Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, soltys48 napisał:

Jak to Robisz?

ile  azotu  sypnąć na grykę  34kg  starczy 

Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał:

@soltys48 zrozumiałem,  ten sprzęt nie dla mnie.

Nie tylko Dla Ciebie....

Ja zostałem z nim wydymany i nie chcę komuś tego samego zrobić

3 minuty temu, Pafnucy napisał:

Wystarczy że Jarek dla mnie pisze . Ty tego nie rób proszę .

Po za tym , to mam to ....

Pisze jeszcze?

1 minutę temu, Denwer napisał:

ile  azotu  sypnąć na grykę  34kg  starczy 

Tak

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, soltys48 napisał:

Pisze jeszcze?

No chyba go znasz ? Tylko obiecał .

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
6 minut temu, Pafnucy napisał:

No chyba go znasz ? Tylko obiecał .

No nie mów, znowu jest kilka zdjęć w galerii, myślisz że dla kogo?

Chyba nie trzeba wołać @Pafnucy bo to oczywiste 

Opublikowano
fireseba napisał:

Na dzis nadawali 40mm a spadło 0. Nie wiem po co siałem nawozy 

strazakowi woda nie potrzebna 😉

fireseba napisał:

Na dzis nadawali 40mm a spadło 0. Nie wiem po co siałem nawozy 

spokojnie, zaciagnęło się na dłuższy deszcz. do Augustowa też poszło.

Opublikowano

Myślisz że każdy tak pcha chemię w trawę jak Ty . Nie urosło , to się nie kosiło .

Opublikowano
11 minut temu, Bananek napisał:

sprawdzisz na radarze czy była po prostu u Ciebie teraz?

czerwiec 20 litrów

Radar pacze. Na noc też się szykuje coś konkretnego. Tylko ciekawe gdzie trafi

Opublikowano
8 godzin temu, Rolnik1973 napisał:

Kurła suszę odwołali

😡😡😡😡😡😡😡😡😡

Screenshot_20200605-121117.jpg

A u mnie  utrzymali  suszę  trza  profil  zaufany  zakładać 

Opublikowano

Bambus za drogi?

A metalowe tyczki teraz modne w sadownictwie?

Opublikowano

4mm nakapało, teraz się wypogadza na zachodzie. W czerwcu póki co 6mm spadło.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v