Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

sie musi sporo ostatnio z jednym z forumowiczów zadawałeś. :D

3 godziny temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Nie bardziej niż Ty 🧐

no wiadomo że nie tak. ty tylko tania imitacja, taka chińszczyzna. no ale może kiedyś ...

Opublikowano

Suchota masakryczna nic nie idzie robota w polu😔, z nudów w garażach porządki porobił, anke do sezonu przygotował i dziś pojechałem z kultywatorem, na żwirku idzie, aby dołek 4kl na 12cm zapuściłem i tylko rowy za zębami zostają, pomiędzy nic nie zrywa. Skała. W tamtym roku było źle, ale teraz to tragedia. Do pszenżyta nie ma co orać jak nie napada

• Like 1
Opublikowano
49 minut temu, pafnucy napisał:

sie musi sporo ostatnio z jednym z forumowiczów zadawałeś. :D

no wiadomo że nie tak. ty tylko tania imitacja, taka chińszczyzna. no ale może kiedyś ...

Spokojnie nie zniże się do Twojego poziomu i nie będę usuwał konta żeby założyć następne😉

Opublikowano

słuchaj du... kolego.

masz jakiś uraz , czy fobię na moim punkcie?>weź się złaski swojej odjeb od mojego nicu.

wiem że wcześniej przesadzałem, ale staram się obecnie odrobinę mniej wchodzić w przepychanki i znudziła mi się twoja chora obsesja na moim punkcie.

dlatego jeszcze raz proszę . ODPIER... NICZ SIĘ .

Opublikowano
6 minut temu, pafnucy napisał:

słuchaj du... kolego.

masz jakiś uraz , czy fobię na moim punkcie?>weź się złaski swojej odjeb od mojego nicu.

wiem że wcześniej przesadzałem, ale staram się obecnie odrobinę mniej wchodzić w przepychanki i znudziła mi się twoja chora obsesja na moim punkcie.

dlatego jeszcze raz proszę . ODPIER... NICZ SIĘ .

Zaraz raporcik do moda wyśle i tyle, jemu tylko o to chodzi żeby zwyzywać i leci z makowcem. Olej ciepłym moczem

Strongman już nawet nie robię sobie nadziei. Popada to będzie happy.

Opublikowano (edytowane)

dziękuję.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, pedro2 napisał:

Zaraz raporcik do moda wyśle i tyle, jemu tylko o to chodzi żeby zwyzywać i leci z makowcem. Olej ciepłym moczem

Strongman już nawet nie robię sobie nadziei. Popada to będzie happy.

Nic do nikogo nie wysyłam więc zachowaj te przypuszczenia dla siebie.

A tak swoją drogą jestem ciekaw gdzie są Ci wszyscy którzy płakali że takie  mokro bo widzę teraz lament że susza🤔🤔

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v