Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Jak dla Ciebie koszt życia w dużym mieście jest taki sam jak koszt życia na wsi to nie wiele wiesz o życiu w mieście i wydatkach z tym związanych.

No wiadomo ze na wsi drozej. Bo do bykow trza dolozyc:d

• Like 1
  • Haha 4
Opublikowano
1 godzinę temu, AdamRo napisał:

I co ja krfa, będę robił ?:)

Szpadel umie trzymać? No to będziesz się podpierał😎

Opublikowano
3 minuty temu, Bugii napisał:

No wiadomo ze na wsi drozej. Bo do bykow trza dolozyc:d

Ale angielski zna?

Opublikowano

U mnie sąsiad 13 ha nie pracuje i kasę ma. Żadnych zwierząt nie ma na podwórku massey 8011 ursus 1614 suzuki 4xcross gruber mandam 3m. 

Ja tez będę ziemię obrabial i swinie i może pójdę na kuriera po studiach. Do 1 mi starczy rodziny zakładać nie będę. Będę stary kawaler.

Opublikowano
Przed chwilą, Ursus932 napisał:

@sabuliga to uprawia ten sąsiad takiego dochodowego, na takim areale to tylko warzywa albo zioło 

pszenica i rzepak

Opublikowano

A tam wielu tak mówiło że rodziny nie założy, za długo przytrzymal kapło i za 9 miesięcy już było 😊

Opublikowano
5 minut temu, Ursus932 napisał:

A tam wielu tak mówiło że rodziny nie założy, za długo przytrzymal kapło i za 9 miesięcy już było 😊

Ja to tam jestem paszczur i karypel 170 cm i zwykły tłuk to która by mnie chciała i bardzo chorowity jestem Zjadłęm 6 antybiotyków ciagu roku

Opublikowano

Każdy paszczur znajdzie swego jaszczura 😋 to szukaj małej grubej 

Opublikowano

Trzeba powiedzieć jak Braun do ambasadorów "poszli Won służyć krajom którym sluzycie "

Opublikowano

Chyba nie żart. Żarty się właśnie skończyły. Teraz to baba do wozu koniem lrzej. 2 rolnicy nie ryby i głosu nie mają. 3nosil wilk razy kilka i dalej nosi bo to prawo wilka. A do zonatych i kawalerów czochranie bobra jak i walenie konia surowo wzbronione . 😁😂

Opublikowano
sabuliga napisał:

1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał:

Kolega skończył elektryke na polibudzie, ma uprawnienia. Projektuje instalacje elektryczne w Gdańsku. Ma 34 lata, w garażu 3 samochody w sumie gdzieś za 400 tyś, nie licząc domu i wczasów za granicą 2 razy w roku. Nie mów że dyplom nic nie daje. Trzeba tylko kończyć polibude itp a nie filozofie i polonistyke. Ja w sumie też nie narzekam. Około 5 tyś na ręke co miesiąc jest.

A co skonczyles

Towaroznawstwo ze specjalizacją artykułów pochodzenia zwierzęcego + sudia podyplowe pedagogiczne i drugie BHP. Pracy jest w zawodzie ale nie jest to lekki kawałek chleba. Mieszkam na zadupiu Polski i żeby zarabiać grubą kase trzeba by się przeprowadzić a i rodzice coraz starsi, dom wybudowałem i pare hektarów się ma to powoli się żyje. Jakiegoś pędu do kariery nie mam i planuje w najbliższym czasie przenieść się do szkoły na nauczyciela jak się uda.

Opublikowano
2 godziny temu, Krzysztof81 napisał:

Towaroznawstwo ze specjalizacją artykułów pochodzenia zwierzęcego + sudia podyplowe pedagogiczne i drugie BHP. Pracy jest w zawodzie ale nie jest to lekki kawałek chleba. Mieszkam na zadupiu Polski i żeby zarabiać grubą kase trzeba by się przeprowadzić a i rodzice coraz starsi, dom wybudowałem i pare hektarów się ma to powoli się żyje. Jakiegoś pędu do kariery nie mam i planuje w najbliższym czasie przenieść się do szkoły na nauczyciela jak się uda.

po mojemu to gownokierunek ale az dziwne ze 5 tys zarabiasz. Ale nie znam sie na ytym. Dużo masz ha?

to chyba kawaler jesteś skoro się tak martwisz o rodziców?

Opublikowano
8 godzin temu, AdamRo napisał:

I co ja krfa, będę robił ?

Szukam jelenia do fugowania mi cegły na chałupie. Adres znasz :)

Kojarzysz takiego handlarza Leszek Czarny, albo Leszek z Czarnej?

Opublikowano
sabuliga napisał:

2 godziny temu, Krzysztof81 napisał:

po mojemu to gownokierunek ale az dziwne ze 5 tys zarabiasz. Ale nie znam sie na ytym. Dużo masz ha?

to chyba kawaler jesteś skoro się tak martwisz o rodziców?

Czy trzeba być kawalerem żeby martwić się o rodziców? Ile ty masz lat że pier.... takie głupoty?

• Like 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v