Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, danielursus3p napisał:

Teraz to ja staram się mnożyć kasę, A jak już będę na niej spał to se kupię

W Niemczech przed wojną ludzie spali na kasie, nie wiem czy to takie wygodne - za chleb reklamówkę piniędzy trzeba było zanieść :)

Opublikowano
29 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Kurła śniło mi się dzisiaj żem na statku gdzieś płynął po morzach i oceanach

Najgorzej to jak łabędzie się przyśnią 

4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Na pancernej to bym zmarzl 🤔

ocieplił byś styropianem 

Opublikowano
pawel885 napisał:

29 minut temu, Sylwekx25 napisał: Kurła śniło mi się dzisiaj żem na statku gdzieś płynął po morzach i oceanach Najgorzej to jak łabędzie się przyśnią   

A to czemu ?🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, Sylwekx25 napisał:

Kurła śniło mi się dzisiaj żem na statku gdzieś płynął po morzach i oceanach 😂 +2 i pochmurno.

A co mnie się śniło to hoho👌

Opublikowano
20 minut temu, Sylwekx25 napisał:

A to czemu ?🤔

Jak się przyśnią łabędzie to znaczy że ..uj z tego będzie 

11 minut temu, gregor1284 napisał:

Mam ciekawa metę na materiały do dociepleń 🤔

Nie teraz nie teraz, inne wydatki są w planach 

Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał:

Pewnie blondynka na koniu.  A jak się obudziłeś to koń stał a blondynki nie było. 

I kto tu jest erosoman?

Opublikowano
7 minut temu, Dariowola napisał:

Nie wiarygodny pomiar ? Tylko pomiary robione przez kobiety są wiarygodne. 😁 Jak ďla mnie. 

FB_IMG_1602766908349.jpg

39 minut temu, Dariowola napisał:

Nie toksyczny wszystkie badania ok.??😋

Na termomodernizacjach urzędów się nie oszczędza... 

Opublikowano
1 godzinę temu, lamboEVO100 napisał:

Ma różne nawozy, cały plac po dawnym Gs zastawiony. Gdzieś mam cennik ale jak zamawiałem na początku grudnia to miał najtaniej

Jak byś znalazł to podeślij zdjecie

Opublikowano
2 godziny temu, pawel885 napisał:

W Niemczech przed wojną ludzie spali na kasie, nie wiem czy to takie wygodne - za chleb reklamówkę piniędzy trzeba było zanieść :)

Przed wojną W Niemczech nie mieli kasy obywatele była bieda nędza i głód bo żyd rządził ale doszedł do władzy Adolf Hitler  od razu Niemcom się spodobało bo poczuli dobrobyt jeden człowiek odbudował Niemcy zaledwie 5 lat byli potęgą jak gospodarczo i militarnie .

Pogoda piękna ciepło +7 słaby wiatr i pada przelotnie zapowiada się piękna pogoda na Maj ciepło i deszczowo .

Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał:

Przed wojną W Niemczech nie mieli kasy obywatele była bieda nędza i głód bo żyd rządził

Mieli kasę , tyle że praktycznie nic nie wartą, dlatego napisałem że mogli na niej spać  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v