkę chyba wpadł 

pewnie mu jarek podszaszarką ogolił jak ten paśtuch podłaczał

8 godzin temu, TheraRolnik napisał:

Może wsypali mu coś do herbaty i teraz zadowolony 🤔

to samo co dziewczynom w klubach do drinków

Opublikowano
1 godzinę temu, dsbh napisał:

tak prawdę mówiąc... to nie bardzo rozumiem przekaz Ekstrabyka. nie wiem w czym ma problem. sporo ...przeklina.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Przez gregorius
      Tak więc ten temat ma być o ulubionych książkach, które kiedykolwiek czy ostatnio przeczytaliście, podzielcie się tytułami, streszczeniem, lubianymi autorami, tak aby rozpropagować czytanie owych lektur bo "Czytanie jest dla umysłu, tym czym gimnastyka dla ciała". Jakie gatunki u was przodują na półkach, ile czasu dziennie poświęcacie na czytanie i co jest dla was najważniejsze w czytaniu (poznawanie świata, nauka, doświadczenia życiowe)?

Mam nadzieję, że ten temat się przyjmie i będziemy mogli podzielić się spostrzeżeniami

Ja ostatnio przeczytałem "Myśli nowoczesnego endeka" Rafała A. Ziemkiewicza a teraz jestem tak w połowie "Ziele na kraterze" Melchiora Wańkowicza

Pierwsza opowiada o zmianach społecznych po 89 roku, o Polakach, o tradycji endeckiej, o zagrożeniach dla nas Polaków, o sytuacji politycznej obecnie, o tym dlaczego nie możemy podnieść się po upadku komuny i trwamy dalej w poprzednim ustroju...

Druga mówi o rodzinie jej nadrzędnych wartościach, o domu jako wspólnocie, o dorastaniu dzieci, które mimo ciężkich warunków wraz ze wzrostem zamożności rodziców dojrzewają i poznawają nowy świat, akcja toczy się w latach 20 XX wieku wtedy to rodzi się Krysia....

pozdrawiam gregorius
  • Dodaj nową pozycję...
v