Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na 410tke nie ma rabatu ok 7 tys. Lepiej wziąć 420 jeśli moc nie ogranicza. Czy taki golas to nie wiem powiedział bym. Nie wiem skąd wziąłeś oświetlenie LED bo takiej opcji nie ma nawet

Na 410tke nie ma rabatu ok 7 tys. Lepiej wziąć 420 jeśli moc nie ogranicza. Czy taki golas to nie wiem powiedział bym. Nie wiem skąd wziąłeś oświetlenie LED bo takiej opcji nie ma nawet

Opublikowano
pedro2 napisał:

Przepraszam, źle doczytałem, w specyfikacji jest napisane Reflektory robocze (4 przód i 4 tył), nie ma nic o ledach. Niestety moc raczej będzie ograniczać. Ogólnie szukam ciągnika pomocniczego ok 90 km z turem. Pracować ma z rozsiewaczem, opryskiwaczem, trochę w transporcie i myślę że gruber 2,6 m 6 łap ewentualnie też by pociągnął. Myślałem początkowo aby olej hydrauliczny był osobno ale raczej mało spotykane aktualnie w ciagikach

Opublikowano

Ma oddzielny olej w wersji active i versu w modelu N i T . Model G ma skrzynie firmy Gima (dyna 6) i ona ma wspólny układ olejowy. Niewiem jak jest w seri A bo nigdy mnie nie interesował ten model. 

Opublikowano

otóż nie tym razem ;) Porównaj sobie wyposażenia, rozstawy osii skrzynie i pojemności silników i zobaczysz że mam rację. Global to tylko dwa modele, 100 i 110 km a valtra ma rozstrzał od 75 do 130 jeśli się nie mylę

Opublikowano
ja bym dołożył 10tys do nowego modelu, cały czas wprowadzają nowe generację a 10 tys to nie aż tak wiele przy takiej sumie, bardziej bym pomyślał czy kupić kubote, miałem na testach m5111 i nie dała rady podnieść kompaktora 3m 1450kg, podniosła do połowy i pompa wyła, więc to odrazu skreslilo ten ciągnik
Opublikowano

U kuboty m5091 Pompy byl jeden rodzaj 63l na hydraulike. Od nowego roku jest nowy model m5092  jedyma roznica ze zamiast 4 halogenow ma 4 ledy i sterowanie tuz z blotnikow chyba w standardzie. 

Opublikowano
15 godzin temu, Poznaniak napisał:

Czy warto za 155 netto kupic  nowa  Kubote m5091 ale z 2019r czy lepiej dolozyc 10tys I za 165 kupic rok 2021.

Jakie wyposażenie ? Za tą cenę to bieżąco rocznik w podstawie bez łaski dostaniesz 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v