Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

marulekk napisał: 6 minut temu, Piotrek1975 napisał: Pany nie jestem na czasie, co się dzieje z Zetorkiem@, bo widzę niedociągnięcia. Wiecie o co mi chodzi😎 2 na + a miało być około 7*😎 @Pafnucy ktoś do Ciebie O Qrłaa faktycznie🤣🤣🤣😎

Opublikowano
Strongman napisał:

Mam kontrahenta w twoich stronach po drodze,jak z nim się dogadam,to będziesz miał te 50kg w hurcie.

U mnie w tej chwili 14C.

Niby wszystko sprzedałem,,wiozłem pieniądze,a towar lezy u mnie w przechowywali bo zimno a teraz dzwonią handlarze ze szkoły pozamykane i żebym opchnął,jak bym był h*j.. zapłaciliście zabierajcie,ale o kasie nie mówią ze oddaj,ciekawe jak będzie,honorowy jestem i sobie poradzę oni tez wiedzą.

kiedy się wybierasz ? napisze nr pw w poprzedniej widomosci

Opublikowano

A u mnie się chmurki zbierają. Dusznawo się robi. Pewnie burza przyjdzie. 

Opublikowano

A ja się wziął za przeróbkę poznaniaka na 3m.  Pogiołem pojebałem i na koniec nie będzie czym zasiać. Podesłał by kto zdjęcia tych bocznych cięgieł jak to powyginać. Pogoda dopisuje ciepło aż miło. 

Opublikowano
6465 napisał:

A ja się wziął za przeróbkę poznaniaka na 3m.  Pogiołem pojebałem i na koniec nie będzie czym zasiać.

świąteczna praca w gówno się obraca. 😀 dziś jakby święto

11 na plusie i się rozpadalo. idealne warunki na posiane zboża.

Opublikowano (edytowane)

Na Juzwa przez pole bruzda jak to u nas mówią. Ruszyli z jarymi od poniedziałku. Od rana poszła druga druga dawka N na ozime i dobrze bo ładnie się uczy padać. 👍 Teraz najgorsza robota trzeba się wprawić do nowego rozsiewacza, już czuję, że będzie ujnia  😋 na ozime lejkiem sialiśmy bo w żniwa zemsta by była 🤣

Edytowane przez pedro2
Opublikowano

Drodzy forumowicze, poleci ktoś stacje pogodowa która mierzy większość parametrów tj, wiatr, opady, ciśnienie, temperaturę, łączy się z wifi,telefonem i zapisuje te dane tak żeby można było z każdego dnia sprawdzić historię, liczy średnie temperatury i opady, żeby można było w danym miesiącu/kwartale/roku sprawdzić co i jak ? zastanawiam się nad eurochron efws2900, ktoś coś doradzi ? Centralna Wlkp 2'C

Opublikowano

No kurła ale się narobiłem z rana.

Na 7 po opryski póki ludzi się nie przewineło i nie nanieśli zarazy.

Nakupione od ziela i grzyba na wszystko.

Na 

O 8 na otwarcie ubezpieczeń ubezpieczyłem 100% zboża.

Wszędzie dezynfekcja aż ręce pieką, 

W banku w maskach siedzą i rękawicach, a zdezynfekowane aż w nosie kręciło i weź nie kichnij🙆🏻‍♂️ jak kręci w nosie.

No a teraz ciepło słonecznie tylko roboty brakuje.

Jak teraz przeżyć do żniw nie wsiadając do ursusa 

Kurła mało ha jest.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v