Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rolki papieru takie ogromniaste i niektórzy nie spinaja, ale to raczej stare wygi tak robią. Młody to prędzej w portki narobi, jak ładunku nie zepnie. Ale zdarzają się i takie przypadki. 

1 minutę temu, donweter1989 napisał:

Mlodziak mi na rozładunek tak ruszta przywiózł kiedyś bodajże z Łowicza bo to ciężkie i się nie przesunie. Jak firane rozpiał to się sam nogą przezegnal😂

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

No w Łowiczu w sibie robią reszta. 

O to to dokładnie👍 że było tego kilka aut to z lekka te najgorsze ulryłem co by za bardzo po chłopaku nie jechali, a z resztą jak ukladasz to dasz szczerbione od ściany albo wycinasz gdzie jest słup i też gitara.

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

Niech jeden z drugim z bydlakami pojeździ😁

Zapinasz im pasy?😂 

Jakbym sołtysa widział 😂 

fb://photo/2752692951615276?set=a.1576178482600068

Opublikowano
3 minuty temu, danielursus3p napisał:

Rolki papieru takie ogromniaste i niektórzy nie spinaja, ale to raczej stare wygi tak robią. Młody to prędzej w portki narobi, jak ładunku nie zepnie. Ale zdarzają się i takie przypadki. 

Mondi chyba czy jakoś tak?

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, soltys48 napisał:

Niech jeden z drugim z bydlakami pojeździ😁

Jechałem kiedyś za ciężarówką z byłem to przyczepa chodziła na boki mało się nie przewróciła. Mówię mu na CB. Że coś się kołysze,  a on na to wiem byczki sex uprawiają. 

Edytowane przez 6465
  • Haha 4
Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

Zapinasz im pasy?😂 

Jakbym sołtysa widział 😂 

fb://photo/2752692951615276?set=a.1576178482600068

Tylko FB nie mam😡

Przed chwilą, 6465 napisał:

Jechałem kiedyś za ciężarówką z byłem to przyczepa chodziła na boki mało się nie przewróciła. Mówię mu na CB. Że coś się kołysze,  a on na to wiem beczki sex uprawiają. 

Młody kiedyś jechał ze mną z Mazur , wytrzymał za kierownicą 50km🤣

• Haha 1
Opublikowano
50 minut temu, donweter1989 napisał:

To jest zmora kierowców. Rozładowuje i ładuje sporo ciężarówek to Ci starsi to kawka, obiadek i tak dalej. Młodzi energetyk, czekolada, faja i dzida dalej. A co już o wątrąbach i sercach zjebanych od tego się nasluchalem. Szczęśliwi co się w porę ogarneli tym ujstwem.

Mówisz o energetykach? ja z 2 razy się tego napiłem ani to dobre ani dające efekt. Jak się wraca w nocy i się pada jak tylko możliwość złapać powietrza pochodzić. wiem ,że na drodze  to mało realne. W polu ile razy do nocy robiłem to 10 minut pochodzić i można jechać ewentualnie nawiew na zimno.

Opublikowano
14 minut temu, danielursus3p napisał:

Kilka lat temu u mnie gość z zakrętu pod górkę wychodził i strzelił mu prawy przód. Nie miał szans utrzymać auta. Rył  pobocze aż zsunął się ze skarpy . Jeszcze z 50m poszedł leżąc na boku, na prawej stronie pasażera. Na pace było 4 rolki papieru i powiem Ci że pasy nie puściły. To było wielkie szczęście kierowcy. Drugie szczęście to to, że kilka tygodni wcześniej drogowcy wycieli przydrożne drzewo fi 50cm, które idealnie na drodze kierowcy stało.

A w tym miejscu już kilka osób zginęło

Opublikowano

8 minut temu, KarolStach88 napisał:

Mówisz o energetykach? ja z 2 razy się tego napiłem ani to dobre ani dające efekt. Jak się wraca w nocy i się pada jak tylko możliwość złapać powietrza pochodzić. wiem ,że na drodze  to mało realne. W polu ile razy do nocy robiłem to 10 minut pochodzić i można jechać ewentualnie nawiew na zimno.

Gdy naprawdę przesadzisz z kierownicą to nawet nie wiesz kiedy tracisz uwagę. Jedziesz, jedziesz i nie myślisz. W pewnym momencie cos jakbyś się ocknął i nie wiesz jak i kiedy dojechałeś w to miejsce i co minąłeś przed chwilą. Coś jak by Ci głowę rozłączało. Szczerze nie polecam.

• Thanks 1
Opublikowano

Wyposzczony @gregor1284 chyba teraz łunacy bo go nie widać?

1 minutę temu, Agrest napisał:

Kilka lat temu u mnie gość z zakrętu pod górkę wychodził i strzelił mu prawy przód. Nie miał szans utrzymać auta. Rył  pobocze aż zsunął się ze skarpy . Jeszcze z 50m poszedł leżąc na boku, na prawej stronie pasażera. Na pace było 4 rolki papieru i powiem Ci że pasy nie puściły. To było wielkie szczęście kierowcy. Drugie szczęście to to, że kilka tygodni wcześniej drogowcy wycieli przydrożne drzewo fi 50cm, które idealnie na drodze kierowcy stało.

A w tym miejscu już kilka osób zginęło

Pas jak w dobrym stanie to nie puści raczej. chociaż na zle....

Opublikowano

Z cementowni Ożarów z kolei jechał młody chłopak. Wziął w trasę narzeczoną.  Na lekkim łuku poszedł prawy przód. Ściął jedno drzewo, na drugim się zatrzymał. On zdołał wysiąść, dziewczyna spłonęła w kabinie.

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Z cementowni Ożarów z kolei jechał młody chłopak. Wziął w trasę narzeczoną.  Na lekkim łuku poszedł prawy przód. Ściął jedno drzewo, na drugim się zatrzymał. On zdołał wysiąść, dziewczyna spłonęła w kabinie.

To jest wredny zawód. Wystrzaly opon z reguły są przez dziadowanie"biznesmena w gumofilcach" na oponach. I weź coś zrób jak opona jebnie... dlatego ja nawet w osobowce opony pewniaki zakładam. jakby to jeblo w osobowce to nieboszczyk od razu. 

Opublikowano
15 minut temu, soltys48 napisał:

Tego bym się nie podjął wozić na dalsze odległości. Jeszcze jaki wyposzczony  @gregor1284 albo nietykany @TheraRolnik

Napadno

Właściwie to już dziś kryłem bo jeszcze doba nie minęła, to jaki ja tam wyposzczony 😎

13 minut temu, donweter1989 napisał:

Gdy naprawdę przesadzisz z kierownicą to nawet nie wiesz kiedy tracisz uwagę. Jedziesz, jedziesz i nie myślisz. W pewnym momencie cos jakbyś się ocknął i nie wiesz jak i kiedy dojechałeś w to miejsce i co minąłeś przed chwilą. Coś jak by Ci głowę rozłączało. Szczerze nie polecam.

Jeździłem kiedyś do mojej to pamiętalen na powrocie tylko 2km od jej domu i 3km od swojego. Jakieś 16km drogi nie pamiętałem. Nie mieliście nigdy tak że jak styrani jechaliście to tak jakby coś wam się pokazywalo na drodze? 

Opublikowano
danielursus3p napisał:

Przed chwilą, Agrest napisał:

To jest wredny zawód. Wystrzaly opon z reguły są przez dziadowanie"biznesmena w gumofilcach" na oponach. I weź coś zrób jak opona jebnie... dlatego ja nawet w osobowce opony pewniaki zakładam. jakby to jeblo w osobowce to nieboszczyk od razu. 

Na nauce jazdy jeździłem manem , opony na brzegach łyse a środkiem między bieżnikiem pęknięcia na około opony...

Opublikowano
11 minut temu, soltys48 napisał:

Wystraszył się mojej propozycji

A tam wystraszył, przywieź swoją to może po jeździe próbnej zrobiłem 🤣

10 minut temu, danielursus3p napisał:

A taki był mondry jak o inne baby chodziło😂

Inna to choćby i gorsza była, ale to inna 🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v