Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, Kallina86 napisał:

Pomogą tyle, co starazolin. Szkoda zachodu. 

Dobra dajta spokój chłopy, widać żart chyba niesmaczny.

Dzisiaj to pół biedy, można było poleżeć z okładami, ale jutro arbajt międzyplony i poplony 

Opublikowano
2 godziny temu, stempos1980 napisał:

@6465 Tomek jak tam głowa pijana?

Dopiero zajechałem do domu z Bałtowa.Nogi mi w tyłek weszły a mały jeszcze chciał zostać mimo  tego że już był padnięty na maxa

Adam w mojej głowie lekki szum😉

Goście dopiero odjechali zostały tylko zdjęcia. 

IMG_20200816_155739.jpg

• Like 1
Opublikowano
pedro2 napisał:

10 godzin temu, Bananek napisał:

koło 20km

ewentualnie z młodych piersi. Masz gdzieś takie w zasięgu?

9 godzin temu, Kallina86 napisał:

Starazolin czerwony. Okłady z surowego ziemniaka. Okłady z naparu rumianku. 

Kupiłem w aptece i nie pomaga, jedynie powieki tak nie palą. Spuchły jeszcze bardziej i łzy się leją. 😢 Zobacz ⬆️i⬇️co starym zbereźnikom na myśli. Ale może mają rację, warto by spróbować skoro nic nie pomaga. Poratujesz w potrzebie? 😋

7 godzin temu, vat napisał:

@pedro2 jedź do  @Kallina86 - ona na pewno pomoże z tymi okładami...

patrz tylko żeby Ci kalina okłady z jajek nie zrobiła: Pewnego dnia w wiosce Indian przychodzi do szamana jeden z ludzi i mówi: - Czarownik, czarownik, wódz umiera! - Umyjcie go w błocie - powiedział. Za godzinę przychodzi ten sam człowiek i mówi: - Czarownik, to nie pomaga! - Nałóżcie mu jaja na oczy - powiedział. Za pół godziny przychodzi ten sam człowiek i mówi: - Czarownik, wódz umarł! - A nałożyliście mu jaja na oczy? - Dociągnęliśmy tylko do pępka.

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
37 minut temu, Bananek napisał:

szwagier wczoraj był to mówił, że jakoś w środę nocowali na działce nad jeziorem to o 4 nad ranem 4°C było. ząb na ząb nie mógł trafić jak na siku wychodził 😀

To u Was sika się zębami 🤔

• Haha 1
Opublikowano
10 godzin temu, stempos1980 napisał:

Wybrałem się na Zwierzyniec górny samochodem to wygląda jak by ktoś mąką obsypał przez ten pyl

ja tam tym school busem byłem

9 godzin temu, 6465 napisał:

Adam w mojej głowie lekki szum😉

Goście dopiero odjechali zostały tylko zdjęcia. 

IMG_20200816_155739.jpg

moja córka jet wierną nasladowniczką Maszy, pod względem zachowania

Opublikowano
soltys48 napisał:

37 minut temu, Bananek napisał:

szwagier wczoraj był to mówił, że jakoś w środę nocowali na działce nad jeziorem to o 4 nad ranem 4°C było. ząb na ząb nie mógł trafić jak na siku wychodził 😀

To u Was sika się zębami 🤔

nie gadaj, że u was nie. 😉

Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

patrz tylko żeby Ci kalina okłady z jajek nie zrobiła: Pewnego dnia w wiosce Indian przychodzi do szamana jeden z ludzi i mówi: - Czarownik, czarownik, wódz umiera! - Umyjcie go w błocie - powiedział. Za godzinę przychodzi ten sam człowiek i mówi: - Czarownik, to nie pomaga! - Nałóżcie mu jaja na oczy - powiedział. Za pół godziny przychodzi ten sam człowiek i mówi: - Czarownik, wódz umarł! - A nałożyliście mu jaja na oczy? - Dociągnęliśmy tylko do pępka.

Śmiej się dalej. Ja szukam  oczologa bo nic się nie poprawia, a nawet coraz gorzej

Opublikowano
43 minuty temu, pedro2 napisał:

Śmiej się dalej. Ja szukam  oczologa bo nic się nie poprawia, a nawet coraz gorzej

Złego diabli nie biorą bo i tak wiedzą że ich to musisz się pomęczyć jeszcze na tym świecie😁

Opublikowano
pedro2 napisał:

to trzeba było dawno pójść. A pamiętasz moje czerwone oko? samo jakiś przeszlo.

Opublikowano
2 godziny temu, pit17 napisał:

Już dawno było iść

Kiedy miałem isc jak to w sobotę się zaczęło? W normalny dzień dostać się do lekarza problem, a w święto tylko na sor. A na sor pierdyle po korone iść. Wirusowe zapalenie spojówek. Na pewno przyczyniło się do tego ostatnie zwożenie bel, przeciąg w ciągniku, kurz i ostre słońce, suche oko i stało się...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v