Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 godzin temu, Bananek napisał:

Pokaniewiak tylko naobiecywał obiad, a co do czego tylko cześć do usługodawcy i tyle. Zazwyczaj tak jest u bambrów. Ci biedniejsi, mniejsi mają więcej empatii i gościnności.

A skąd wiesz, że obiadu nie było? Byłeś z nimi? Zabawne są takie wywody snute na podstawie własnej niewiedzy.

Opublikowano (edytowane)

Może i tak było. To tak jak ja bym napisał, że ty lub ktoś inny wczoraj nie jadłeś obiadu. Bo ja nie widziałem. A w związku z tym, że nie jadłeś na pewno oszczędzasz na jedzeniu.

W sumie czemu ja się dziwię. Przecież już mamy tu jednego od tego, że jak o czymś nie słyszał to tego nie ma. Teraz następny się ujawnił.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

Może jak popatrzyli że będzie po pierogu albo krokiecie to woleli swoje kanapki.

kura rósł kura mięcho to ja wolę pierogi i krokiety i to można jeść 😁🤪

hubertuss napisał:

Może i tak było. To tak jak ja bym napisał, że ty lub ktoś inny wczoraj nie jadłeś obiadu. Bo ja nie widziałem. A w związku z tym, że nie jadłeś na pewno oszczędzasz na jedzeniu.

W sumie czemu ja się dziwię. Przecież już mamy tu jednego od tego, że jak o czymś nie słyszał to tego nie ma. Teraz następny się ujawnił.

jest też jeden adwokat co wszystko wi.....

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał:

Przestań zmyslać i przekręcać. Zwykły kłamca jesteś. Nie potrafisz sie przyznać do błędu i na siłę próbujesz wmówić coś co zmysliłeś. 

Wstyd.... 

Opublikowano

zwykły kłamca,

według niego, jak on cos napisze niepoprawnie, to taki zwrot jest prawidłowy, bo on to napisał.

normalnie logika jak u Anżeja. :D

Opublikowano (edytowane)

Takiej samej/podobnej  formy użył niejaki obecny  minister edukacji cytuje..... 

Przemysław Czarnek do dziennikarki: Pani te absurdalne kazusy wymyśla z autopsji, czy ktoś pani podpowiedział

Nigdzie to nie jest opisane że to lub podobne to niepoprawne jest i tyle... 

Więc żaden niedouczony pseudo polonista nie ma prawa coś twierdzić i tyle... A na pewno nie taKi osobnik jak mała stopa co bełkota coś pod nosem w nieznanym języku 

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Niestety ubzdurałeś coś sobie i tyle.... 

Więc się nie sli na poloniste bo nim nie byłeś i nie będziesz... 

tak jak ty bogaczem. :D

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, slawek74 napisał:

kura rósł kura mięcho to ja wolę pierogi i krokiety i to można jeść 😁🤪

jest też jeden adwokat co wszystko wi.....

No na pewno. Jest jeden taki co nie widział w tv jak obiad jedzą i już wi, że nie dali bo bogate szkodujo. Bo on nie widział w tv jak jedzo. Tak jak @Pafnucy jak się z czymś nie spotkał to tego nie ma.

2 godziny temu, Pafnucy napisał:

Przestań zmyslać i przekręcać. Zwykły kłamca jesteś. Nie potrafisz sie przyznać do błędu i na siłę próbujesz wmówić coś co zmysliłeś. 

Wstyd.... 

Ale ja nic tu nie wymyślam. Przez kilka stron tłumaczyłeś, że skoro ty się nie spotkałeś z jakimś określeniem to czegoś takiego nie ma i jest to błąd. Więc dlaczego ja mam się przyznawać do błędu bo ty o tym nie słyszałeś. Tak jak @Bananek nie widział w tv jak jedzą i wie, ze nie dali bo szkodujo. Taka sama logika u ciebie i u niego. Nie wiesz nie słyszałeś to na pewno czegoś nie ma nie było nie istnieje.

Opublikowano
46 minut temu, hubertuss napisał:

No na pewno. Jest jeden taki co nie widział w tv jak obiad jedzą i już wi, że nie dali bo bogate szkodujo. Bo on nie widział w tv jak jedzo. Tak jak @Pafnucy jak się z czymś nie spotkał to tego nie ma.

Ale ja nic tu nie wymyślam. Przez kilka stron tłumaczyłeś, że skoro ty się nie spotkałeś z jakimś określeniem to czegoś takiego nie ma i jest to błąd. Więc dlaczego ja mam się przyznawać do błędu bo ty o tym nie słyszałeś. Tak jak @Bananek nie widział w tv jak jedzą i wie, ze nie dali bo szkodujo. Taka sama logika u ciebie i u niego. Nie wiesz nie słyszałeś to na pewno czegoś nie ma nie było nie istnieje.

Przekręcasz i kłamiesz. 

Opublikowano
1 godzinę temu, bergman31 napisał:

Ja pie..dolę, Oni dale o tym samym🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Nie wiem o co mu chodzi, ale może on występuje w tym programie, czy też rodzina jakaś czy jaki ch... Tak zaciekle tam broni niektórych że aż dziwne to jest...

• Like 3
Opublikowano
2 godziny temu, bergman31 napisał:

Ja pie..dolę, Oni dale o tym samym🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

yhyyymmm...🤐🤐🤐 może się nawzajem ignorujcie i nie bedziecie się denerwowali 😁 

19 godzin temu, Bananek napisał:

Pokaniewiak tylko naobiecywał obiad, a co do czego tylko cześć do usługodawcy i tyle. Zazwyczaj tak jest u bambrów. Ci biedniejsi, mniejsi mają więcej empatii i gościnności.

przecież nie pokazują kazdej minuty z ich zycia. A może flaszka na stole była i nie chcieli pokazywać, chol..ra wie 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ A Ty zaraz taki krytyczny :- P nic w nich nie wierzysz 😁😁😁😁

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Nie wiem o co mu chodzi, ale może on występuje w tym programie, czy też rodzina jakaś czy jaki ch... Tak zaciekle tam broni niektórych że aż dziwne to jest...

Ale gdzie broni? Kogo? Skomentowałem tylko głupotę, że ktoś nie widział czy jedli obiad czy nie jedli ale napisał, że szkodują czy coś. Po prostu śmieję się z wybryków intelektualnych co niektórych tutaj tak jak oni śmieją się z ludzi z serialu.

26 minut temu, jaco512 napisał:

Ignorować adwokata, niech sam ze sobą piszę i sobie udowadnia najmądrzejsze teorie obiadowe.

Ignorować? Ha ha dobre sobie miejscowe trole tak się nudzą, że nie obejdą się baz zaczepki. Zauważ, ze jak się nie odzywam to sami zaczynają o mnie pisać i dopytują gdzie jestem. A teorie obiadowe to do @Bananek bo on nie widział w tv i dlatego  wie, że obiadu nie dali. Bystrzacha jak Andrzej prawie. Od Andrzejów to tu się roi. Jak by występowali w serialu to Polska by kwiczała ze śmiechu patrząc na wybryki intelektualne co niektórych filmowane na żywo.

8 minut temu, Bananek napisał:

Wierzę w moc adwokata. 😉

No musiałeś się trochę opić skoro ci przyszła myśl, że jak w tv nie widziałeś to na pewno obiadu nie dali. A Jezusa w tv widziałeś? Bo jak nie to wiesz. Nie ma. Bożego Narodzenia nie trzeba obchodzić itd.

Opublikowano
6 minut temu, radekz200 napisał:

Przepraszam bardzo że wchodzę w dyskusje 😛 chciałbym zapytać czy ktoś dzwonił do Focusa zapytać czemu pomieszali odcinki? 

liczylismy na Ciebie 🤫