Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, sumek666 napisał:

Twoje ekscytację

Ty . A co to ? 🤔

Opublikowano

Dobra . Weź takich słów nie używaj , bo później będzie mnie głowa bolała . :D

Opublikowano (edytowane)
46 minut temu, sumek666 napisał:

I już Twój kolega punkta zarobił

Kto Ci powiedział że  to mój  Kolega? Dobrze zrobiłeś jak zasłużył👍

Ale myślę że zbyt szybko mnie ukaraleś, nie dałeś nawet dopisać do posta odpowiedzi dla innego forumowicza.😣

Many12 to dziwny czlowiek , @kopin  @galan99 i ja już nie raz z nim bój toczylismy  i tak jak pisalem szkoda czasu na to było bo ma specyficzne podejscie i pisownie.

Ale zlituj się i nie pisz że to mój...😬

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Nic mi to nie mówi, w sumie to na żadnych chorobach się na znam. Kolega ma cukrzycę,  to jak pomagał mi przy budowie domu to sobie kilogram cukru na raty łyżeczka jadł. Fakt że kiedyś za kierownicą  zasłabł i przywalil w betonowe rondo,helikopter aż go zabierał bez szans na przeżycie, ale mu się udało,  odratowali go

Niemniej z całego serca życzę zdrowia dla córki, aż mi głupio teraz że rano taką  gafe  strzeliłem....

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Zdrowa już nie będzie

Dożywotnia dolegliwość

Cukrzyca typ1

Najlepszy lekarz od cukrzycy jest w Siedlcach w wojewódzkim z tego co się orientuje.

Pochmurno i cicho  1,9C

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
12 minut temu, bratrolnika napisał:

Nic mi to nie mówi, w sumie to na żadnych chorobach się na znam...

Dieta do końca życia i pompa insulinowa. 

A w pogodzie to jest ciemno i nie wiem jak jest

Opublikowano

Ja nawet jak po dentystach chodzę to najlepszych ze by potem plomba nie wypadła i resztę zęba się nie ułamało.Do lekarzy to się chodzi najlepszych a nie pierwszego lepszego, jakąś tam wiedze na temat opinii o lekarzach na ten temat mam bo zona pracuje w służbie zdrowia.

Opublikowano

Za czasów królewskich to chyba kat i kowal zęby usuwali.😁😉

Opublikowano
4 minuty temu, Strongman napisał:

Do Siemiatycz ale jak chcesz usunąć i skomplikowana sprawa to wysyłają do wawy ale jest i w Siedlcach koło szkoły7 dobry majster co się podejmuje ciężkich przypadków.

A co aż tak skomplikowanego masz ?

Opublikowano
20 minut temu, Agrest napisał:

Za czasów królewskich to chyba kat i kowal zęby usuwali.😁😉

Działali w duecie, kat ścinał głowę żeby pacjent nie wrzeszczał, a kowal usuwał spokojnie zęby.    :P

Opublikowano (edytowane)

Jak masz 8 pod 7 to trzeba by było zdrową 7 usunąć zęby wyrwać bolącą 8 a da się wywiercić pół 8 i i resztę 8 można wyrwać.

@Uziu92 tam co Jest pałac i sala weselna 35km od Siedlec.

41ec8bb55bd1df34fa2d226ce58da381.jpg

1466764335_qm2ml5_600.jpg

Edytowane przez Strongman
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v