Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No pewnie jak się tak domagasz to z ciebie. Jak zawsze.

4 minuty temu, kris91 napisał:

Ale to przypadek był 👀 Z kumplami na molo się umówiłem i na bulwarach w drodze 4 panny zaczepiły 🙆‍♂️ 3 brunetki i 1 blondynka, ale pyskata była i trzeba było jej język tępić i nawet ani razu nie obraziła się jak ją na ziemię sprowadzałem, chyba się podobało jej 🤔

Jak se tak radziłeś jak tutaj to na pewno miała ubaw.

Opublikowano
hubertuss napisał:

Jak se tak radziłeś jak tutaj to na pewno miała ubaw.

Nie mierz wszystkich swoją miarą, to że tak reagują na Twój widok to tylko współczuć 🤷‍♂️

Opublikowano

Juz dwa odcinki opuściłem chyba znudziło mi się juz to.

Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, kris91 napisał:

Nie mierz wszystkich swoją miarą, to że tak reagują na Twój widok to tylko współczuć 🤷‍♂️

Na razie to zdaje się o sobie pisałeś. A ja ci wytłumaczyłem dlaczego się nie obraziła. Bo miała ubaw. Takie proste.

PS nigdy nie miałem potrzeby i nie musiałem jak to piszesz sprowadzać na ziemię świeżo poznanych osób.  Fajne świadectwo se wystawiłeś. Pozdro.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Jeżeli nie zrozumiałeś że pisałem o Tobie, to inteligencją dorównujesz Andrzejowi 👍

Najmądrzejszy we wszystkim, nie był, nie widział, a wie najlepiej 🤦‍♂️

Opublikowano (edytowane)

Tak tu na pewno o mnie pisałeś.

41 minut temu, kris91 napisał:

Ale to przypadek był 👀 Z kumplami na molo się umówiłem i na bulwarach w drodze 4 panny zaczepiły 🙆‍♂️ 3 brunetki i 1 blondynka, ale pyskata była i trzeba było jej język tępić i nawet ani razu nie obraziła się jak ją na ziemię sprowadzałem, chyba się podobało jej 🤔

Przecież ty pokazujesz usilnie, że ta laska miała z ciebie ubaw. 

Już ci pisałem. Nigdy  nie miałem potrzeby sprowadzać na ziemię świeżo poznanych ludzi. Po prostu dziewczyna była pyskata bo ja sprowokowałeś. To ci pyskowała. A portem miała ubaw a ci się wydawało, że ją na ziemie sprowadziłeś.

Opublikowano

A rozumiesz słowo "przekomarzać się" lub "riposta"? Chyba nigdy takiej sytuacji z dziewczyną żadną nie miałeś, więc co Ty wiesz 🤷‍♂️ Ty tylko ą, ę 🤦‍♂️

ZAZDROŚCISZ i kropka 😛🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)

Tak tak teraz już przekomarzać się. Bo wyszło, że z dziewczynami nie umiesz rozmawiać.

55 minut temu, kris91 napisał:

A tu co pisałeś. Niezłe przekomarzanie. Ja bym to nazwał jak to kiedyś mówili końskimi zalotami. Niestety kobiety nie zbyt to lubią. Jak pisałem nigdy takiej sytuacji nie miałem by komuś język tępić czy sprowadzać go na ziemię. Widocznie inaczej rozumiemy przekomarzanie. Ja rozumiem to jako flirt a ty rozumiesz jako wymądrzanie tj sprowadzeni na zimię i tak to się kończy w twoim przypadku. Laska miała ubaw i się nie obrażała.

Tu chciałeś odegrać gieroja jak to z kobietami sobie radzisz. A ja cię sprowadziłem na ziemię i pokazałem, że nie radzisz sobie. Dla ciebie flirt z nowo poznaną dziewczyną to tępienie jej języka i sprowadzenie na ziemię. Chciał bym zobaczyć ten twój blamaż z nią.

Opublikowano

Brniesz w swoją nieomylność, nie wiedząc nawet o czym rozmawialiśmy 🤦‍♂️ Numery swoje dały mimo że nawet nie prosiłem, a ten gada że nie radzę 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Opublikowano

@kris91 po co z nim dyskutujesz w ogóle? to jest troll i jakakolwiek odpowiedz, to dla niego paliwo.

Opublikowano

Właśnie ona próbowała być przemądrzała jak Ty w odróżnieniu od koleżanek, ale nie wychodziło jej, ale Ty tego nawet nie zrozumiesz 🤦‍♂️ Ty jesteś jak Kelly Bundy, masz już zapełnioną pamięć i nic już do tej głowy nie wejdzie 🤷‍♂️

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, pafnucy napisał:

ale to jest śmieszne. fajnie się gada z takim. :D

Jakie gada? To monolog. 

Opublikowano
46 minut temu, 6465 napisał:

Mi też już miesiąc nie oglądałem.

Ja tak samo, już się przejadło... Dzisiaj wyjątkowo obejrzałem bo odpoczywamy po weselu, nigdzie nie chce się zadka ruszyć. Ale lipa. Jak tam zdrówko? Coś widziałem w pogodzie o tej operacji, ale nie śledzę bo za dużo pitolenia...  to od tego, że leżałeś zaintubowany? 

W plutyczach ten murarz od komarka to już na stałe pomaga? Połakomił się na 3 stówki za odcinek...

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, deSilva napisał:

@kris91 po co z nim dyskutujesz w ogóle? to jest troll i jakakolwiek odpowiedz, to dla niego paliwo.

Trol to sam jesteś. W każdym temacie udajesz przemądrzałego i próbujesz wyśmiewać. W temacie o korona wirusie pisałeś, że się pracodawcy mózg zlasował. Jak ci napisałem, że chciał byś mieć tak zlasowany mózg by zarabiać tyle co ten pracodawca to szybko trolu do norki się schowałeś. Zawsze próbujesz być najmądrzejszy. A ja cię i kilku tobie podobnych jak to tu jeden pisał szybko na ziemię sprowadzam. Drwię z was jak wy z ludzi, których nawet nie znacie.

7 godzin temu, marcin19071980 napisał:

Jakie gada? To monolog. 

Rozumiesz znaczenie słowa monolog? Widać, że nie rozumiesz. Ja ci to za chwilę wytłumaczę a ty będziesz na mnie zły, że śmiałem ci uwagę zwrócić. Bo pewnie masz się za najmądrzejszego jak kilku innych tutaj. 

Monolog to jest jak ktoś sam pisze czy mówi. Widzisz bym sam w tym temacie pisał? @pafnucy jak ma kilka dni przerwy w rozmowie ze mną to nie może się doczekać i jak wczoraj wieczorem mnie woła. A wiesz dlaczego woła? Bo jak użyjesz pełnego nicku to ktoś dostanie powiadomienie. I mu o to chodzi. I co padł twój mit nieomylności co?

8 godzin temu, kris91 napisał:

@deSilva

Ja tam się nie denerwuje nawet, ot tak olewam co pisze, bo "znaFcą" we wszystkim jest 🤦‍♂️

Przy takim marnym zmyślaniu jak twoje nie trzeba być znawcą. No w to, że miała laska z ciebie ubaw jak myślałeś, że ją na ziemie sprowadzasz to akurat wierzę. Bo widzę co tutaj robisz. Dlatego się nie gniewała. Natomiast później to już jakieś bajki piszesz. Że zadowolone były, że numery tel dały a potem, że przemądrzała. Pewnie tak jak ty he he. A z tej przemądrzałości aż ci numer telefonu dała. Normalnie zwroty akcji, że szok. Aż się nie mogę doczekać co dalej było.

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał:

Monolog to jest jak ktoś sam pisze czy mówi. Widzisz bym sam w tym temacie pisał? @pafnucy jak ma kilka dni przerwy w rozmowie ze mną to nie może się doczekać i jak wczoraj wieczorem mnie woła. A wiesz dlaczego woła? Bo jak użyjesz pełnego nicku to ktoś dostanie powiadomienie. I mu o to chodzi.

zastanawiające że sam tak robisz. :D

co dziś będziesz nie robił? :D

Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał:

nie domawiam

no nie powiedział bym

Opublikowano
9 godzin temu, hubertuss napisał:

Masz racje dziwolągu zajmij się robotą. To ci oszczędzi kompromitacji przy pisaniu głupot.

Spadaj miastowy frajerze  , 

Ps. Zażywaj może to👇 9_9