Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
15 godzin temu, raul7031 napisał:

3.95 netto przy 15 sztukach;-/

Jaki rejon ???

U mnie 4,20  + vat

Maciora 2,00+ vat

Świętokrzyskie

Edytowane przez DRIPOL
Opublikowano

Niebieska strefa 3,6  zł netto, przerosniete po 3,3 zł netto, maciora 1,6 zł netto i nikt nie przejmuje się, nie wspomina o cierpieniu, stresie, dobrostanie, jak moje świnie muszą ponad 500km jechać z lubuskiego do lubelskiego 

• Like 1
  • Confused 1
Opublikowano
2 godziny temu, pabloooo napisał:

Niebieska strefa 3,6  zł netto, przerosniete po 3,3 zł netto, maciora 1,6 zł netto i nikt nie przejmuje się, nie wspomina o cierpieniu, stresie, dobrostanie, jak moje świnie muszą ponad 500km jechać z lubuskiego do lubelskiego 

Zauważ że dużo się mówi mało robi.

Opublikowano
10 godzin temu, pabloooo napisał:

Jak u mnie w okolicy zaczął się asf 2015 rok i też nie mogliśmy sprzedać i dla weterynarii się mówiło że ciasno jest to oni na to że mogą za darmo ubić te świnie i zutylizować.

Paranoja to co się dzieje w tym zjebanym kraju. Masakra...😵☠️

Opublikowano
10 godzin temu, tomekZ058 napisał:

ja w poniedziałek sprzedałem tuczniki cena 4,60 zł a za maciory dają na ta chwilę po 3 zł do 200kg powyżej 200kg cena 2,70 zł (Podkarpackie)

4,60 to drożej niż za duna

Opublikowano
DRIPOL napisał:

10 godzin temu, tomekZ058 napisał:

ja w poniedziałek sprzedałem tuczniki cena 4,60 zł a za maciory dają na ta chwilę po 3 zł do 200kg powyżej 200kg cena 2,70 zł (Podkarpackie)

4,60 to drożej niż za duna

może to brutto

Opublikowano
18 godzin temu, tomekZ058 napisał:

Nie kraju tylko zjebanej Unii to całe zło panujące jest . 

Kto wymyślił nałożenie Embarga na Rosję Unia zj***na kto stracił Polska .

ASF tylko w Polsce w Niemczech dopiero i to żaden problem ,

Może być tylko gorzej w nowym rozdaniem na lata 2021 - 2027 .

• Haha 1
Opublikowano

Nie zaraziłem ale kto nałożył Embargo na Rosję Polska raczej nie .

ASF Pierw był tylko na wschodzie Polski tak było było .

Kto wprowadza zjebane dyrektywy Unia ale przecie mamy wybitnych polityków jak Miler , Kopaczka i typ .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v