Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie nad tymi "dziełami" pracuje kilka osób - korektora zatrudnił sam prezes - niestety jak widać (jak zresztą zawsze) posadę dostał ktoś po znajomości.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

@stan62 to po Twojemu jaki był wkład marchela w zaoraniu zakładu  w Dąbrowie. Ciekawi mnie strasznie czemu jest taki stan rzeczy pod skrzydłami mlekpolu. Od połączenia z mlekpolem tu ani złotówki nie zainwestowano, a tylko wyprzedaże i likwidacje

Edytowane przez krzysieek
Opublikowano (edytowane)

Jeszcze robią z nas ch*je jakiś analfabetów. Postawią jakiegoś trolla żeby "gadał po wieśniacku" to będzie wiarygodnie wyglądał. Za to nas właśnie mają, za roboli i analfabetów z których można sobie pożyć. A kto teraz wygląda jak wieśniak bez mózgu? My, czy świnie przy korycie? k**wa, góral z Podlasia, lepiej tego nie szło wymyślić

Edytowane przez komizmo
  • Like 5
  • Haha 2
Opublikowano
7 godzin temu, stan62 napisał:

ta firme trzeba przekazac jak gospodarstwo, jak ojciec dla syna. na spokojnie, w zgodzie

Weź koło i puknij się w czoło. Niech tam sobie przekazuje córce to czego zdążył się nahapać, a spółdzielnie zostawi w spokoju. Ja wiem, że córka kompetentna, wyuczona przy ojcu, nie kwestionuje. Ale najwyższy czas by było przerwać to kazirodztwo w spółdzielni gdzie całe rodziny elyty kręcą lody. 

Opublikowano

Z trochę innej beczki, ale naprawdę tak jest w mlekpolu?

11 godzin temu, RusiL napisał:

Dokładnie, musisz złożyć wypowiedzenie do końca września i od nowego roku Cię puszczą. Niestety od złożenia wypowiedzenia mogą choć nie muszą: płacić cenę podstawową, zażądać wpłaty udziałów jeśli nie masz wpłaconych 100% tego co wymagają

Opublikowano
8 godzin temu, tay29 napisał:

czy tylko mi się wydaje ze te jego tekaty są robione kopiuj-wklej? czcionka się nie zgadza

Za co jak za co ,ale za pisownię już kolejny raz nie czepiajcie się,może już człowiek starszy i córka nie pokazała jak pisać ,ą,ę ć ó,a zrozumieć przekaz przecież można,a jakim sposobem pisze to już jego sprawa. Oby ta firma nie rozdu..... się,łańcuch jest tak mocny jak jego najsłabsze ogniwo😐

• Thanks 1
Opublikowano
10 godzin temu, stan62 napisał:
Dobra chopy, koniec gdybania o pensyje prezesa pytac radnych. Alfa pachol marchla i marchel pytali i widza, ponoc nawet zlozyli podpis o zapoznaniu sie. Pytac ich. Moze liczyc nie umiejom, a bo ja wiem. Ale was tu oklamujom ze nie widza. A ile zarabi Sapinski a ile Kalinoski to se porownamy. dawajta te pensyje
Jutro ogorkuje a w niedziele modle sie o wasze umienie czytania i rozumienia w ten sam czas i o moje pisanie na tych klawiaturach. corka mi pomaga ale nie zawsze, oczy juz nie te
Spokoju i zdrowia dla waszych rodzin

Przestań się ośmieszać. Łatwo sprawdzić pi Twoim IP skąd piszesz

Opublikowano
Dnia 13.08.2020 o 22:14, stan62 napisał:

wiesz co kolego Piotrze ur. 05.11.1992, twoj poziom glupoty i braku jakiejs sensownej rzeczowosci jest tak bezkresny jak moja interpunkcja na klawiaturze. nie zawsze ja ograniam tak jak ty ten swiat...tak jatrzysz chlopaczku i jatrzysz...to ze ci w zyciu nie wyszlo, i nic nie osiagnales i co gorsza nie masz na siebie pomyslu, nie znaczy ze poprzez wypisawanie tu glupot osiagniesz sukces. I tu cie musze rozczarowac - nie osiagniesz juz nic. Moja corka pomogla mi sie tu zarejestrowac, wczesnie pokazala ta strona, bo nawet niewiedzialem ze mozna osiagnac takie dno...a jednak mozna. Takze gratuluje. zero konkretow, tylko nienawisci narzekanie...chyba na samych siebie co? Proponuje sczytaj com napisal, przemysl i zanim znowu cos napiszesz pomodl sie. jestem tu od dwoch dni, odczterech czytam te glupotyi zostanem przez nastepnych kilkalat.... tak mi sie tu podoba

Moja opinia jest następująca.
Najpierw Stan62, "zasłużony dostawca", pisze dziwną gwarą:  Za co te pinadze bierzesz ja sie pytam?! Oczadziali? Co drugi wiruje, co trzeci kręci z kierowcami – wszyscy narzekaja ze mleczarnia beee. 8 gniewnych napisalo list do wszystkich swietych, cos chca ale nikt nie wie co, generalnie to chyba to, ze Prezes ma 10 letniego BMW. BRAVO! Napista do matki boskiej! A na koniec strugacie durnia...ja juz na emeryturze, boraski pewnie tez ma juz dosc tej waszej glupoty...wiec radzta sobie sami! Za wasza glupote wasze dzieci zaplaca...odkrylem to forum niedawno i wierzyc sie nie chce ze glupota chlopa nie ma granic! Chceta byc Prezesem? Cego wy chceta ja sie pytam!? 2000 ludzi zatrudniaja asukaja Prezesa w Warsawie i to najwieksego krenciela jaki sie znalazl pana Cz. znalezli. Panie Marchel Pan już jedna mleczarnie rozwalil...Panie Alfa przestan Pan wirowac...zacznijcie od siebie a nam wszystkim bedzie dobrze...spokoju wszystkim zycze w tych czasach i zdrowia.

W jednym z wpisów mamy więc takie kwiaty jak: "radźta sobie sami", "Napiszta", "cego wy chceta" "Chceta być Prezesem",

a następnie, w kolejnym wpisie: "twoj poziom glupoty i braku jakiejs sensownej rzeczowosci jest tak bezkresny jak moja interpunkcja na klawiaturze". Jak dla mnie coś tu jest "nie halo"

Stan62 trzeba się podszkolić, zamiast siedzieć gdzieś w wieżowcu na Mokotowie i produkować śmieszne wpisy, pojechać na wieś, każda para rąk do roboty się przyda, bo dziś trudno o pracowników. Widać, że rolników znasz co najwyżej z serialu "Rolnicy Podlasie" na Fokus TV. Kazali ci pisać o Mlekpolu, więc siadłeś przed komputerem odszukałeś ten serial i pooglądałeś, dostałeś info o wirówkach, wałkach z kierowcami i do dzieła. ALE TO ZA MAŁO.

Opublikowano

Mam nadzieja ze wszyscy odpoczeli w niedziela jak pan jezus przykazal.

Mam dwie wiadomosci, jedna dobro druga zla. jak bogusia marchla wyzucili z rady to chlop sie obrazil ze mu 6 tysiecy nie beda juz placic za siedzenie na radzie i obrazanie sie i chcial odejsc do Moniek. To to dobra

Zla ze monki go nie wziely

Chopy jak wy zescie tych wybrancow wybierali, nikt ich nie chce tylko wy. Atakie krzykliwe szolmany

Opublikowano

panie krajeski, kiedys to byl zaszczyt jak kto zostal radnym, tera jak pana slucham albo czytam to sie zastanawiam co ty czleku chcesz. Klamiesz tych swoich rolnikow i obgadujesz swoja firme. Ja to bym z twoim ojcem pogadal to moze by cie jeszcze przez kolano przelozyl i rozumu troche dolal. Bo tu z takiego nic nie da sie zbudowac.

Naucz jeden z drugim pisac ojca na klawiaturze to my sie tu dogadamy. 

• Haha 1
Opublikowano
Dnia 13.08.2020 o 22:14, stan62 napisał:

wiesz co kolego Piotrze ur. 05.11.1992, twoj poziom glupoty i braku jakiejs sensownej rzeczowosci jest tak bezkresny jak moja interpunkcja na klawiaturze. nie zawsze ja ograniam tak jak ty ten swiat...tak jatrzysz chlopaczku i jatrzysz...to ze ci w zyciu nie wyszlo, i nic nie osiagnales i co gorsza nie masz na siebie pomyslu, nie znaczy ze poprzez wypisawanie tu glupot osiagniesz sukces. I tu cie musze rozczarowac - nie osiagniesz juz nic. Moja corka pomogla mi sie tu zarejestrowac, wczesnie pokazala ta strona, bo nawet niewiedzialem ze mozna osiagnac takie dno...a jednak mozna. Takze gratuluje. zero konkretow, tylko nienawisci narzekanie...chyba na samych siebie co? Proponuje sczytaj com napisal, przemysl i zanim znowu cos napiszesz pomodl sie. jestem tu od dwoch dni, odczterech czytam te glupotyi zostanem przez nastepnych kilkalat.... tak mi sie tu podoba

Stan62, qrczę zapomniałeś pisać gwaro twojo góralsko-podlaskom. Popraw się Staśku 🙂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v