Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, kris91 napisał:

Panele zakladali ✔

Biogazownie budowali ✔

Wiatrak stawiali ✖

Oooo tam zbieg okoliczności 😉 u Andrzeja z kibla wieksza radocha jak u Tomka z biogazowni 

Edytowane przez Łolek
  • Haha 3
Opublikowano

A czemu nie pokazują tych co kartonami pole przykrywali mają może jakiś kanał na YT?

Opublikowano

wszystkich na raz nie pokażą. zainteresował Cię sposób uprawy?

Opublikowano

Ale Andżej zrobi Sipmie reklame. Nie będzie baran umiał obsługiwać, zaraz coś połamie i będzie darł ryja pół odcinka "to się nie uuuuda, to nic nie daaaaaa". Muszą z Sipmy napisać list do tv żeby zakazać używania nazwy i żeby zamazać nazwe producenta na prasie.

Opublikowano

Pół biedy, że on zrobi jej antyreklamę, bo kazdy świadomy rolnik wie co i jak, ale te paciuloki co go tak po d*pie klepią w internecie, jeszcze gotowi Sipmie na fb czy przez inne medium robić spam i g*wnoburzę, że jak to tak, nie naprawić, nie pomóc za darmo bidnymu Anżejkowi 🤗

Poza tym dostanie i co? Kto mu będzie siatkę sponsorował, gdzie to ma magazynować i jak? Gdyby ktoś faktycznie chciał pomóc to by mu już te kostke naprawili. A tak to jeszcze (czego nie życzę) łapę wepchnie gdzie nie trzeba i będziecie mieli sensację..

Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

Ale Andżej zrobi Sipmie reklame. Nie będzie baran umiał obsługiwać, zaraz coś połamie i będzie darł ryja pół odcinka "to się nie uuuuda, to nic nie daaaaaa". Muszą z Sipmy napisać list do tv żeby zakazać używania nazwy i żeby zamazać nazwe producenta na prasie.

Czemu ma nie umieć co to samolot jest ze trzeba specjalne szkolenia odbyć? Bez przesady szanowne bambry z forum się nauczyli to czemu Andrzej ma się nie nauczyć?

Opublikowano

nie wiem czemu, ale ja też mam przeczucie że po roku użytkowania stwierdzi że to złe jest. Genek cały czas te kostki tacha. z belą będzie miał problem. no chyba że w derce będzie roznosił.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez MalyRolnik18
      Witam. Zakładam nowy temat do dyskusji w sprawie serialu Euro łany czyli losy bohaterów Złote łany i nie tylko, czy ktoś ma informacje jak potoczyły się losy bohaterów między innymi Szymona, Czesia, sołtysa Jana, itp. Myślę że jest to ciekawe i jak ktoś wie lub jest z okolic to dobrze by było o tym podyskutować, tym bardziej że już ładnych parę lat minęło po publikacji, także zapraszam do opowieści... 
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Michal150
      Witam mam pytanie czy ktoś z was może wie jak potoczyły się losy Szymona ,Czesia i sołtysa Jana z Euro Łanów?
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
  • Dodaj nową pozycję...
v