Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
27 minut temu, jackasss napisał:

Owszem, jedynie po wszystkim można policzyć co i jak. U mnie ostatnio właśnie WBC wychodzi lepiej 🤷

Gratuluję. Też chciałbym dożyć takich czasów.

• Like 1
Opublikowano

Wszyscy kłamią i okradają nas ja mam jeszcze kilkanaście sztuk i postanowiłem że kupuję wagę ( jak by ktoś miał na zbycie to chętnie kupię),dlatego że niby jedziemy na ogólną ale zawsze jest spuszczanie gnojówki i teksty coś te byki lekkie i wogóle ,do sklepu idziemy z wagą czy tam jest

• Like 2
Opublikowano
7 minut temu, ACoCieTo napisał:

Wszyscy kłamią i okradają nas ja mam jeszcze kilkanaście sztuk i postanowiłem że kupuję wagę ( jak by ktoś miał na zbycie to chętnie kupię),dlatego że niby jedziemy na ogólną ale zawsze jest spuszczanie gnojówki i teksty coś te byki lekkie i wogóle ,do sklepu idziemy z wagą czy tam jest

Ja to od zawsze mówię, że w każdej branży to producent - sprzedający ustala cenę a kupujący albo się zgadza albo wraca z niczym. A w naszej branży to kupujący ustala cenę a ty albo się godzisz albo zostajesz z towarem jakaś patologia bo jak to inaczej nazwać. I w odróżnieniu od sklepu my musimy czekać na pieniądze a tam płatność od razu albo z towarem nie wyjdziesz.

Opublikowano
HISZPAN napisał:

7 minut temu, ACoCieTo napisał:

Ja to od zawsze mówię, że w każdej branży to producent - sprzedający ustala cenę a kupujący albo się zgadza albo wraca z niczym. A w naszej branży to kupujący ustala cenę a ty albo się godzisz albo zostajesz z towarem jakaś patologia bo jak to inaczej nazwać. I w odróżnieniu od sklepu my musimy czekać na pieniądze a tam płatność od razu albo z towarem nie wyjdziesz.

Dokładnie patologia kiedy to się zmieni .Dobrze że chociaż Agrounia coś próbuje .

Opublikowano

A czemu każda sztuka na tej fakturze waży 665kg to jest aż nie możliwe raczej....

Opublikowano

To tak naprawdę on nic nie wie jaka cena jaką waga to tak samo jak by sprzedam handlarzowi z oka panie pasi 4tysie pasi to ja Bierit

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Ursus932 napisał:

Nie zauważyłem 🤔

No dawno tu nie zaglądałem i rzeczywiście 😉

I jakoś te byki Ci przytyły 🙆‍♂️

Przy następnej sprzedaży może jeszcze nie, ale przy kolejnej bedzie pisał :  

Koledzy , dajcie namiar na dobrego kupca w łódzkim, bo dotychczasowy nie odbiera telefonu :)

5 godzin temu, HF86 napisał:

4 hf z 1 grudnia 

1608282183465823533699452698706.jpg

Czemu cena za R- na jednym 13,9 a na drugim 13,6 ?

Edytowane przez AdamRo
  • Thanks 1
Opublikowano

Adam starość go dopadła  😆hadem promocyjnie go kupiłem ale wynik ekonomicznie dobry 

Opublikowano
1 godzinę temu, ACoCieTo napisał:

Kupiłem wagę w sierpniu i przynajmniej wiem, że nikt mnie w biały dzień nie okrada, ale ceny z automatu w dół 😐 tak czy inaczej warto zainwestować bo to jednak jakaś forma walki z tą patologią.

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
3 godziny temu, ACoCieTo napisał:

Jaki ja naiwny, wczoraj ważyłem zboże na młynie i przyjechał też handlarz z bydłem to właśnie mu się lało, ja myślałem że mu się przepełniło. Żebym wiedział ,że to specjalnie robi to bym  wiadro podstawił i wlał do kabiny.

• Haha 1
Opublikowano

Zakaz uboju rytualnego zgodny z przepisami UE nawet dla związków wyznaniowych zdecydował dzisiaj TSUE także przygotujmy się na nową 5 dla zwierząt i pewnie w dalszej perspektywie obniżkę cen

Opublikowano
maczopestka napisał:

1 godzinę temu, ACoCieTo napisał:

Kupiłem wagę w sierpniu i przynajmniej wiem, że nikt mnie w biały dzień nie okrada, ale ceny z automatu w dół 😐 tak czy inaczej warto zainwestować bo to jednak jakaś forma walki z tą patologią.

właśnie o to chodzi że trzeba walczyć ,bo myślą że tak można trzeba piętnować nagłaśniać tak nie może być .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v