Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pogoda jest zawsze. preferował bym te ze słoneczną prognozą. tylko nie ma coś takich ostatnio.

Opublikowano (edytowane)

I u mnie plaga komarów, ledwo z sasiadką i sąsiadem browarka dopilismy o grilu wieczorem nie ma mowy😣, brachol dzwonił to siatki co dzień robi ludzie szału dostają.

Wczoraj kratki wentulacyjne zaklejalem bo kominem się pchają.😬

Cały dzień bez deszczu LRA.

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 1
Opublikowano
28 minut temu, Strongman napisał:

Ta gorsza,ziemniaki niby nic nie brakuje a jakieś małe i nacina niska,owsy leżą.

Niska? Matko bosko nie grzesz jeszcze trochę i zrówna się z maską w 60tce. Zwiększyłem ciśnienie, dawkę fungi i wydatek cieczy na 300L bo nie da rady wszystkiego pokryć. 

Tak dzisiaj T4 poszło. Ogólnie pewnie T7 w tym roku też mnie czeka 

Opublikowano

W tym roku będą raczej psioczyć niż się chwalić.  :P

Opublikowano (edytowane)

Na cenę przyjdzie pora, teraz trzeba robić wszystko żeby jak najlepiej zabezpieczyć i uzupełnić papu skoro Bozia daje dobre warunki.  Ja mam skrobiowke na kontrakt więc nie muszę się martwić 😉 im więcej z pola tym lepiej

Edytowane przez pedro2
  • Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, soltys48 napisał:

Taaa? Jutro specjalnie dla ciebie wstawię jaki kolor mają jadalne,leciny powyżej metra wysokości

Tu zdjęcie z 1 lipca

IMG_20200701_104801.jpg

Pamiętaj że zamówiłem.  Jak auto odbiorę to może za tydzień będę na Szczecin leciał to zajdę ukopać na próbę. ☺

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

w detalu po 20,-/15kg

dużo. w sklepach po tyle.

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Pamiętaj że zamówiłem.  Jak auto odbiorę to może za tydzień będę na Szczecin leciał to zajdę ukopać na próbę. ☺

Tomek jakie sobie życzysz takie będą,są 4 odmiany . Jeno Pamiętaj wszystkie żółte

Przed chwilą, pafnucy napisał:

dużo. w sklepach po tyle.

Klienci są ,odmiany smaczne nie to co SKLEPOWE

Opublikowano (edytowane)

1 lipca to i u mnie ładne byli ale teraz wszędzie padają,i takie małe jak na te porę a pafnący pisał ze na boże ciało już było co do garka wrzucić.

Z ciekawości pojeździłem po sąsiadach i wykopałem trochę co pod krzakiem mają i takie po 20-30mm.

Edytowane przez Strongman
  • Haha 1
Opublikowano

Moja pani mowi

1 minutę temu, soltys48 napisał:

Tomek jakie sobie życzysz takie będą,są 4 odmiany . Jeno Pamiętaj wszystkie żółte

Moja pani mówi że u niej się tylko żółte jadło,  a u mnie białe. 

Opublikowano
1 minutę temu, Strongman napisał:

1 lipca to i u mnie ładne byli ale teraz wszędzie padają,i takie małe jak na te porę a pafnący pisał ze na boże ciało już było co do garka wrzucić.

Z ciekawości pojeździłem po sąsiadach i wykopałem trochę co pod krzakiem mają i takie po 20-30mm.

Jutro zobaczysz

Przed chwilą, 6465 napisał:

Moja pani mowi

Moja pani mówi że u niej się tylko żółte jadło,  a u mnie białe. 

Jednak Magdy to się znają 😉

• Haha 1
Opublikowano

O Panie żółte, to Ty sobie szlachciankę wziął czy jak?  :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v