Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, GRZES1545 napisał:

Ujrzanów chyba to byl wieprz🤔

Aż patrzyłem na mapie . To zupełnie nie ten kierunek od Ciebie .

Opublikowano

Tak patrzę , że w długoterminowych , to praktycznie na cały kwiecień deszczu nie nadają ! :o🙆‍♂️

Opublikowano

prognoza powyżej 5-7 dni to wróżenie z fusów ale niestety 2 tyg temu sprawdzając prognozy opadów na następne 14 dni praktycznie nic miało nie padać i sprawdziło sie w 100 procentach. Nie padało nic prócz kilku płatków śniegu i paru kropel. Brak opadu do końca kwietnia i jest pozamiatane , dobrze że ja te beczkę kupił , choć narosnie tyle żeby w razie co rodzinę wyżywić

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, leszek1000 napisał:

W lany poniedziałek popada. Jak nie z nieba to z węża 🤣

Ciekawe co wymyślą żeby rodzina do siebie nie jechała ?

Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, Kierownik napisał:

pogoda masakra. Myslicie ze z traw posianych na wiosne cos bedzie? Dosialem 6ha dzisiaj kolejne 7ha na torfach. Bez deszczu beda mialy ciezko

Bedzie jak podlejesz,ja podlewałem tak 5 dni po zasianiu,do 2 tyg powinna wzejść.Jak będziesz podlewał w wschody to gdzie przejedziesz to nie wzejdzie po kole.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano

Kurka, ale trąba powietrzna zaleciała, dobrze że garaże pozamykane bo chyba dachów by nie było. Jeden tuman kurzu i świst.

A ja w tym czasie obiadek smaczny jadł, naleśniki z serem, truskawkami i jagodami👍

20200404_123808.jpg

20200404_131802.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Kurka, ale trąba powietrzna zaleciała, dobrze że garaże pozamykane bo chyba dachów by nie było. Jeden tuman kurzu i świst.

A ja w tym czasie obiadek smaczny jadł, naleśniki z serem, truskawkami i jagodami👍

20200404_123808.jpg

20200404_131802.jpg

O!! To razem jedlismy można powiedzieć, bo i ja takie na obiad mialem. Sasiadka mi zrobila

Opublikowano
19 godzin temu, Agrest napisał:

Ja Sławomir, ale zetorki to nie wiem. Powiedział że ma ładnie na imię więc pomyślałem że pewnie Sławomir 😂

Fetorek to nie Sławomir

18 godzin temu, slawek74 napisał:

danielursus3p dalej roboty szukasz? to do włoch po 12tys płacą do angli też już nie ma bardzo chętnych jeździć pozatym słabo z transportem

Z Germanii jeżdżą za podwójne stawki z mięchem

18 godzin temu, danielursus3p napisał:

Daj cynk, do jesieni się pojeździ, na nowszy traktor dorobić 😁

Co za firma?

Chcesz to dam Ci namiar gdzie zarobisz 50% więcej na takiej trasie

17 godzin temu, Pafnucy napisał:

A co ? Wybiera się który do mnie ? Dam adres . Nie ma problemu .

A co Masz do sprzedania?

Opublikowano
2 godziny temu, soltys48 napisał:

Chcesz to dam Ci namiar gdzie zarobisz 50% więcej na takiej trasie

W Polsce, pełen legal czy jakieś cuda na kiju?

Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

Ale zapas papieru toaletowego masz?! 😉

Póki sucho i ciepło to sucha trawa z miedzy wystarcza😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v