Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

„Pomoc dla rolników szczególnie dotkniętych kryzysem COVID-19”

w ramach działania „Wyjątkowe tymczasowe wsparcie dla rolników, mikroprzedsiębiorstw oraz małych i średnich przedsiębiorstw szczególnie dotkniętych kryzysem związanym z COVID-19” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014–2020.          

Edytowane przez galan99
Opublikowano
1 godzinę temu, Strongman napisał:

Dzwoniłem tak to pomoc kovid ale niestety skompa wiencej za kwarantanne dają.

Skladaj na komputer jak masz dwoje dzieci w szkole 1500 dostaniesz jak kupisz dzieciakom😎

Opublikowano
6 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Germański by nie pojechał bo czujnik dvpy nie wyczół i by nie odpalił.

Widzisz, czyli i germańskie ma zalety. Prosta rzecz, a tragedii zapobieże 

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Jedyny zastrzyk jaki mogę przyjąć, to zastrzyk gotówki 😁

ja też , choć w sumie i pavulonem bym nie pogardził

Opublikowano
Sylwekx25 napisał:

Jutro spodziewajcie się kolędników 😋 shared via upday https://biznes.radiozet.pl/News/Policja-bedzie-kontrolowac-Wigilie?utm_source=upday.samsung.browser&utm_medium=referral

To tera jedno wolne miejsce przy stole nie wystarczy 😮 Trza chociaż ze dwa nakryć.. Jeden przecie łaził nie będzie 🤔 13 mm. w deszczołapie od wczoraj i +8 na termometrze. Pszenica szpilkuje 😋

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, GRZES1545 napisał:

Skladaj na komputer jak masz dwoje dzieci w szkole 1500 dostaniesz jak kupisz dzieciakom😎

Mam ale w żłobku i się nie należy.

Ale w mieście dawali po 13 tyś covidu kto ma firmę jednoosobową a mi marnego tysiaka bo czy masz 3 szt czy 19 to to samo.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano

+7, mgła, że świata nie widać, w dzień coś kropiło ale nie wiem ile bo deszczomierz schowany. No to teraz 4 dni nic robienia na horyzoncie...

Opublikowano
31 minut temu, Strongman napisał:

Mam ale w żłobku i się nie należy.

Ale w mieście dawali po 13 tyś covidu kto ma firmę jednoosobową a mi marnego tysiaka bo czy masz 3 szt czy 19 to to samo.

Dlaczego tylko tysiaka ?

Do mlecznych tak mało?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v