Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pafnucy napisał:

2 minuty temu, Bananek napisał:

A nawet dziś mierzyłem. 105/65 puls 65. od kilku lat mam takie niskie. kiedyś 120/80 ale puls potrafił 130 się utrzymywać całymi dniami.

Cie pewno szkoła tak stresuje. 🤔

jak nauczycielka stawia pałę, to nie jednemu roście     puls. 9_9

czytanie że zrozumieniem nie jest twoja mocną stroną 😉

Opublikowano
11 minut temu, 6465 napisał:

Wyniosę ją powrotem do garażu. 

Miód daję każdemu gościowi kto jest u mnie pierwszy raz więc spokojnie😎

Powiem Wam, że na kostce brukowej ślisko. Szedłem do stajni zaglądnąć i mało brakło a bym wylądował na ziemi.

Opublikowano

Różni ludzie się u mnie przewijają- klienci to nieraz moi byli nauczyciele z technikum- jak pierwszy raz przyjechali to nie wypadało ot tak- piniążki- towar. Zawsze kawa/herbata i miodek. Lubię jak klient jest zadowolony, wtedy jeszcze chętniej wraca a i rabacik zawsze jakiś dostanie, czasem gratisa. Jak jakiś znajomy pierwszy raz wpadał do mnie to obowiązkowo z pustymi rękoma nie wypuszczałem- czasem pętko kiełbaski domowej, czasem miód.

2 minuty temu, Bananek napisał:

i co? więcej nie przyjeżdżają?

Opublikowano

po mojemu.

Rolnik200598 napisał:

Różni ludzie się u mnie przewijają- klienci to nieraz moi byli nauczyciele z technikum- jak pierwszy raz przyjechali to nie wypadało ot tak- piniążki- towar. Zawsze kawa/herbata i miodek. Lubię jak klient jest zadowolony, wtedy jeszcze chętniej wraca a i rabacik zawsze jakiś dostanie, czasem gratisa. Jak jakiś znajomy pierwszy raz wpadał do mnie to obowiązkowo z pustymi rękoma nie wypuszczałem- czasem pętko kiełbaski domowej, czasem miód.

to wcześniej to był żart, mam nadzieję, że nie uraziłem. mam też nadzieję, że poznałeś już moje durne poczucie humoru.

Opublikowano

czy waszym zdaniem przecietny facet 172 cm i 55 kg nie bogaty w okularach i dodatkowo nudziarz nie umiejacy tanczyc ma szanse na dziewczyne 

Opublikowano

Spokojnie- mnie trudno urazić. Poznałem Twoje poczucie humoru a i owszem. A ja już niestety taki, że wszystko na serio traktuję...

1 minutę temu, Bananek napisał:

po mojemu.

to wcześniej to był żart, mam nadzieję, że nie uraziłem. mam też nadzieję, że poznałeś już moje durne poczucie humoru.

Opublikowano

nie ma. szukaj chłopaka.

1 minutę temu, sabuliga napisał:

czy waszym zdaniem przecietny facet 172 cm i 55 kg nie bogaty w okularach i dodatkowo nudziarz nie umiejacy tanczyc ma szanse na dziewczyne 

Opublikowano

daleko nie mam -moze sie zalapie 😉,choc miodu nie lubie,ostatnio oddalem ten miod co dostalem , a nawet z 5 starych sloikow rozdalem,nawet na rozpoczety sie znalezli chetni,kielbaske mas swojska

Opublikowano
1 minutę temu, sabuliga napisał:

Za pieniądze zawsze😁

Opublikowano

Kiełbasy nie sprzedaję. Na potrzeby rodziny i czasem gościom się coś da. Żeby handlować to bym musiał swoje świnki chować bo mięso kupuję od znajomego, z małej hodowli- 2 maciory ma i nie wyrobiłby żeby jeszcze dla mnie tyle zabijać... U mnie w domu wbrew pozorom takiej kiełbasy wiele nie idzie- 5kg mięsa w sumie jednorazowo i robimy średnio co 3 miesiące kiełbaskę. 

2 minuty temu, jacus napisał:

daleko nie mam -moze sie zalapie 😉,choc miodu nie lubie,ostatnio oddalem ten miod co dostalem , a nawet z 5 starych sloikow rozdalem,nawet na rozpoczety sie znalezli chetni,kielbaske mas swojska

Opublikowano
4 minuty temu, sabuliga napisał:

Nie ma szans, chyba że starą babę i za utrzymanka robić, jak się nie brzydzisz

• Like 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v