Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
bratrolnika napisał:

A propos kasy rządowej, wczoraj kumpel przyszedł pożyczyć 200zl bo mu podobno komornik na konto wszedł za UWAGA!!!! niepłacenie abonamentu telewizyjnego....

Myślicie że to do tego już naprawdę doszło czy mnie w konia robi???

Jak miał zarejestrowany tv a nie płacił to może być znajomemu w grudniu zajęli też z konta nie wyrejestrował i nie płacił z 10 lat i zgarneli za zalegle lata wraz z odsetkami

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Roki212 napisał:

A jak ktoś ma kablówkę może spać spokojnie :P

Nie żartuj . A radio w aucie ?

Opublikowano

Upomnienie z informacją, że jeśli nie uiszczę opłaty w terminie 7 dni: „zostanie wszczęte postępowanie egzekucyjne w celu przymusowego ściągnięcia należności w trybie egzekucji administracyjnej...”. Upomnienie dotyczy płatności abonamentu RTV za okres 2011-2016. Czy Poczta Polska (nadawca pisma) ma prawo do takiego sposobu ściągania abonamentu?

https://www.fakt.pl/pieniadze/finanse/poczta-polska-sciga-za-zalegly-abonament-2019/zw8zqq9

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

nie prawda kablówka nie zwalnia od płacenia

no wiadomo żartuję sobie :P ich interesuje że masz telewizor czy radio a nie skąd masz sygnał. 

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, bratrolnika napisał:

A propos kasy rządowej, wczoraj kumpel przyszedł pożyczyć 200zl bo mu podobno komornik na konto wszedł za UWAGA!!!! niepłacenie abonamentu telewizyjnego....

Myślicie że to do tego już naprawdę doszło czy mnie w konia robi???

Nie robi w konia, mi już kilka lat temu wlazł na konto, wziął sobie 1500 zł i poszedł jakby nigdy nic.   :P  xD

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

leje dalej

Aby nie pod wiatr :ph34r:

Opublikowano

Nowym podatkiem może już nie długo być .

„Fachowcy” twierdzą, że wprowadzenie tego podatku to kwestia czasu. – Niby dlaczego? Wprowadzenie tego podatku zmusi emerytów i ludzi ubogich do sprzedaży swoich nieruchomości i przeprowadzki do biedniejszych, ubogich okolic. Czy w Polsce powstaną dzielnice biedy? Tak, powstaną.

Jednoprocentowa stawka (popularna w Europie) za mieszkanie o powierzchni 50 m2 w Warszawie może wynieść 2.500 zł a za dom jednorodzinny co najmniej 5.000 zł rocznie.

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

który troszku starszy kawaler ma telewizor do opłacenia

Ładna ? Mogę jakiś se kupić . :ph34r:

Opublikowano
12 minut temu, slawek74 napisał:

kiedyś chciałem zgłosić i zarejestrować się to znajoma na poczcie powiedziała że nie słyszy i zebym dał sobie spokuj ściągaja z tych co mają zgłoszone a nie płacą

No wlasnie niby mówił że nigdy nie płacił i nic nie rejestrował. Ale ma cyfrowy Polsat na umowę i to może dlatego to cupnęli....

Opublikowano
Sean napisał:

A co, chętna do zapłaty abonamentu?   xD

Gdyby była chętna nie byla by panna mój rocznik dość bliska rodzina a dziewczyna niczego sobie

bratrolnika jak ma cyfrowy to i widnieje gdzieś

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

No wlasnie niby mówił że nigdy nie płacił i nic nie rejestrował. Ale ma cyfrowy Polsat na umowę i to może dlatego to cupnęli....

bo Posatowskiego druta ciągnie

Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy napisał:

Ładna ? Mogę jakiś se kupić . :ph34r:

Pafnucy uważaj, dziewczyna może szarżować, a w pewnym wieku takie uniesienia, raczej nie są wskazane.     xD

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, slawek74 napisał:

Gdyby była chętna nie byla by panna mój rocznik dość bliska rodzina a dziewczyna niczego sobie

A gdzie gwarancja że teraz zechce być chętną.   :D Chyba że czekała na menopałzę?   :P

Edytowane przez Sean
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v