Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tylko czy warto ? Raczej nie 

Miałem już swoją szansę nie wykorzystałem tej szansy i już po ptokach 

A za czasów końca podstawówki i gimnazjum jeździło się moto trochę do niej  

Edytowane przez TheraRolnik
Opublikowano
5 godzin temu, szymon09875 napisał:

Dokładnie:o to nie mur ze sie nie da przestawic w inne miejsce :o

Taka to na raz jak byle kto przyjdzie i już mur na swój sposób stawia 

Opublikowano
ZELKOW napisał:

slawek74 napisał:

Włączyłem mecz a tam na zielonej trawie nasi białoczerwoni ukraincy niebiescy bramkaż żółty a sędziowie na różowo istne LGBT 🤣😁

Take gole są najlepsze, na pustą brame 😂

Dobrze że to nie ''Mylik'' strzelał 😀

pop129 napisał:

23 minuty temu, bratrolnika napisał:

Chyba @pop129 to był

Tak, to chyba o mnie chodzi. Przeszedłem infekcję, objawy ustąpiły, czuję się dobrze. Dzięki, że pytacie! :) 

suchy kaszel Ci nie został? mnie czasem łapie na dworze 5*

Opublikowano
9 godzin temu, pop129 napisał:

Tak, to chyba o mnie chodzi. Przeszedłem infekcję, objawy ustąpiły, czuję się dobrze. Dzięki, że pytacie! :) 

Przecież ty masz ziom 👍 to pytamy.  Miałeś po chorobie jeszcze raz robione badania?  Czy po prostu objawy ustąpiły i skończyła się kwarantanna? 

Opublikowano (edytowane)

W orginale, garażowany, w deszcz nie pracował, po gnoju myty samochodowym szamponem z woskiem.

3 minuty temu, stempos1980 napisał:

Panie rozrzutnik Lala.

Taki w oryginale czy remont był?

Edytowane przez Rolnik1973
  • Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
34 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Kurła deszcz pada

Już żem sobie zboże powiózł😡

A co Ty tak kapitału się pozbywasz? 

Do nowego daleko, a jak inflacja strzeli na 40%?

Opublikowano
9 godzin temu, pedro2 napisał:

Kobita pyta ile masz lat? Przeczytała kilka Twoich postów i jeszcze mocniej się przytuliła

Z tym to akurat nie wiem o co Ci się rozchodzi🤔

@dsbh Wiesz jak jest z usługowym kombajnem, nieraz z samego rana, nieraz późnym wieczorem. Ale można by spróbować nie zsypywać tylko zostawić na dobę, a przed żniwami nawystawiać trutek tyle, żeby się przejść nie dało w stodole😁

Co z tego, że w moim wieku jak z gospodarką to i tak by do mnie pewnie nie chciała przyjść, ja swojego nie opuszczę bo nie ma kto tego zabrać, siostra by wszystko sprzedała w cholerę.

+2, zachmurzone, zamglone, dziś dzień wewnętrzny, czyli tylko zrobić przy zwierzakach bo coś lichy jestem, żeby mnie do reszty nie zawiało.

Opublikowano (edytowane)
57 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Kurła deszcz pada

Już żem sobie zboże powiózł😡

Rysiek nie jedź! wirus tam czyha na Ciebie☠️

po ile sprzedajesz?

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, slawek74 napisał:

Dobrze że to nie ''Mylik'' strzelał 😀

suchy kaszel Ci nie został? mnie czasem łapie na dworze 5*

Nie, ogólnie, to mnie kaszel nie męczył podczas covidu, chociaż kaszlałem, ale nie był on jakiś dokuczliwy.

2 godziny temu, 6465 napisał:

Przecież ty masz ziom 👍 to pytamy.  Miałeś po chorobie jeszcze raz robione badania?  Czy po prostu objawy ustąpiły i skończyła się kwarantanna? 

Nie mieliśmy robionych testów na koniec, ja dostałem 10 dni izolacji, dosłownie ostatniego dnia izolacji ustąpiły mi objawy i węch zaczął wracać.. Ogólnie to było tak, bardzo bliska mi Osoba zachorowała, my przeszliśmy na kwarantannę na 10 dni, nie chcieli nam testów zrobić, ale siostra jakoś sanepid uprosiła, bo jak wrócić było do pracy, do ludzi z którymi się pracuje... Zrobili nam na koniec kwarantanny test, następnego dnia (bo to jeszcze było przed tą falą pandemii) otrzymaliśmy wyniki, mi wyszedł pozytywny, siostrze niejednoznaczny-  wygląda na to że z racji tego, że już była na końcu zakażenia, a Mamie negatywny z racji tego, że przeszła zakażenie. Mnie złapali tym testem pierwszego dnia objawów. Dostałem 10 dni izolacji, a Rodzina 20 dni kwarantanny, siedzieliśmy praktycznie cały miesiąc na kwarantannie.

Edytowane przez pop129
  • Thanks 1
Opublikowano

Trzeba grykę wreszcie przeczyścić i zworkować bo dwa miesiące gniecie przyczepę. Przy okazji zważę, ale już widzę że będzie mniej niż zakładałem.

20201112_090909.jpg

Opublikowano

Dokładnie, nie ma co wybrzydzać teraz to w marcu suchej pogody czekać. 

Kuźwa co ja mam do tych saren, o 6:30 jechaliśmy, spokojnie 80km/h i j**ana w szczerym polu wybiegła z rowu.  Półtora metra dosłownie i beemka by była piękna 😵 

Opublikowano
1 godzinę temu, pop129 napisał:

Nie, ogólnie, to mnie kaszel nie męczył podczas covidu, chociaż kaszlałem, ale nie był on jakiś dokuczliwy.

Nie mieliśmy robionych testów na koniec, ja dostałem 10 dni izolacji, dosłownie ostatniego dnia izolacji ustąpiły mi objawy i węch zaczął wracać.. Ogólnie to było tak, bardzo bliska mi Osoba zachorowała, my przeszliśmy na kwarantannę na 10 dni, nie chcieli nam testów zrobić, ale siostra jakoś sanepid uprosiła, bo jak wrócić było do pracy, do ludzi z którymi się pracuje... Zrobili nam na koniec kwarantanny test, następnego dnia (bo to jeszcze było przed tą falą pandemii) otrzymaliśmy wyniki, mi wyszedł pozytywny, siostrze niejednoznaczny-  wygląda na to że z racji tego, że już była na końcu zakażenia, a Mamie negatywny z racji tego, że przeszła zakażenie. Mnie złapali tym testem pierwszego dnia objawów. Dostałem 10 dni izolacji, a Rodzina 20 dni kwarantanny, siedzieliśmy praktycznie cały miesiąc na kwarantannie.

Znajomy miał ataki gorączki od 3listipada jeden dzień 39 potem kilka dni bez i znowu koło 40. Zadzwonił do lekarza kazali jechać na wymaz  10 był wczoraj dzwonili wynik pozytywny.  Węch ma smak też kaszlu nie ma.  Tylko brak apetytu i ataki gorączki.  Do 20listopada ma siedzieć w domu.  Potem mają zadzwonić czy objawy ustąpiły. 

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v