Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
31 minut temu, GRZES1545 napisał:

Oj tak, moja rodzina od strony mamy też rak czystkę robi. Zaczęło się od brata stryjecznego 27lat, potem jego tata rak krtani, i moja matulka rak piersi zwalczyła, po 3 latach jelito grube zajął ale dała radę tyle że stomia do końca życia. Ale na Onkologi dopiero zobaczyłem ile ludzi choruje, sale i korytarze pełne ludzi w Lublinie, dużo  młodych dziewczyn😣

młodych pełno i w Częstochowie ,Katowicach i Radomsku wszędzie kolejki ale chociaż lekarze jacyś tacy bardziej przyjaźni 

Opublikowano
4 godziny temu, bratrolnika napisał:

Słabo

Mojemu wczoraj guz na mózgu wykryli

dziadek już 19 lat z tym guzem żyje i nie daje ten guz o sobie znać.

babka za to tylko zapalenia płuc dostała i po 3 dniach po babce było

• Thanks 1
Opublikowano
3 godziny temu, stempos1980 napisał:

Niech więcej fałszują wyniki

W lubelskim za wczoraj podali o 100 więcej chorych osób jak zrobili testów więc gdzieś jest haczyk z całym tym świrusem

Koronawirusy były są i będą. Wykreowane jest to gówno po coś, ale po co? Tego się pewnie przez najbliższe 20 lat nie dowiemy. Lata 50 czy 60 babcia wspomina, gdzie ludzie praktycznie z każdego domu z tymi samymi objawami co dzisiejszy covid umierali. Ale nie było o tym głośno to każdy mial to w piździe.

Opublikowano

Po co ? Bo tym przy korycie to jest na rękę ;) nie zrobią tego bo wirus, zrobią to bo wirus, my nie mamy do ich tego bo wirus, my mamy zrobić to bo wirus ... I nagle się okazuje że dzięki wirusowi wszystko mogą załatwić

Opublikowano
12 godzin temu, Agrest napisał:

Co raz więcej fantazji z tym covidem. Niedługo to chyba zaczną płacić za samo dobrowolne zarażenie. Pierwsze informacje słychać było o 600zł, już 6000?

coś jak z tymi samochodami na Placu Czerwonym

• Like 1
Opublikowano

@slawek74 patrz jaki dziś piękny dzień w twe imieniny. Życzę Ci wszystkiego najlepszego. Jak by to moja babka powiedziała rośnij duży😁

Wzwyż pewnie to już niemożliwe, ale wszerz dasz radę😂😂😂

Opublikowano
7 godzin temu, TheraRolnik napisał:

Po co ? Bo tym przy korycie to jest na rękę ;) nie zrobią tego bo wirus, zrobią to bo wirus, my nie mamy do ich tego bo wirus, my mamy zrobić to bo wirus ... I nagle się okazuje że dzięki wirusowi wszystko mogą załatwić

Nie możliwe że tego covida ,, ni ma'',opozycja na to by nie pozwoliła {w każdym kraju]. A że przyroda nie toleruje pustki więc co bardziej łebscy ciągną sobie.  Takie chiny za bezcen wykupują u siebie zachodnie fabryki ,gdyż zachodni niby swojego produktu z chin nie dostanie [strategicznego],i to teraz chiny rozdają swoje znaczone karty, gdyż gospodarki światowe są w czarnej du...   . Lata 20 poprzedniego wieku,   ,,grypa hiszpanka'',taaaaaaak grypa,ot z wojska wylazła ,           i kilkadziesiąt mln. ludzi pa,pa. Nie będę rozpisywal się o tej rodzinie Ro....... co finansjerę światową za ryj trzyma,będąc właścicielami narodowych banków

Opublikowano

Tak, najlepszego dla Sławków

7 godzin temu, TheraRolnik napisał:

Ale ty pier..... co ci się tak bardzo zmieniło, zakazali ci na imprezy jeździć na które i tak nie jezdzileś??? Z ojcem Cię poklocili???? Nie możesz dziewczyny szukać, choć i tak nie szukałeś???

Wały na górze zawsze były, są i będą, i do skręcenia wałków każdy powód jest dobry

• Like 1
Opublikowano
danielursus3p napisał:

3 godziny temu, stempos1980 napisał:

Niech więcej fałszują wyniki

W lubelskim za wczoraj podali o 100 więcej chorych osób jak zrobili testów więc gdzieś jest haczyk z całym tym świrusem

Koronawirusy były są i będą. Wykreowane jest to gówno po coś, ale po co? Tego się pewnie przez najbliższe 20 lat nie dowiemy. Lata 50 czy 60 babcia wspomina, gdzie ludzie praktycznie z każdego domu z tymi samymi objawami co dzisiejszy covid umierali. Ale nie było o tym głośno to każdy mial to w piździe.

nie pisz tak brzydko! czemu ludzie nie pisali bo nie było takich mediów jak dzisiaj🤔 tv internety są takie szybkie że jeden piardnie albo kichnie a na drugiej półkuli już o tym wiedzą

Agrest napisał:

@slawek74 patrz jaki dziś piękny dzień w twe imieniny. Życzę Ci wszystkiego najlepszego. Jak by to moja babka powiedziała rośnij duży😁

Wzwyż pewnie to już niemożliwe, ale wszerz dasz radę😂😂😂

dzięki za życzenia i na wzajem zwłaszcza z tym wszerz 😁😉 ja obchodzę w maju 😉

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Tak, najlepszego dla Sławków

Ale ty pier..... co ci się tak bardzo zmieniło, zakazali ci na imprezy jeździć na które i tak nie jezdzileś??? Z ojcem Cię poklocili???? Nie możesz dziewczyny szukać, choć i tak nie szukałeś???

Wały na górze zawsze były, są i będą, i do skręcenia wałków każdy powód jest dobry

To nic się nie zmieniło przez te ich j**niete zakazy i rozkazy ale innym już bardzo dużo👍

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v