Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

strongman, wiesz czemu zazwyczaj służą te "promocje"? oddanie Ci 10% z faktury to, uwierz mi, są dla firmy drobniaki. Tu chodzi o wyciągnięcie jak najwięcej danych od jak największej liczby głupich klientów. potem te firmy handlują twoimi danymi i biorą kasę kilka razy większą niż dadzą ci zwrotu. nigdy nie biorę udziału w takich "promocjach", gdzie na dzień dobry trzeba podać kupę swoich danych osobowych.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Niby masz racje,ale czy chcesz czy nie chcesz to i tak handlują,mam nowy numer do ogłoszeń,tylko zarejestrowałem,już dzwonią banki z propozycją kredytów,fundacje żeby dać darowiznę,i rozmaite jakieś firmy, co najciekawsze znają imię i nazwisko.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano

A potem się dziwią że dzwonią i zapraszają na promocję garnków lub ida osoby na pokazy kitu jak maja w domu okna plastiki

Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

Ty musisz gdzieś niedaleko mnie mieszkać. mniej więcej koło tych godzin padał deszcz znienacka. z kiela ty?

Zza rzeki 😂 ile razy już pytałeś... Ta chmurka objęła całą szerokość Podlasia więc i u mnie na zachodzie i u Ciebie na dzikim wschodzie popadało

Opublikowano

strongman, wiesz czemu zazwyczaj służą te "promocje"? oddanie Ci 10% z faktury to, uwierz mi, są dla firmy drobniaki. Tu chodzi o wyciągnięcie jak najwięcej danych od jak największej liczby głupich klientów. potem te firmy handlują twoimi danymi i biorą kasę kilka razy większą niż dadzą ci zwrotu. nigdy nie biorę udziału w takich "promocjach", gdzie na dzień dobry trzeba podać kupę swoich danych osobowych.

1 godzinę temu, Strongman napisał:

Niby masz racje,ale czy chcesz czy nie chcesz to i tak handlują,mam nowy numer do ogłoszeń,tylko zarejestrowałem,już dzwonią banki z propozycją kredytów,fundacje żeby dać darowiznę,i rozmaite jakieś firmy, co najciekawsze znają imię i nazwisko.

Numer który znają tylko 3 osoby prywatne, nigdzie więcej nie udostępniany a dzwonią jakieś dziwne numery, których nawet nie odbieram. Także tak jak wyżej na promocje z danymi , konkursy lepiej się nie dać nabrać.

Opublikowano
pedro2 napisał:

Ty musisz gdzieś niedaleko mnie mieszkać. mniej więcej koło tych godzin padał deszcz znienacka. z kiela ty?

Zza rzeki 😂 ile razy już pytałeś... Ta chmurka objęła całą szerokość Podlasia więc i u mnie na zachodzie i u Ciebie na dzikim wschodzie popadało

prawda, Ty miałeś kiedyś taki czarny avatar jesli dobrze kojarzę. .....niewo, tak?

Opublikowano

Coś się chmurzy ale w miarę ciepło.

Jestem po zakupach. Banki zachowują środki ostrożności ale ludzi 2 osoby, łącznie ze mną. Przed apteką kolejka, także chyba wchodzą pojedynczo.

Sklepy. Chleb jaki chcę, piekarnie normalnie pracują. Półki pełne, ceny w górę, ludzi brak. Mówię o małych lokalnych sklepach. Cena schabu w firmowym sklepie prawie 28 zł kg. Papier toaletowy,ręczniki papierowe dostępne. Z rozmowy ze sprzedawcą ludzie się okupili.

Opublikowano
4 godziny temu, Piotrek1975 napisał:

Rysiek to może dron a nie bocian.

Pewnie tak. Rysiek może zbożem zaczął palić i straż miejska wizytę złożyła dronem. 

Opublikowano

Rysiu siany 7 marca, czyli 11dzień, jest nadzieja że na mrozy jeszcze nie wyjdzie.

Czyli teoretycznie możesz swój w ziemi zasypać. 

20200317_145034.jpg

Opublikowano (edytowane)

Pafnucy virus coraz bliżej,codzienie obserwuję mapę i dzisiaj patrz jak lubelskie zakatowało.Jóź prawie w pól lubelskiego jest.

https://www.gov.pl/web/koronawirus/wykaz-zarazen-koronawirusem-sars-cov-2

Tak jak się patrzy na te mapę,to widzę ogniska i rozchodzi się jak rdza na metalu w koło ogniska.

Warszawa jedne ognisko,lublin drugie ognisko,lodź trzecie ognisko,najgorzej wypada okolica Wrocławia i Katowic.

świeci ładnie słonce,cicho i ciepło.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
1 godzinę temu, Strongman napisał:

Pafnucy virus coraz bliżej,

No i ? Co ja mam na to odpowiedzieć ?      To nie moja wina .

1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Jeden kawałek jęczmienia posiany. Ale lux się robiło.

Teraz co robić z pozostałemi 2 kawałkami

Siać czy czekać🤔

Owies siany 5 marca siedzi w ziemi nawet znaku nie ma że ny miał wyłazić.

Masz drobne ?    No to wisz co . :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v