Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Tak że ktoś Ci w niskiej walucie za cos chciał zapłacić czy zapłacił :D 

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

To było bardziej jako ciekawostka, niż żal

Pieniądz jest pieniądz

Ale 2000zl po 10zl to w portfel nie wsadzisz

Widzita Darek portfela nie domyka ;) :D 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, 6465 napisał:

W nocy trochę popadało,  byłem wczoraj na zebraniu odnośnie jutrzejszych blokad toż to była kpina. 

Co ,nie chcę się ludziom blokować?

I u mnie porosiło na teraz lekka mgła i +6°C

Edytowane przez soltys48
Interpunkcja
Opublikowano (edytowane)

@stempos1980 Czytałem gdzieś wypowiedź jakiejś osoby to mówi że rolnicy sami sobie wybrali swoją partię i nikt ich do tego nie zmusił, miało być tak dobrze to w czym teraz problem sami zniszczyli rolnictwo a szukają winnych więc teraz pozostaje ukłonić się przed swoim prezesem... 

Co do pogody coś tam w nocy pokropiło no ale bez szału.

Edytowane przez Roki212
  • Like 1
Opublikowano
Roki212 napisał:

@stempos1980 Czytałem gdzieś wypowiedź jakiejś osoby to mówi że rolnicy sami sobie wybrali swoją partię i nikt ich do tego nie zmusił, miało być tak dobrze to w czym teraz problem sami zniszczyli rolnictwo a szukają winnych więc teraz pozostaje ukłonić się przed swoim prezesem... 

Co do pogody coś tam w nocy pokropiło no ale bez szału.

Sprzedali się za 500+ krowe+ i suszowe. Kasę się fajnie brało, ale nie pomyślał jeden z drugim jakie to będzie miało skutki, już przed wyborami gadali o piątce dla zwierząt, kto mądry to na PiS nie zaglosowal.

• Like 2
Opublikowano
53 minuty temu, 6465 napisał:

W nocy trochę popadało,  byłem wczoraj na zebraniu odnośnie jutrzejszych blokad toż to była kpina. 

Bo większość rozumie że to nic nie da taki pokaz luksusowego sprzętu na drodze, zadziała tylko w odwrotną stronę.

To rządzący muszą widzieć i odczuć skutki a nie zwykli ludzie.

TYLKO BLOKADA SEJMU I SENATU, NOWOGRODZKIEJ TAM GDZIE RODZĄ SIĘ CHORE POMYSŁY

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v