Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

8 godzin temu, slawek74 napisał:

dasz zdjecie co za zajęcie🤔

Ło takie

Nic nie padało, kolejny dzień bez deszczu, zaraz suszowe ogłoszą, dynie zaczynają zwieszać liście znaczy sucho.

IMG_20200618_162953.jpg

"Barrrrdzo dobrrrra rrrrobota"

• Haha 5
Opublikowano (edytowane)

Fachowa robota . Pianki tylko mało . :D

Okienko strzelnicze ? 🤔

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Co tu się stanęło 🤔

Promocja na piankę w Lidlu była . :D

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

to zdjęcie przypomniało mi jak kiedyś wstawialismy drzwi cieciowi magazynu, na którym kiedyś pracowałem. nigdy tego wcześniej nie robiliśmy więc wpakowalismy chyba 3 pianki wysokorozprezne. 😀 po opiankowaniu wszyscy się rozeszli do domów. nazajutrz przyjeżdżamy na magazyn, a tam wszystko pozamykane. pierwsza myśl: cieć zaspał (nieraz się zdarzało), niestety pudło. on został uwięziony w kanciapie bo pianka po cichu zrobiła swoje. 😀 pół dnia go uwalnialismy. 😀😀😀

• Haha 3
Opublikowano
13 minut temu, leszek1000 napisał:

Grzmi 

Umnie tyż i czorno się robi na radarach nie wygląda to ciekawie ☹️

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

Ło takie Nic nie padało, kolejny dzień bez deszczu, zaraz suszowe ogłoszą, dynie zaczynają zwieszać liście znaczy sucho.   

teraz będziesz mógł przez to okienko zrobić tak jak jarekogarek w czołówce swoich filmików. 😉

• Like 1
  • Haha 5
Opublikowano (edytowane)

To moja robota z oknem w gospodarczym z miesiąc temu .

20200504_150920.jpg

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano

Wewnątrz jest . I tak mi ładnie wyszło jak na pierwszy raz . Okno z odzysku , trza było podmurować .

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

11 minut temu, slawek74 napisał:

Rysiu to do obserwacji czy jako snajperskie? 24* caly dzień parnota

Do polowania na szpaki na czereśni.

czyli trafiłem że z Ciebie snajper 😁

• Like 1
Opublikowano
Pafnucy napisał:

Wewnątrz jest . I tak mi ładnie wyszło jak na pierwszy raz . Okno z odzysku , trza było podmurować .

na parapecie było cegły kłaść łepkami mówi Ci to stary fachowiec od kielni😉

Opublikowano
2 godziny temu, Pafnucy napisał:

20200504_150920.jpg

Okno oknem, ale fugi to mistrzostwo, fale Dunaju xD

Opublikowano
14 minut temu, Pafnucy napisał:

20200504_150920.jpg

Jak Rysiek piankę obetnie to będzie tak samo wyglądać. Pokaż jak wyglądało przed obróbką. 😀

Opublikowano

Ale potwór na Wiśle się buduje.

Oj  byle tylko bez gradu i wiatru 

Opublikowano
Dnia 17.06.2020 o 15:52, pedro2 napisał:

Może za twarzowe cię skasował 🙄 

Mała burza 4mm zostawiła. Czerwiec 64mm

Ty tak cały czas o tym twarzowym to może ty jak shreak wyglądasz😆😆😆😆

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v