Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Partyzant85 napisał:

W Lubelskim niestety. To że w twojej parafii tego nie ma nie znaczy, że nigdzie tego nie ma. U mnie proboszcz otwarcie nawoływał do głosowania na Dudę.  Ksiądz nie może chyba startować na posła z racji na swoją funkcję więc go nie widziałem. Za to widziałem polityków którzy przemawiają z ambony.

Czyli nic nadzwyczajnego się nie dzieje a Ty panikujesz 

Opublikowano (edytowane)

To nie chodzi oto, tylko o to żeby przy tym dziecku nie chodzić ileś lat , bo i tak guzik z tego jak roślionka,pedro

To tak jak z jakimś wypadkiem, rodzinna by wolała aby zginął niż był roślinką.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
10 minut temu, Ursus932 napisał:

Czyli nic nadzwyczajnego się nie dzieje a Ty panikujesz 

Gdzie niby panikuję?

Opublikowano
16 minut temu, pedro2 napisał:

Panowie ja bym radził się zastanowić trochę. Co do feministek i innych pojebanych ideologii 21wieku zgadzam się. Ale co do aborcji... Ja gówniarz i dzieci nie mam to nie chce się mądrzyć. Ale weźcie pod uwagę skrajne przypadki kiedy płód jest jakoś mocno uszkodzony, dziecko skazane na śmierć po porodzie... Sam nie wiem co gorsze, usunąć ciążę czy grzebać malucha po urodzeniu. Albo postawcie się w sytuacji gdyby nie daj Boże wasza żona nosiła dziecko, które nie ma szans na przeżycie... 

to tego co napisałeś  należy dołączyć też ofiary gwałtu  po takim zdarzeniu kobiety powinny mieć wybór czy chcą urodzić 

Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

To chla tyn fynd, moja 60  na 2,20 ha wypiła 20 l 

@galan99mocne 🙃 no ale prawdziwe 

Na godzinę orki to może i mniej spali, ale na pewno nie na hektar. 

Opublikowano
44 minuty temu, szczypka napisał:

to tego co napisałeś  należy dołączyć też ofiary gwałtu  po takim zdarzeniu kobiety powinny mieć wybór czy chcą urodzić 

No przeciez tego zapisu nikt nie kwestionuje, ludzie 🙆‍♂️

Tak samo jeśli płód zagraża zużyciu lub zdrowiu matki 

Opublikowano (edytowane)

Słoneczny dzień, +20 stopni, wykoszone podwórko ostatni raz w tym roku.

Niby ludzie orają i sieją i niby sucho się wydaje a u sąsiada wozili dziś obornik to C-4011 miała co robić z rozrzutnikiem 3,5t. W czwartek mam na ostatnie usługi jechać zaorać i można sprzęt umyć.

Edytowane przez Rolnik200598
Opublikowano
2 godziny temu, pedro2 napisał:

A gdzie byłeś dokładnie?  No widzisz, a tam na zachodzie pierniczą, że u nas trzeci świat 😋 z dzidami nie ganiają? 🤣

Docelowo miałem Jednaczewo. A jechałem przez Chomentowo, Szczepankowo.  To potężni krowiarze. Pryzmy Z balotow kiszonki  Po pięć do góry. 

Opublikowano
Ursus932 napisał:

Obecny wyrok TK tego nie kwestionuje, ale dlaczego, przy całym dramacie gwałtu, za to przestępstwo ma odpowiadać zupełnie niewinny człowiek, dziecko?

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

Docelowo miałem Jednaczewo. A jechałem przez Chomentowo, Szczepankowo.  To potężni krowiarze. Pryzmy Z balotow kiszonki  Po pięć do góry. 

a o zdjęciu żyrafy zapomniałeś

Opublikowano
Ursus932 napisał:

otóż to. gdyby kobiety wszystko tak łykały jak te hasła na "protestach" nasz świat byłby lepszy. pisze w cudzysłowie bo to nie protesty, a rozróby.

Opublikowano
29 minut temu, 6465 napisał:

Aa no tam to joo, u nas z drugiej strony Łomży troche spokojniej.

U mnie też się zabłąkał F16 wieczorem, ale tylko w jedną stronę leciał i nie wracał. Musi go który trafił dzidą 😊

Opublikowano
34 minuty temu, 6465 napisał:

Ciesz się ze nie jechałeś przez Jakacie i Szably tam bys się dopiero napatrzył 😛

• Like 1
Opublikowano

Moim zdaniem te strajki to rząd celowo wywołał i bardzo sponsoruje aby odwrócić uwagę od spraw ważniejszych czyli zamrożenie gospodarcze wielu branż..., od służby zdrowia w opłakanym stanie i wreszcie od tego co Kaczyński zaraz ogłosi....... To socjopata. 

Nie wyzywajcie tych kobiet bo tak robią tylko pizdy a nie porządne chłopy. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v