Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
33 minuty temu, slawek74 napisał:

Ja gdzie tam szukam ,,Białej sukienki'' po kanałach 😉 Ryszrd pewnie sam księdza prowadza😃

Właśnie, zawsze była a dziś nie ma. Boże Ciało bez Białej Sukienki to nie święto. 

Opublikowano
bratrolnika napisał:

Ja gdzie tam szukam ,,Białej sukienki'' po kanałach 😉 Ryszrd pewnie sam księdza prowadza😃

Właśnie, zawsze była a dziś nie ma. Boże Ciało bez Białej Sukienki to nie święto. 

Z interneta my odpalili 😁😉 mikrofon już upadł 😃

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Zawsze możesz powiedzieć żonce,że z okazji rocznicy zabierasz ją na romantyczny spacer z perłami.

20+ memów - skrzynki piwa najlepsze śmieszne memy i demotywatory ...

Edytowane przez robert55555
Opublikowano
bratrolnika napisał:

Zauważyłam gafe kukurydza za wysoka jak na czas bożego ciała to gdzieś u bananka kręcone i koneteo bo dziewczyny szły do Tykocina 😉

Opublikowano
bratrolnika napisał:

jest na tv plus biały wąż. ja wiem, że może nie to samo, ale zawsze coś... 😀

Sławek, nie pozwalają sobie. ja do Tykocina mam ze 60km

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

Zauważyłam gafe kukurydza za wysoka jak na czas bożego ciała to gdzieś u bananka kręcone i koneteo bo dziewczyny szły do Tykocina 😉

Gdzie jeden a gdzie drugi. Tykocin to od mojej strony Białegostoku, a @Bananek pod granicą prawie 

Opublikowano

Kurła sąsiadka przed chwilą prosić na wesele przyszła. We wrześniu ma być, ciekawe czy w ogóle im się odbędzie przez wirusa. 

+29, parnota i słońce grzeje

Opublikowano
24 minuty temu, danielursus3p napisał:

Przecież do 150 osób można robić.

Nie wiadomo jak będzie sytuacja z wirusem wyglądać za prawie 3 miesiące. Zresztą ja i tak się na to wesele raczej nie wybieram.

Opublikowano (edytowane)

Wg mnie to tylko przyśpieszy przejście na kameralne przyjęcia. Wesele na 100 ludzi to w dzisiejszych koronowych czasach chyba trochę przesada. Do kościoła w masce, a potem tańce, hulanki, para bucha ale bez masek? Trochę się to kupy nie trzyma. No chyba, że pod chmurką zabawa, to mogę zrozumieć, ale nikt tego nie zrobi ze względu na pogodę.

Z drugiej strony nabudowali domów weselnych w każdej wsi, a teraz co z tymi halastrami zrobić?

Myślę, że idzie wielki reset i powrotu do postaw się, a zastaw się prędko nie będzie, jeśli w ogóle.

Inna sprawa, że młodzi już teraz nie tańcują, mało kogo kręcą takie rozrywki. No taka prawda, nawet dyskoteki już plajtneły, a festyny taneczne też ledwo zipały już długo przed wirusem.

Edytowane przez karban
Opublikowano
12 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Zresztą ja i tak się na to wesele raczej nie wybieram.

Idź i się baw, korzystaj z młodości.

rada starszego na dzisiaj

"Lepsza brzydka baba niż własna graba"

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

A to niby czemu nie idziesz co?

Nie chodzę po weselach bo nie ma z kim, tańczyć nie umiem, muzyka przeważnie nie w moim typie więc nie ma sensu się męczyć, chyba, że są też akurat znajomi z którymi można posiedzieć razem przy stoliku i przegadać cały wieczór.

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

Nie chodzę po weselach bo nie ma z kim, tańczyć nie umiem, muzyka przeważnie nie w moim typie więc nie ma sensu się męczyć, chyba, że są też akurat znajomi z którymi można posiedzieć razem przy stoliku i przegadać cały wieczór.

Chłopie ile ty masz lat.Idz się baw i szalej

• Like 2
Opublikowano

Bez tego da się żyć, na studniówce swojej byłem to mi wystarczy. Ten klimat wesela mi nie odpowiada po prostu. Samemu iść to się z celem mija a jakby się z kimś poszło to tylko dziewczyna by udrękę miała ze mną bo ani się nie pobawi ze mną ani nie potańczy. Na studniówce wyszło spontanicznie że poszedłem z kimś ale to był jeden jedyny raz i nigdy więcej, widziałem po niej, że zadowolona to nie była, po prostu nie chciała odmówić i poszła bardziej z litości i po znajomości niż z chęci.

Trzeba iść na spacer po polach póki jeszcze nie pada i się nie chmurzy.

6 minut temu, stempos1980 napisał:

Chłopie ile ty masz lat.Idz się baw i szalej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v