Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 godzin temu, Rolnik1973 napisał:

Kurde mój motór z 8 lat niepodbijany. 

Ciągnikom, przyczepom w lutym kończy się, trza w grudniu jechać to unikne zdjęć

Opublikowano
9 minut temu, bratrolnika napisał:

Po południu może zajadę

Od której można dzwonić żeby Cię ńie obudzić???

Obudzić?  Ja już od 6 na nogach. Krowy trzeba podoić świnią leki o 7 rozrobić i w linię puścić. Jak byś miał jechać to dzwoń z pół godz. Wcześniej. 

• Like 1
Opublikowano
55 minut temu, sabuliga napisał:

@6465Pan jesteś majętny gość, stado krów, ferma świń i jeszcze etat 🙆‍♂️  e kiedy w tym wszystkim czas na żonę 🙃

Opublikowano
13 minut temu, Ursus932 napisał:

@6465Pan jesteś majętny gość, stado krów, ferma świń i jeszcze etat 🙆‍♂️  e kiedy w tym wszystkim czas na żonę 🙃

Na Pana to trzeba mieć wygląd, kapelusz i pieniądze.  A u mnie niema żadnej z tych rzeczy.  Jak 3 sztuki dojne to stado to niech będzie😂😂.świnie jeszcze nie moje bo nie zapłacone termin mam 14dni. 

Opublikowano
1 godzinę temu, sabuliga napisał:

To czemu tyle zdrad jest skoro tak o kobietę ludzie dbają i jeszcze jedna go zdradza tak jak @Krzysztof81 pisał ze jego kolega pracował w danii a ona się bolcowała z innym

Chodziło mi o coś innego z tym wybaczaniem, a mianowicie że młody wierzy że materializm zastąpi mu drugiego człowieka w życiu.

Opublikowano
24 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Czy to warto doić ? 🙈

Teraz jak tu czytam to nic nie warto. Doić nie warto,  tuczyć , nie warto świnie nie warto. Ja wstaje do roboty różnie przeważnie o 4 też nie warto. Z czego żyć? 

Jak byłem kawalerem to auto ojciec kupił ją aby się martwiłem żeby kasę mieć na wódkę ciuchy i imprezy.  Teraz jest inaczej. 

Opublikowano
9 minut temu, 6465 napisał:

Na wtorek jak jest co do zabrania Warszawa, Łomża, Ostrołęka. To meldować. 

Ile razy w tygodniu latasz w trase? 

Opublikowano
10 minut temu, 6465 napisał:

Na wtorek jak jest co do zabrania Warszawa, Łomża, Ostrołęka. To meldować. 

Panie zajeżdżaj. Mam przesyłkę, gnoju do Warszawy na Żoliborz byś podrzucił... i przy okazji kota stamtąd byś odebrał jak dasz radę. 

Za noc 8mm piździernik 80mm

• Haha 3
Opublikowano

Przeważnie 2 W sezonie 3. Zimą to rzadko 2 razy m miesiącu.  Dobrze mam z tym że ja decyduję w jaki dzień chce jechać. 

Pedro widziałeś ile policji wczoraj kaczkę pilnowało? Za duże ryzyko😁

• Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, Sean napisał:

Chodziło mi o coś innego z tym wybaczaniem, a mianowicie że młody wierzy że materializm zastąpi mu drugiego człowieka w życiu.

Tera taki młody to jeszcze ma w domu do kogo otworzyć gębe a jak zostanie sam po 50 a w chacie cisza ani z kim się pokłócić, do d*py takie życie

Opublikowano (edytowane)

No właśnie, wszystko dobrze jak mamusia z tatusiem żyją. Potem lawinowo zaczyna się wszystko sypać.

Edytowane przez Sean
Opublikowano
7 minut temu, Ursus932 napisał:

Tera taki młody to jeszcze ma w domu do kogo otworzyć gębe a jak zostanie sam po 50 a w chacie cisza ani z kim się pokłócić, do d*py takie życie

Do kogo ? 😁 Jak chce se pogadać to wchodzę na forum albo idę do sąsiada na kawę 😛

Opublikowano

Maszyny też zgniją 😁

9 minut temu, Sean napisał:

No właśnie, wszystko dobrze jak mamusia z tatusiem żyją. Potem lawinowo zaczyna się wszystko sypać.

@TheraRolnik forum Ci zastapi drugiego człowieka 🙆‍♂️

Opublikowano
4 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Do kogo ? 😁 Jak chce se pogadać to wchodzę na forum albo idę do sąsiada na kawę 😛

Słuchaj, żeby była leniwa i brudas, ale Cię kochała, to i tak lepiej niż samemu, jedynie co, to będziecie jedli z brudnych garów i leżeli na osranej pościeli.   :P   xD

Opublikowano
32 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Słyszeli że Endriu ma wirusa ? No i kaganiec go nie ochronił ? Jak to tak to ? 😂😂

Teraz jak jest gorąco to władza szybko na kwarantannę idzie aby przycichły pewne sprawy , niestety zaraz wrócą

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v