Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mylisz się kolego.

Każde stworzenie ma rozum.

Człowiek różni się od zwierzęta że ma wolną wolę. Dana od Boga.

Opublikowano
1 minutę temu, szmergiel napisał:

tak ich nie lubisz bo cie skrzywdzili?

A ty co ich tak lubisz ? Nie mówię, że wszyscy z nich lecą tak za kasą, są tam i porządni ludzie. Ale jak widzę te złote pałace i te ich słynne romanse z Paniami o których się trąbi w okolicy to mam ich trochę dość ;)

1 minutę temu, szmergiel napisał:

bo mucha nieraz duzo warosciowsza od czlowieka

Od ciebie na pewno ;)

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, robert55555 napisał:

Jaki telefon? Używasz aplikacji do wysyłania sms? Może masz dużo działających w tle aplikacji i telefon sam się wyłącza pod wpływem kolejnego działania. Wyłącza się celem schłodzenia.

Samsung Galaxy x cover4.

Robiłem skanowanie, czyszczenie nic nie pomaga.

Wysyłam SMS  bez problemu. Przychodzący od dzisiaj wyłącza  telefon. Otwarcie SMS po odblokowaniu ponownie to wyłącza.

Dzwoniłem do Orange.  Na 99 % nie ich wina, ale polecił przełożenie karty sim do innego telefonu w celu wykluczenia błędu karty lub operatora.

Opublikowano
1 minutę temu, robert55555 napisał:

Mylisz się kolego.

ale niektorzy nie maja rozumu i ze swoja wola robia takie rzeczy ze lepiej by bylo gdyby jej nie  mieli.zachowanie ludzkie glownie opiera sie na tym jak jestesmy w stanie pojac otaczajacy swiat.

Opublikowano (edytowane)

Ale według ciebie mamy pojmować go tak jak mówi nam księciunio w niedzielę ;) I wszyscy mamy go pojmować tak jak ty mówisz ;) A jak ktoś ma inne zdanie to trzeba wyzywać od cielaków ;)

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

a naucza czegoś złego?

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Ale według ciebie mamy pojmować go tak jak mówi nam księciunio w niedzielę ;)

Opublikowano
4 minuty temu, robert55555 napisał:

Mylisz się kolego.

Ciekawe. 🤔

Religia katolicka istnieje 2000 lat a człowiek chyba kilkadziesiąt tysięcy lat to jak Bóg mógł dać rozum ludziom?

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, pafnucy napisał:

a naucza czegoś złego?

Naucza może i dobrze, tylko potem sam nie żyje zgodnie z swoim nauczaniem ;) Nawołuje do nie pędzenia za mamoną, po czym leci z tacą.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
4 minuty temu, szmergiel napisał:

bo mucha nieraz duzo warosciowsza od czlowieka

Ta bo możesz ją pacnąć i bez konsekwencji w przeciwieństwie do swojej kobity jak będzie ci brzęczeć za uchem. 😁

Opublikowano

A ty co ich tak lubisz ? Nie mówię, że wszyscy z nich lecą tak za kasą, są tam i porządni ludzie. Ale jak widzę te złote pałace i te ich słynne romanse z Paniami o których się trąbi w okolicy to mam ich trochę dość ;)

Od ciebie na pewno ;)

sa mi obojetni ,poprostu wiem ze musza byc i tyle. ksiadz taki sam sam facet jak kazdy i ma swoje potrzeby i tu akurat jestem za tym ze powinnni miec rodziny. a jezeli zazdroscisz ze ma romnans to swiadczy tylko o tobie tyle ze jestes pier**la  ze ty nie poderwales kobiety tylko on.odpowiedz tez jest prosta bo przewaznie sa to ludzi inteligentni a z takimi kobiety wola sie zadawac niz z prostakiem co tylko pyskuje. zlote palace???? hmmm. ja mysle ze ludzie maja lepsze dowmy i nie zazdroszcza. ciemnogrod zazdrosci wszystkiego

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

Samsung Galaxy x cover4.

Robiłem skanowanie, czyszczenie nic nie pomaga.

Wysyłam SMS  bez problemu. Przychodzący od dzisiaj wyłącza  telefon. Otwarcie SMS po odblokowaniu ponownie to wyłącza.

Dzwoniłem do Orange.  Na 99 % nie ich wina, ale polecił przełożenie karty sim do innego telefonu w celu wykluczenia błędu karty lub operatora.

Możesz zrobić resztę do ustawień fabrycznych. Wiadomo możesz wiele rzeczy utracić.

Opublikowano
40 minut temu, Agrest napisał:

Już dwa razy resetowany i nic. Do tego nie mam możliwości robienia screenów. Błąd interfejsu 

Pozgrywać kontakty, smsy, zdjęcia i resztę, a potem znaleźć  w menu ustawienia "przywracanie ustawień fabrycznych".

Opublikowano
3 minuty temu, PRIMO napisał:

Ciekawe. 🤔

Religia katolicka istnieje 2000 lat a człowiek chyba kilkadziesiąt tysięcy lat to jak Bóg mógł dać rozum ludziom?

wiesz ze dziecko 1 klasie jest 100razy madrzjesze od ciebie?

Opublikowano
szmergiel napisał:

Od ciebie na pewno ;)

sa mi obojetni ,poprostu wiem ze musza byc i tyle. ksiadz taki sam sam facet jak kazdy i ma swoje potrzeby i tu akurat jestem za tym ze powinnni miec rodziny. a jezeli zazdroscisz ze ma romnans to swiadczy tylko o tobie tyle ze jestes pier**la  ze ty nie poderwales kobiety tylko on.odpowiedz tez jest prosta bo przewaznie sa to ludzi inteligentni a z takimi kobiety wola sie zadawac niz z prostakiem co tylko pyskuje. zlote palace???? hmmm. ja mysle ze ludzie maja lepsze dowmy i nie zazdroszcza. ciemnogrod zazdrosci wszystkiego

A że gwałcą dzieci? i jeden drugiego kryje. Co o tym powiesz?

• Thanks 1
Opublikowano
2 minuty temu, pafnucy napisał:

Primo nie idź tą drogą na tym forum. :D

A czemu by nie. 🤔

Zawsze to jakieś urozmaicenie w nudnym życiu. 😁

Opublikowano
4 minuty temu, PRIMO napisał:

Ciekawe. 🤔

Hm..

Bez Boga nie było by tego światu. Od zarania dziejow człowiek w coś wierzył. Kwestia w to co wierzył jak nazywał. 

Opublikowano
2 minuty temu, robert55555 napisał:

Możesz zrobić resztę do ustawień fabrycznych. Wiadomo możesz wiele rzeczy utracić.

2 minuty temu, JanKrzysztof napisał:

Pozgrywać kontakty, smsy, zdjęcia i resztę, a potem znaleźć  w menu ustawienia "przywracanie ustawień fabrycznych".

Konsultant też mi to proponował ale nie skorzystam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v