Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pedro2 napisał:

7 godzin temu, soltys48 napisał:

KUPĘ Będziesz robił 🤔

Jo, masz patrz. 

https://mylomza.pl/artykul/protestujacy-rolnicy/1092023.amp

Weźcie się do roboty jak jest teraz na to czas. A nie większość tylko pier**li na forum puste frazesy, a nic nie zrobi bo się nie chce albo majty pełne. 

Pedro niektórzy są jak pasożyty. Ale niestety za nich też musimy walczyć. Jest nas na szczęście coraz więcej i jest coraz więcej odwagi i zaangażowania.

Opublikowano
18 minut temu, FarmerDyzio napisał:

jak mają zamiar dawać rekompensaty to ja mogę pierwszy to rzucić.

O właśnie doszliśmy do sedna. Zapomniałem dodać. Brawo 👏👏 

Kilku u nas właśnie tak się tłumaczy. Że przecież dadzą odszkodowanie to nie ma problemu..  u mnie nie gonią tak bardzo bambry... Ani ja też nie gonię. 

Wykończą nas branża po branży, ale h*j tam ważne, że dadzą kilka tys odszkodowania Ręce opadają ludzie... 😔

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, pedro2 napisał:

O właśnie doszliśmy do sedna. Zapomniałem dodać. Brawo 👏👏 

Kilku u nas właśnie tak się tłumaczy. Że przecież dadzą odszkodowanie to nie ma problemu..  u mnie nie gonią tak bardzo bambry... Ani ja też nie gonię. 

Wykończą nas branża po branży, ale h*j tam ważne, że dadzą kilka tys odszkodowania Ręce opadają ludzie... 😔

Masz lajka chociaż podpadłeś ostatnio u mnie😁

• Thanks 1
Opublikowano

Ważne że rodzi się nowa forma protestu, jeszcze nie Francja, ale zawsze coś. 

Opublikowano

Karakan się wkurwi, wyśle milicję z rozkazami operacyjnymi, nie prewencyjnymi, i szybko zdusi w zarodku "chłopski zryw"

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Dlatego Warszawa jest szczelnie otoczona kordonem policji żeby rolnicy nie wiechali ciągnikami do stolicy bo wiedzą że mogło by być tak jak we Francji czyli Warszawa by spłynęła gnojówka

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, mraukot napisał:

Karakan się wk***i, wyśle milicję z rozkazami operacyjnymi, nie prewencyjnymi, i szybko zdusi w zarodku "chłopski zryw"

Niech wysyła, staliśmy dzisiaj czekaliśmy na milicję, nam mandaty nie straszne, życie nasze, naszych rodzin i przyszłych pokoleń, nasze gospodarstwa ważniejsze niż psi mandat. Wszystkich nie pozamykaja

Edytowane przez pedro2
  • Like 4
Opublikowano
stempos1980 napisał:

1 minutę temu, Agrest napisał:

Dlatego Warszawa jest szczelnie otoczona kordonem policji żeby rolnicy nie wiechali ciągnikami do stolicy bo wiedzą że mogło by być tak jak we Francji czyli Warszawa by spłynęła gnojówka

Trzeba by wykombinować cysterny na ciężarówkach i tym sposobem gnojówkę przemycić 😀

Opublikowano

@stempos Na strzały z ostrej raczej się nie odważy, ale szczelne kor(n)dony policyji uniemożliwiające przejazd i marsze protestujących, plus mandaty. Tymi ostatnimi próbują zastraszyć już całe społeczeństwo !!!

Opublikowano
Dnia 18.10.2020 o 19:21, pedro2 napisał:

Niech wysyła, staliśmy dzisiaj czekaliśmy na milicję, nam mandaty nie straszne, życie nasze, naszych rodzin i przyszłych pokoleń, nasze gospodarstwa ważniejsze niż psi mandat. Wszystkich nie pozamykaja

Chciało ci się czekać ? 😁 Ja czekam na blokadę dróg w okolicy to pojadę se ciągnikiem pojeździć

Opublikowano
mraukot napisał:

Karakan się wkurwi, wyśle milicję z rozkazami operacyjnymi, nie prewencyjnymi, i szybko zdusi w zarodku "chłopski zryw"

Za karakana biorą się żydzi więc coś czuję że szybko go ustawia go na baczność. A rolnicy są tak zdesperowani że nie straszna im milicja...

Opublikowano
12 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Za karakana biorą się żydzi więc coś czuję że szybko go ustawia go na baczność. A rolnicy są tak zdesperowani że nie straszna im milicja...

jeśli powiadasz że biorą się Żydzi to nie ustawią karakana tylko nas Polaków i nie będą już zdesperowani rolnicy .

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v