Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

sexworkierki

no wiem. kiedyś były takie    pedały, murzyny... teraz nie ma tego. :D

Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

Znaczy żeś hipohondryk.

Trza Ci na tyle dużo roboty dopier**lić żebyś czasu na wymyślanie chorób nie  miał.

No zobaczymy jak byś tak 3 miesiące żył z bólem gardla i lekarz rodzinny przepisywal przez telefon antybiotyki jak cukierki 

1 minutę temu, Dariowola napisał:

Daj mu  jeszcze 200 zł celowe  na doszkoleńe a jak nie pomoże zmieniaj lekarza. 😃

Na szczęście musze przyznać ze lekarz ten zna się na robocie

7 minut temu, pafnucy napisał:

-

i tak opowiada o tym? 🤔

phiii. na okrągło tak mam. tyle że specjalność inna. sama wizyta 200.

Teraz to raczej powód do dumy tzw zasadność zyciowa

Opublikowano
Dnia 8.11.2020 o 23:12, Uziu92 napisał:

niedługo ludzie sami będą sobie życie odbierać z powodu braku perspektyw i... jedzenia w garnku.

No i dobrze i tak każdy umrze w tym życiu to tylko od choroby do choroby. Szkoda ze nie wprowadza eutanazji

Opublikowano (edytowane)

O kurcze już jesteście przy eutanazji  :P  jutro jak nic do samobójstw dojdziecie.   xD  Porady z cyklu jak najskuteczniej się zabić tak żeby nie zginąć.   xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano
Agrest napisał:

Ta nutka z filmu jest za***ista. 

zmienisz zdanie jak usłyszysz oryginał. 😉 dałby radę na trabce, czemu nie. tylko trza by poćwiczyć.

daron64 napisał:

Małymi kombajnami to ludzie kosza u siebie i niektórzy ewentualnie potem na zarobek. Dużymi kombajnami to kto Ci na parę hektarów przyjedzie, jak sam ma albo w ch*j swojego, albo do kogoś dużego na setki hektarów jedzie na zarobek. Jaki by nie był usługodawca, jeśli ma swoje pole, to zawsze najpierw będzie kosił u siebie, a Ty będziesz ostatni. Parę lat temu objechałem 13znajomych i nikt nie chciał przyjechac. Rok później kupiłem swojego zloma. Ile by nie trzeba było przy nim grzebać i pod nim lezec- jest swój i kosze kiedy chce. A tak to zawsze - aaaa najpierw muszę sobie skosić, aaaa mam słaba jedna oponę, asfaltem nie pojadę, aaaa nie mam kombajnisty, aaaa akurat się zepsuł. A jak już ktoś przyjechał, to albo było się tym ostatnim, albo się akurat k**wa u mnie zepsuł i czekaj aż właściciel się zbierze żeby go naprawiać(a że u siebie skosił, to mu się nie chce), a to na odpier**l koszenie - ściernisko w kolana, albo zielono za kombajnem, no bo przecież u siebie tak kosił, to i mnie też nie trzeba nic ustawiać itd itd. Raz mi się tylko udało że akurat znajomy co ma więcej pola miał wynajęte parę kombajnow i akurat u niego kończyli to mi jeden podesłał i jeszcze przyczepę duża pożyczył, bo sam bym nie nadążył odbierac.  Sto razy wolę leżeć pod tym gównem, klnąc na niego, narzekać itd niż łazić po ludziach i za własne pieniądze prosić się, żeby ktoś przyjechał mi skosił.

mój usługodawca z tego chleb je więc im więcej obskoczy cudzych hektarów tym więcej kasy wpada do kieszeni. A swoje ha obskakuje na koniec albo drugim kombajnem. Tak samo z qq. kosi najpierw ludziom, w międzyczasie sobie.

Opublikowano
25 minut temu, Bananek napisał:

zmienisz zdanie jak usłyszysz oryginał. 😉 dałby radę na trabce, czemu nie. tylko trza by poćwiczyć.

mój usługodawca z tego chleb je więc im więcej obskoczy cudzych hektarów tym więcej kasy wpada do kieszeni. A swoje ha obskakuje na koniec albo drugim kombajnem. Tak samo z qq. kosi najpierw ludziom, w międzyczasie sobie.

U nas albo mali rolnicy, ktorzy kosza sobą e i ewentualnie jakiś mały zarobek, albo obszarnicy. Mamy też kilku parotysiecznych i kto ma nowy duży komabajn, to u takich sobie dorabia. A skr jest jeden koło 30km odemnie.oni też nie bedamna parę hektarów jechać.

Opublikowano

każdy region inaczej. ja napisałem jak to wygląda U nas. z usługodawca problemów nie ma więc każdy chrzani mieć swój kombajn. choć nie powiem, że nie mają. jest kilka i we wiosce. Ale są też tacy co bo żona mają, ale nie wyciągają nawet bo nie chcą się brudzić. woli nająć i mieć żniwa z rękoma w kieszeniach. zapłacił i cześć.

bizona, nie bo żona

Agrest napisał:

https://youtu.be/1ygdAiDxKfI masz tu oryginał. niech Ci obrzydzi.

Opublikowano

Jak szukałem to najpierw ten film włączyłem. 

Wykonanie super, mistrzostwo świata. Nie wiem co ma mi zbrzydnąć. 

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Agrest napisał:

@TheraRolnik patrz jak dziewczyny wywijają. Nie chciałbyś tak z którą?

A co tam miało być ?

Rozjaśnione ekran w telefonie, ustawiłem dobrą jakość na YT i nic ciekawego nie zobaczyłem 

Zmarnowałem tylko 5 minut swojego bezsensownego życia i tyle 

Edytowane przez TheraRolnik
  • Sad 1
Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał:

przy takich cierpiał bym na notoryczny pytostój 

prawie udany dzień marchewka wykopana było by fajnie gdyby mi świnia telefonu nie pogryzła  ciekawe czy ubezpieczenie telefonu w orange obejmuje pogryzienie przez swinie🤔

Opublikowano

No i mamy dwie skrajne reakcje. Wybieram tą drugą - pytostój. Dobre!!!👍😁

1 minutę temu, Bananek napisał:

to zaśpiewaj.

I tak nie usłyszysz😁

Opublikowano
6 minut temu, TheraRolnik napisał:

A co tam miało być ?

Rozjaśnione ekran w telefonie, ustawiłem dobrą jakość na YT i nic ciekawego nie zobaczyłem 

Marnowałem tylko 5 minut swojego bezsensownego życia i tyle 

Dokładnie. Nic ciekawego.

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, szczypka napisał:

przy takich cierpiał bym na notoryczny pytostój 

prawie udany dzień marchewka wykopana było by fajnie gdyby mi świnia telefonu nie pogryzła  ciekawe czy ubezpieczenie telefonu w orange obejmuje pogryzienie przez swinie🤔

Pytam po jakie licho to wrzuciłeś przez ciebie oberwałem ręcznikiem po głowie od ślubnej bo chciałem spróbować czy dorównam kroku . To do @TheRolnik .

Edytowane przez galan99
  • Haha 4
Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał:

No i mamy dwie skrajne reakcje. Wybieram tą drugą - pytostój. Dobre!!!👍😁

nie słyszałeś tego określenia? u nas dość popularne tak jak srajtaśma

Opublikowano

To drugie to standard. Pierwszego nie znałem ale wyjątkowo pasuje do tak skocznej muzyki połączonej z tak skocznymi dzierlatkami😆

Opublikowano

I przy teledyskach z tymi panienkami disco polo  też nic nie drygnie?

Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Wolę disco polo ... W ciągniku musi disco lecieć 

https://youtu.be/hsWU93ZXmQU

Ja tam wolę tradycyjnie... Kunicka, Santor, Czerwone Gitary, Zykina, Chór Piatnickogo albo Aleksandrowa... 

+2 i bez mgły.

Opublikowano
3 godziny temu, Agrest napisał:

😋 kuwa jakbym miał tak tańcować tak jak one to by mi nie nadazyli gipsu zakładać 😂 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v