Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W skrajnych przypadkach może doprowadzić do uduszenia w trakcie snu. Synek szwagra miał zalecenia jak najszybszego usunięcia.

Opublikowano

Zapomnij od Łęcznej.

1 minutę temu, Agrest napisał:

W skrajnych przypadkach może doprowadzić do uduszenia w trakcie snu. Synek szwagra miał zalecenia jak najszybszego usunięcia.

Mój miał usuwane bo zaczął głuchnąć na jedno ucho.

Opublikowano

Ja tylko gdy musze to jade przez Niemce na Lublin zbyt duże korki i częste stłuczki, juz najlepiej jak przez Lubartów to na Kijany Stoczek, a ja jeżdże przez Michów Kurów ewntualnie Wole Przybysławską Garbów i koło bidy na eskę i dolatujesz sobie gdzie chcesz, a Niemce tam gdzie na mapie zaznaczyliście to przez małe miejscowości wcale nie pogoni

Opublikowano
20 minut temu, bratrolnika napisał:

A to widocznie przeoczyłem

Moja mała w przyszłym tygodniu na wycięcie migdałków jedzie, aż mnie dygocze że takiego maluszka już ciąć muszą...

W jakim wieku?  Kuzyna córeczce też usuwali w wieku 3lat. 

Opublikowano
1 minutę temu, ZELKOW napisał:

Ja tylko gdy musze to jade przez Niemce na Lublin zbyt duże korki i częste stłuczki, juz najlepiej jak przez Lubartów to na Kijany Stoczek, a ja jeżdże przez Michów Kurów ewntualnie Wole Przybysławską Garbów i koło bidy na eskę i dolatujesz sobie gdzie chcesz, a Niemce tam gdzie na mapie zaznaczyliście to przez małe miejscowości wcale nie pogoni

Trzeba k**ewsko uważać od Jeziorzan- chłodni do Kurowa. Dookoła rozlewiska i zakręty , przed Kurowem dziki. ogólnie ślisko jak sk.. syn. Ale to też rozwiązanie. No chyba że od Kocka na Dęblin i eską już do samego Lublina. Teraz z Garwolina do Lublina to godzinka jazdy, Coś się jednak na tym wschodzie poprawia.

Opublikowano (edytowane)

Ja 80 i super  nową dk747.  Most w Kamieniu i połowa obwodnicy Lipska zrobiły super robotę. Tylko z wideorejestratorem zaczynają się zapuszczać

Edytowane przez Agrest
Ebana autokorekta
Opublikowano

ja ze 200 km do lublina , ale do szpitali mam po 45-55 minut .ostatnio synek w siedlcach miał wyrostek uswany 50 minut drogi ,centrum zdrowia dziecka miedzylesie wa-wa 45 -50 minut ,    i jescze niekłanska  warszawa 50 minut .

Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, bratrolnika napisał:

Moja mała w przyszłym tygodniu na wycięcie migdałków jedzie, aż mnie dygocze że takiego maluszka już ciąć muszą...

Mnie musieli ciąć jeszcze dużo wcześniej niż Twoją córę więc nie martw się na zapas.

Wycięcie migdałków też miałem bo właśnie zacząłem głuchnąć, dobrze że to już dawno temu było i teraz się od warkotu traktora już tylko głuchnie😁

Edytowane przez Gość
Opublikowano
14 minut temu, jarecki napisał:

to po ile macie km. do lublina ?  

A ze 60 .

Opublikowano

Lepiej Parczew - Lubartów. Nowa droga  i się jedzie. Na Ostrów dużo zakrętów.

A ta droga co pokazujesz bokiem to przez ten las tnie wiem czy kawałek polnej nie ma, bo kolega kiedyś coś kombinował, ale samochodem dało się przejechać.

Opublikowano

Rysiu 115km w 40minut po śliskim?

Uwierzę jak zdjęcia pokażesz 😁

Opublikowano
40 minut temu, Rolnik1973 napisał:

6:15 był w lublinie, o 5:35 z domu, Niemce płynnie bez korka

-2°

Coś chyba pomyliłeś.

Opublikowano
11 godzin temu, bratrolnika napisał:

Mój ma na 2kwietnia termin na przycięcie migdałków i usunięcie trzeciego bo te boczne ma bardzo powiększone a 3 zaczyna go dusić.Darek a jak z chorobami twoja córcia teraz bo mój Miłosz to byle co i już chory.

Ja miałem w 6 klasie usunięte wszystkie trzy i powiem wam że od tego czasu naprawdę niechorowałem na gardło świnkę anginę i różne zapalenia.

-3 słonko zaczyna świecić

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v