Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nooo.  4 baby na raz to i dzieciom byś przykładem DOBRYM poświecił 😂

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

to wy tam bądźta u siebie tymi chrzestnymi, a mnie proszę w to nie mieszać. ja bidok a to teraz te quady, rowery, skutery trzeba kupować

SKNERA!!!!

Opublikowano
5 godzin temu, galan99 napisał:

Wyjątkowo tanio będziemy mogli zakupić jogurty owocowe marki Pilos - 4 sztuki za 3 zł, co oznacza 76 groszy za 150 gramów produktu.

to już wolę w biedronce , często jest promocja 1,5zł za 350-400g przy zakupie 4 , to samo z m.in. parówkami , bułkami i innymi rzeczami , coś bez czego da się przeżyć na co dzień kupuje się tylko wtedy kiedy jest na to promocja

5 godzin temu, Bananek napisał:

mówił, że to wysokokaloryczne paliwo ta folia. wierzę my.

siatka lepsza , szczególnie z resztkami słomy , na wierzch na drewka do pieca kłębek rzucić i rozpauka idealna 

5 godzin temu, bratrolnika napisał:

Pamiętam stare czasy, jak na jednym magazynie chłopaki odkładali sobie palety do wyrzutu, uszkodzone, niewymiarowe, itp. Mieli umowę że po kolei biorą po jednym kursie, przyjezdzali przyczepkami samochodowymi, i kto ile dał radę wziąć to brał, i tak to się kręciło ładnych parę lat, aż pewnego razu typ którego była kolej do zabrania przyjechał traktorem z pronarką do belek i wyprzatnął wszystko. Od tego czasu każdy odkladal sobie

u nas były takie za***iste duże po płycie HDF a dyle solidne i grube jak na marną jakość drewna, niektórzy pracownicy kupowali  je na opał po 120/m3 ale trzeba było sobie na kawałki/deski rozbić i za w czasu rezerwować, mi niestety się nie udało zdążyć przed zwolnieniem 

2018-06-15 16.19.50.jpg

2018-06-15 16.20.33.jpg

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, danielursus3p napisał:

SKNERA!!!!

Jak ta pani z dino to lepi Biernackiego na chrzestnego Wezta, najwyżej chłopom za jakieś 100bykow nie zapłaci ale chrześniakowi da 

@kontenovy@konteno to żaden biznes, u nas odpad z paletowki w paczkach 1x1,1.20 40zl. Po 60zl za bb ten duży eleganckie klocki takie 15x10 itp. 

Edytowane przez gregor1284
  • Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

@konteno to żaden biznes,

dla pracowników żaden , tylko prywaciarz się cieszy że srogą kabzę na naiwnych ludziach robi, ja z myślą na materiał jakiś chciałem kupić bo dylaki w palecie 200x5x10 i jest przelicznik 15 palet z fotki na m3

Opublikowano
7 godzin temu, soltys48 napisał:

PKN to ode mnie ponad 200km

A ode mnie 100.

7 godzin temu, soltys48 napisał:

Brałem parę razy cieluny koło Chorzel,za***ane na potęgę. Raz babka targowała się o 20 złotych na cukierki dla wnuczka

O dobry sposób dziś spróbuję jak działa☺ . Będzie handel między Piszem a Ostrołęką.

• Like 1
Opublikowano

u Was minusy, a u mnie doje***ło tyle wody, że chyba dziś kajakiem będę woził futer bykom. Czemu pada akurat w te dni co przypada karmienie? Czy tam na górze naprawdę tylko czekają kiedy się pasza skończy w oborze? :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v