Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To mam cichą nadzieję że moje ogry wyjdą nieco lepiej. W następnym tygodniu odjazd paru bezcennych kolegów .

Opublikowano
5 godzin temu, przemek28_28 napisał:

No ale cena sięgnęła dna i jakoś nie widać zapowiadanych podwyżek.

Dygnelo 40 gr z wbc  u mojego pośrednika.narazie pewnie podwyżki posrednikom bo bydła podobno trochę mało a z rolnika zarobek 

Opublikowano

Może po 12.4 pójdzie minusy premia pośrednika za o netto. Głupi jakiś ten odbiorca Adam pewnie po 12 brutto takie sprzedaję i to z dowozem

Opublikowano (edytowane)

Czyli za hf średnio licząc 51%wybicis wychodzi u twojego pośrednika coś koło 6.3nettonczyki standard

Edytowane przez zkordalski
Opublikowano
5 godzin temu, HF86 napisał:

Dygnelo 40 gr z wbc  u mojego pośrednika.narazie pewnie podwyżki posrednikom bo bydła podobno trochę mało a z rolnika zarobek 

Nie No, trzeba dzwonić do banku żeby sie przygotowali na wagon kasy😂😂😂😂😂😂
pozdrawiam z zimna Perła🍺🍺🍺🍺🍺

Opublikowano

A ja z zimnym Neptun w końcu chłop z widłami to i trunek zobowiązuje. Podwyżki mini ale zdając z przymusu co dopasione bo kuku koniec to i drobne na piwo się przyda 

Opublikowano
8 godzin temu, ab23 napisał:

Przestań pieprzyć Adam nic nie pisze o podwyżkach 🙂

Cofnij się z tydzień , pisał o chwilowych podwyżkach :)

6 godzin temu, HF86 napisał:

Może po 12.4 pójdzie minusy premia pośrednika za o netto. Głupi jakiś ten odbiorca Adam pewnie po 12 brutto takie sprzedaję i to z dowozem

Netto. + transport :)

4 godziny temu, malorolny121 napisał:

Tak z ciekawosci zapytam - z kąd  u was takie wybicia  mlode bydło  a wybicia piszecie 50% ,51% gora 52%.

Hf wybije Ci się lepiej ? Chyba że tydzień nie żre i masz znajomego klsyfikatora .

Opublikowano

To napisz z jakiej łaskawości ceny drgnęły. Wstyd im było dalej w dół jechać?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v