Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
soltys48 napisał:

będzie ale wg mnie zbędna

Te wybory to wogóle zbędne, bo dopóki pisiory u władzy, to i tak wygra ich kandydat.

Opublikowano (edytowane)
47 minut temu, szczypka napisał:

no jak to gdzie na wyborach poszedłem dałem dowód podsunęła mi pudełko z długopisami wziąłem i powiedziała że mogę go sobie później zabrać ze sobą bo dla każdego głosującego maja długopis

No jak w Kazachstanie, liczenie mozna odpuścić 😎😎

https://www.wykop.pl/link/5038813/wybory-prezydenckie-wersja-kazachstan/

47 minut temu, szczypka napisał:

no jak to gdzie na wyborach poszedłem dałem dowód podsunęła mi pudełko z długopisami wziąłem i powiedziała że mogę go sobie później zabrać ze sobą bo dla każdego głosującego maja długopis

😎😎

Edytowane przez zycietoniejebajka1
  • Haha 1
Opublikowano

Słabo dudus... Hehe bardzo słabo 😂😂😂😂😂😂

Opublikowano
9 minut temu, hubertb napisał:

A pędzili tak szybko jak rolnik po dopłaty... 

Rolnicy po dopłaty czy nieroby po socjal i emeryci po trzynastki bo rolnicy muszą spełniać szereg obostrzeń żeby dostać takie dopłaty. 

Opublikowano
5 minut temu, PRIMO napisał:

Rolnicy po dopłaty czy nieroby po socjal i emeryci po trzynastki bo rolnicy muszą spełniać szereg obostrzeń żeby dostać takie dopłaty. 

Poprowadź firmę na zusie bez dotacji i przestań pie.. o nierobach. W Polsce jak byś nie zauważył jest bardzo niskie bezrobocie. Nieroby są marginesem ale wy rolnicy zawodowi ciągle myślicie że "socjale" to pobiera lud nie pracujący bo przecież jak się nie jeb.. widłami w gnoju to uj nie robota. 

• Like 1
Opublikowano

I znowu 5 lat rządów Kłamczyńskiego 😂 bo przecież ten Rafałek któremu Błońska wyskakuje z za pleców nie ma szans

Opublikowano
21 minut temu, Winnetou napisał:

Pozamiatane. Duda nie ma szans w drugiej turze... niewdzięcznicy😝

Nie prawda,dzisiaj było mało osób i sam nie głosowałem i tych co mogłem by zawieść,taka gra.

Opublikowano
45 minut temu, soltys48 napisał:

to go włóż i poczekaj 2 tygodnie

A juz myslalem ze ten deszcz po moim wyborze oznaczy pogrom dudusia... ah jest jeszcze nadzieja, ale watpliwa, moja mowila ze jak duda wygra to wyjezdza z Polski o.O

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Partyzant85 napisał:

bo przecież ten Rafałek któremu Błońska wyskakuje z za pleców nie ma szans

a mi się wydaje wręcz przeciwnie 50/50 bo Ci wszyscy co głosowali na innych teraz będą mieli do wyboru tylko dwie osoby 

Edytowane przez Roki212
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v