Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, artur125 napisał:

by po ludziach pojeździł ,to u siebie znajdzie dwa za tą cenę.

Na Podlasiu w tej kasie to 3szt i córka rolnika na godzinę w stodole🤣

Najpierw kasa i na godzinę do stodoły9_9,do byków😐

Opublikowano

Rolniczki z Podlasia jak który zbyt jurny to sobie poradzą.  Obudzisz się a tu klejnoty skaczą na patelni 😂

Opublikowano

Do tego chcą nas zagnac od lat. Miałem już parę tel do uczestnictwa w super grupie. We wszystkim pomogą. W pozbyciu się wolności pieniędzy i własności 

Opublikowano
3 godziny temu, witejus napisał:

wzorcowy przykład głupoty chłopa

Tak samo uważam A jeszcze żal do państwa że pozwala na to 

W sumie państwo mogło by pozbawić praw publicznych to rolnik by nie zawierał takich niekorzystnych umów .

Ale ten to wyjątkowo bogaty gość skoro od 2008 roku produkuje ze stratą i stać go na to!!

• Like 1
Opublikowano

Wczoraj brali od kontraktowych 😆dziś promocja w cenie ale pultusze lżejsze 😉nie wiem jak teraz ale tam zawsze słabo wbc wychodził 

Opublikowano

kiedyś jak zdawałem przez pośrednika ,wtedy limit wagowy na wbc  był 480 kg potem widziałem rozliczenie to jeden z byków miał 479,9 kg co też wydawało mi się mało prawdopodobne aby tak akurat się zmięjścił !

• Haha 1
Opublikowano
5 godzin temu, HF86 napisał:

Do tego chcą nas zagnac od lat. Miałem już parę tel do uczestnictwa w super grupie. We wszystkim pomogą. W pozbyciu się wolności pieniędzy i własności 

Wszystkie grupy są do du... 

U nas też takowe były, jedynymi osobami które na nich wyszły to Prezesi... Rolnicy też wyszli, po paru latach 😉

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v