Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, pafnucy napisał:

no jakoś spróbuję doczekać. 9_9

Chyba żartujesz, ja idę spać to wszystko przestawiam i tyle.

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

Debrzyna chodzisz spać na letnim a wstajesz na zimowym 😁

Jak mówi że pracuje godzinkę to zanim zacznie to patrzy na zimowy, zaczyna robotę, patrzy na ten letni, i mówi "No i fajrant, szybko zleciało"

• Haha 3
Opublikowano
Przed chwilą, Sean napisał:

Chyba żartujesz, ja idę spać to wszystko przestawiam i tyle.

no jak to? mówią że z 3 na 2. 🤔

Opublikowano

Ale co Ci po tym o której zmienisz jak śpisz, rano będzie taka jak trzeba.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Sean napisał:

Ale co Ci po tym o której zmienisz jak śpisz, rano będzie taka jak trzeba.

oj Szonuniu. taki żarcik. B|

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Jakby wszyscy byli takimi hultajami jak @Sean to by sie czasoprzestrzen załamała :o nie słuchaj go

Następny siedzi do 3- ciej żeby czas zmienić.   xD

Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

No tak jest tylko możesz sobie wcześniej przestawić i idziesz spać.przecież nikt cię nie sprawdzi o której godz przestawiałeś zegarek

To u was soltys nie chodzi i nie sprawdza czy za wcześnie nie przestawiliscie???

Opublikowano
Przed chwilą, pafnucy napisał:

oj Szonuniu. taki żarcik. B|

No myślę, bo już bym sobie coś o Tobie pomyślał.  :P

Opublikowano
pafnucy napisał:

nie wiecie o której ten czas przestawiają? bo jakoś trzeba zmianę wprowadzić na zegarach. 9_9

musisz wstać o 3 i przestawić wskazówki na 2. koniecznie musisz zrobić to w nocy! nie, że teraz zmienisz i będzie z głowy. numer mam to Cię obudze. 😉

Opublikowano
stempos1980 napisał:

2 minuty temu, bratrolnika napisał:

To u was soltys nie chodzi i nie sprawdza czy za wcześnie nie przestawiliscie???

Sołtyska jest😁

to jeszcze lepiej. przyjdzie taka, wskazówki sprawdzi. przestawi co trzeba...

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

to jeszcze lepiej. przyjdzie taka, wskazówki sprawdzi. przestawi co trzeba...

I za dziewięć miesięcy zadzwoni jej budzik.   :P

Opublikowano
9 minut temu, Bananek napisał:

numer mam to Cię obudze.

oki. tylko nie zaśpij.

Opublikowano (edytowane)

Co wy kutfa mata za zegarki że trzeba ręcznie👌wskazówki przestawiać?😉

Edytowane przez PRIMO
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v