Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli sprzedam 2 sztuki które złożyłem na dopłaty to muszę, robić korektę wniosku czy po prostu nie wliczą ich na dopłaty? A muszę je sprzedać, bo brak gotówki, a mam spore wydatki teraz.

Opublikowano (edytowane)

Jesli nie minelo 30 dni od zlozenia wniosku i sprzedasz te sztuki to za 2 sztuki zabiora ci doplate od 4 sztuk. 

I nie wiem czy teraz mozna zlozyc korekte bo juz jest po terminie skladania wniosku. Dowiedz sie w agencji.

Edytowane przez Bugii
Opublikowano

Korekta chyba nic nie da, jeszcze w czasie trwania kampani, jeśli są jakieś zmiany przy zwierzętach, to nie można nic zmienić za pomocą korekty, tylko trzeba wycofać cały wniosek i złożyć nowy. A skoro termin już minął to raczej się nie uda. Jedyne co najszybciej można zrobić, to te dwie sztuki, które są sprzedawane, zastąpić cielakami, na które nikt nie brał dopłaty. Pytanie czy mogą być dublerzy po 15.05.2020 czy musiałby znaleźć takie przed 15.05.2020 na które nikt nie brał dopłaty.

Opublikowano
6 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Kolega chce sprzedać LM 5szt w wadze średniej około 450kg za 17tys do negocjacji i nie ma chętnych.

kupuj

Opublikowano
1 godzinę temu, JarekBazydlo napisał:

Kolega chce sprzedać LM 5szt w wadze średniej około 450kg za 17tys do negocjacji i nie ma chętnych.

dziś sprzedałem 5 hf jak moje wyjdą tyle to chętnie kupię jesli wyglądają jak Lm a nie tylko w paszporcie LM

Opublikowano
4 godziny temu, marijusz napisał:

szczerze mówiąc to tylko powodziowe chyba nas może uratować ! Kleska urodzaju gorsza od koniowirusa i suszy razem wziętych😀

no bo lepiej niech będzie rok trochę suchszy niż za mokry.przynajmniej pasze lepszej jakości się zbierze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v