Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

5090M z 2019 roku wchodzi ok 250 brutto

NA olx jest nawet oferta https://www.otomoto.pl/oferta/john-deere-5090m-ciagnik-rolniczy-john-deere-5090m-2019r-powystawowy-ID6CD2qp.html?

Czyli w sumie podobnie, może kilka max.kilkanaście tys. więcej.

Odnośnie jd to trochę się zdziwiłem bo przeglądałem ceny części tak z ciekawości i szyba drzwi prawych chyba 280 zł a ja w farmtracu w tym roku dałem 400 zł. 

Edytowane przez maroko
sumek666 napisał:

Ile kosztuje JD 5085M? 

CNH poniżej 4,5 litra do mnie nie przemawiają. Zdecydowanie lepiej iść w Claas Arion a w tym segmencie. 

Kubota z DPF to są muły jak... Straszne muły.

Kuzyn ma kubote 9560 na wałku wyszło jej 65km podkręcili na 115 😂

Opublikowano
Dnia 17.06.2020 o 22:06, sumek666 napisał:

Nowe 3,4 FPT są strasznie mulaste. Na hamowni brakuje po 10-15 KM, czyli ponad 10%.

@romanekdeutz skąd jest kuzyn?

Przecież te 10% to są straty na przekładni i zawsze będzie o te 10% mniej niż producent deklaruje na silniku.

Opublikowano

Witam, czy 267 tys brutto za belarusa 1523.3 z klimatyzacją, ładowaczem czołowym metal fachu 1600 kg udźwig, chwytakiek do bel i łyżko krokodylem to dobra cena?

Opublikowano
Dnia 8.07.2020 o 09:37, Koral123 napisał:

Witam, czy 267 tys brutto za belarusa 1523.3 z klimatyzacją, ładowaczem czołowym metal fachu 1600 kg udźwig, chwytakiek do bel i łyżko krokodylem to dobra cena?

Jeśli już decydujesz się belarusa, to bierz go na skrzyni 24x12 jest o wiele lepsza od standardowej. Cena mocno przesadzona, jak dobrze potargujesz to spokojnie zjedziesz może nawet do 250 brutto

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v